Maclaren golfový kočík. Aké máte skúsenosti?
Ahojte.
Vyberam golfovy kocik a zatial sa mi pozdava Maclaren Quest Sport. Mate s nim niekto skusenosti, popripade s inymi typmi z tejto znacky?
dakujem
@tamichloe ahoj.Ja predavam krasny Maclaren quest sport idealny do auta 😉 pre dievčatko s komplet vybavou ktoru som k nemu dokupovala 😉 vynikajuci stav.
ja si ku vsetkym podlozkam vzdy prisijem nejaky unikatny system uchytenia, aby vsetko drzalo.. 🙂 nejake tie snurky, suche zipsy a podobne...
Baby, uplne nahodou, asi strelena otazka, ale nechysta sa niekto z vas do babymarketu s tym, ze by mal navyse volne miesto pre mna a mojho drobca ? :D aj s autosedackou? :D :D totiz s manzelom tam ist nemozem, on nema pochopenie pre moje manie :P ani cas... :( a mhd... kurnik, preco sa prestahovali do takeho zapadakova, v petrzalke som to mala krasne poruke.. :(
Ahoj holky, nevíte kde sehnat nebo neprodáváte někdo MOSKYTIÉRU na Maclaren Techno XT?
A taky máte zkušenosti s neoriginálními vložkami do kočárku? Kde koupit odzkoušenou, která padne?
Díky
kočky idem si po radu...trošku od veci temy,ale ste tu viaceré,čo ste mali viac kočíkov,ako sa posiela kočík kurierom?nikdy som to nerobila....cez koho a ako je to najlepšie?ďakujem moc 🙂
@sjuzocka concord fusion 🙂 ,som sa definitívne rozhodla,že xlr si nechám,posledný moj kočík 😉
A jedna kočka sa ma pýta,či by som jej ho aj poslala a netuším ako 😕
Inak sa mi celkovo lubi, kolko sa tu rozhoduje o kocikoch. Ja som prisla do obchodu, chcem tento, na farbe mi nezalezi, len nech je neutralna. A vyprosikala som floor model, co mali vystaveny v obchode a koli tomu bol o 120!! $ lacnejsi...
caute baby, prave mi dorazilo moje bezove XT-cko a mozem povedat ze je to laska na prvy pohlad 😀
@katarina7777 no super.. nech sa dobre vozi 😉 uz mas aj nejake podlozky vybrate?
daj fotecky ak sa ti bude dat 🙂

@boska79 viem predavaš😵 😵,to je veľa,chapem 3t použivany... a ten druhy maclaren,to maš aký??