Mám odložiť kočík?
Ahojte mamičky neviem sa rozhodnúť či máme nový rok používaný kočiarik predať alebo odložiť.
Druhé tak skoro neplánujeme ale predsa len človek nikdy nevie, bola som s kočiarik pomerne spokojná až na športovú časť ktorá bola pre mňa veľmi malá. Kedže ja som typ ktorý má rád nové veci a mám pocit že ked ho aj odložím dokým príde dalšie mne sa už bude páčiť iný kočiarik.
Ale zase je mi ho aj trochu predať. Hlavne sa vás chcem spýtať či sa oplatí odkladať a aké máte s tým vy skúsenosti. Ďakujem 😉
IDE O TENTO KOČIARIK

ja mám tretie bábo a tretí kočík 🙂 nikdy nevies kedy sa to podarí a ci bude prave moderný...ja by som predala a neskor,ked treba kupila 🙂
Predala som a kupila novy 🙂 pre dalsie.
@janickacrazy pôvodne stál cez 1000€ (hlboká časť, športová časť, vajíčko-sedačka), posúvam za 300€ aj s fusakom k tomu
Tri deti v jednom kočíku (Jane nomad) a stále je parádny... to, že nie je "moderný" mi nevadí... "Moderný" ako napríklad tie obrovské retro kočiare by som si aj tak nekúpila, pretože sú výsostne nepraktické. Prídu mi tak akurát na prechádzku po námestí...
@zuzuliennka1 tak ja som náš predala do pol hodiny od pridania na Bazoš. 😉
@zuzuliennka1 tak to si teda dala riadne nízku cenu, až podozrivo, prečo? mne sa to zdá veľmi málo oproti povodnej cene teda
@barbie17 ooo
@janickacrazy neviem, lebo má už cez dva roky a trošičku mu vŕzga rúčka... kočík som nikdy nepredávala, tak ani neviem akú dať cenu... ale vôbec nič mu nie je, len ja chcem iný športiak 😇 toto je 3komb.
@zuzuliennka1 1000e??? to vazne? tak to si ho riadne preplatila...toto je polska znacka kociara baby merc faster a nas novy stal 340e....1000e je az brutalne vela...
@zuzuliennka1 pozri podobné kočíky po akých cenách idú a uvidíš, mne sa to zdá málo, ja som predala kočík, ktorý stál povodne 640 eur za 300 a ani fusak som nedávala k nemu
a plus tak isto 3kombinacia...a toto je dokonca faster 2 z roku 2017...my mame za tu vyssie spominanu cenu novy faster 3 kolekcia roku 2018...normalne som odpadla z tej ceny...viac by som v tom obchode nekupovala kociar...
@petikmir to som nekupovala ja, ale kamoska, ja som druha majitelka, kupovany je v r. 2015, Teutonia
@zuzuliennka1 ja ze pises o tom co fotka tu bola ten hnedy
@petikmir nie ten nie je môj
@zuzuliennka1 ale inak aj ja riešim či predať či nechať. Manžel by chcel druhé baby a ja že trochu pockame. Tak neviem.
@petikmir no ja som počas používania zistila, že mi nie celkom vyhovuje.. je super, nemá chybu, len som na neho moc vysoká 😁
@janickacrazy ďakujem za radu, už som upravila cenu.. nikdy som kočík nepredávala, takže vôbec netuším, ako sa pohybujú ceny 😊 už len počkať na záujemcu
@janickacrazy a za aky cas cca sa ti podarilo predat kocik?

@zuzuliennka1 no záleží na tom, akú dáš cenu, ja som vždy predala pomerne rýchlo, tak do mesiaca všetky boli preč z domu, niektoré aj do týždna