icon

Máte skúsenosti s Luna mix od Mamas & papas?

majkokova
20. feb 2010

máte niektorá skúsenosti???

janina1977
22. feb 2010
mirri
22. feb 2010

ne,nekupovala jsem ho novy,ale nebyl skoro pouzity,koupeny par mesicu.ma jeste zaruku do pristiho roku.

majkokova
autor
24. feb 2010

aj ja presne tak, bol používaný 4mes, ale ja si zo zárukou môžem vytrieť ... lebo bol kupovaný v anglii, ale aj tak ja pevne dúfam, že mi ju nebude treba, teda aspoň dúfam...

Ináč kočky, ja fakt uvažujem že si kúpim ešte z anglie striešku v ružovej farbe, no teda v tej orchidei a budem si ich striedať, lebo táto žltá je pekná, ale ružová pre dievčatko je krajšia 🙂 Že???

papuellka
24. feb 2010

Holky vy se máte, taky se mi ten kočárek strááášně líbí, akorát u nás přijde na šílený peníze a ještě bez boudičky, taky jsem si všimla, že na Aj stránkách ho mají za polovic, barvičky jsou úžasné, aji ty podložky do kočárku se mi taky moc líbí...

dosa
24. feb 2010

majkokova - nemusis kupovat z anglie, na ceskom mmb je tiez zaujimava ponuka:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=23972920&tab=2

kessiee
24. feb 2010

ahojte, dosi tak co si poriesila? kupila si nieco? objednala?

majkokova hod sem nejake foto, nech mozme pozriet real 😉 prosim ta aku siroku ma sedaciu cast? a chrbtovu? - ked pises, ze je kratka 😕 neviem o tom, ze by vsetky taketo sportaky mali kratky chrbatik... 😕 😨

dosa
24. feb 2010

kessie, hladam, snorim, nic ma neuputalo, mam doma este dva golface a velky kocik, uz som dala aj inzeraty, ale zatial ich nikto nechce ☹ mam rozrobeny jeden bgb bee, tak uvidim, keby som aspon jeden posunula, tak by to muza ani netrklo - lebo kazdy kocik mam inde - jeden v byte, jeden v aute a jeden v kocikarni 😉

stale rozmyslam nad tym urbo - pamatas? mam kamosku v uk, rozmyslam, ci jej nezavolam, ma prist v marci domov 😉

kessiee
24. feb 2010

dosi s tymi kocikmi je tazko 😅 je ich uz tolko, ze sa vazne zle predavaju... ale neboj, urcite sa niekto ozve 🙂 nad bee-ckom rozmyslam tiez, ale az na leto snad, teraz mam konecne objednane brio, tak sa ho neviem dockat 😀
teda ty to mas inak poriesene 😉 😎 este, ze je tolko odkladacich priestorov 😀
a urbo? na to sa ani zabudnut neda 🙂 zvlastny kocik, krasny 😵 ten keby si aj potom predavala, tak by s nim problem nebol 😎 skus tu kamosku, bola by to parada 😉

majkokova
autor
24. feb 2010

dosa keď ja som práve chcela ružovú striašku a tú ta práve tá pani nemá, a ja mám trojkolku, boh vie či by to sedelo 😝
A ináč tiež sa mi páči tvoje rozloženie kočíkov, ja som mala dva, toto je môj tretí. A zatiaľ som spokojná, len tú striešku zohnať...
S kočíkmi si nerob starosti, len ich porozhadzuj po bazároch a čakaj a daj aj do aukcie na mimiaukciách, mne sa tam predal x lander, tam chodí dosť mamičiek... 🙂

dosa
24. feb 2010

dakujem pekne, uz som popredala par kocikov, ale v poslednom case ich je tolko na inzeratoch, je z coho vyberat, tak to trocha dlhsie trva a to ja ked si nieco zmyslim, najradsej by som to mala hned na druhy den 😀
no tu streisku to som si nevsimla, len viem, ze z anglicka je problem nieco zohnat, lebo oni vacsinou neposielajiu na sk, neviem, ci sme pre nich nie dost dobry, alebo co 😒 ja mam na anglickych strankach rozkukanych par kocikov, len rozmyslam, ako ich sem dopravit. tiez sa mi pacil aj ten luna. to je jedno, ci je na tri, ci styri kolku, ono to pasuje. a inak, predavaju to aj v hlohovci v kocikoch aladdin - neviem ci poznas. ale teda streiska stoji tusim okolo 40 euracov.

majkokova
autor
24. feb 2010

to poznám, ja som tiež taká 🙂 a najlepšie by to bolo hneď teraz! Ani mne pán božko tej trpezlivosti nepridal! 😵
A k tej strieške v ceskom obchode stojí okolo 50€ a v anglickom mamas & papas okolo 28€ je tam akcia, len ako s nou sem??? Ale hádam sa mi to podarí vyriešiť, muž robil kedysi kamionistu tak ešte že má páru známych po svete. No hádam sú aj ochotný 😒 idem si kuknúť toho aladina

zukab
24. feb 2010

baby, mam luna mix na predaj. s dvoma strieskami. jedna je zlta, druha orchideova.
ak ma niekto zaujem, ozvite sa 🙂

inac, s kocikom som maxi spokojna, nie je sa coho bat, co sa tyka stability.
samozrejme nehovorim o zavesenych taskach na rucke ale o celkovej stabilite.

ja mam bgb bee, takze tento kocik mi je uz zbytocny.
ak ma niekto zaujem, urobim fotky a mozem poslat.

a tiez aby som nezabudla, k fialovej strieske pasuje este aj vlozka do kocika. obojstranna.

majkokova
autor
25. feb 2010

Zukab napísala som ti IP 😉 dúfam, že sa dohodneme 🙂

ináč ja neveim čo máte s tým preklápaním kočíkov, mne sa nič také nerobí? a veru aj tašku tam nosím aj dieťa sa mi hádže o opierku a kočík drží 😲 Asi mám nejaký poctivý 😀

orovka
2. mar 2010

Ahoj. Mne sa kočík tiež veľmi páči, len by som sa chcela spýtať, aké sú vnútorné rozmery? Myslím, že som to tu nikde nenašla. Mohli by ste mi ho niektorá pomerať, čo máte kočík doma? A ešte sa chcem spýtať, či tá opierka nožičiek nieje labilná, lebo malá strašne kopcuje, tak či by to nezlomila. Ďakujem

majkokova
autor
3. mar 2010

ahojte kočky, 🙂
tak dneska som prvý raz absolvovala cestu na snehu a išlo to nad moje očakávania, myslela som si že sa ani nepohnem, ale v pohode 😉 😎

orovka opierka nožičiek je v pohode, vlastne celá konštrukcia je pevná, aspoň čo ja mám trojkolku, ale myslím že sú identické so štvorkolesovou, aspoň podľa obrázku sa mi zdá.

Naša viki sa aj do zadu hádže a v pohode to kočík ustojí, ani sa neprevrátil, čo som sa veľmi čudovala.

a tie miery: opierka výška od sedadla 47cm, šírka opierky 40cm, sedadlo hĺbka 20cm, šírka 36cm

fiallinka
6. mar 2010

holky, já jsem ten kočár viděla teď naživo a přemýšlím, jestli ho nekoupit, strašně se mi líbí...sice už kočár jeden mám, ale... jen přemýšlím, že bych ho koupila na e-bay použitý, pokud bude někdo ochotný poslat ho DHL nebo něčím podobným - nemáte zkušenosti, kolik by to mohlo stát? ALe nevím nevím, který prodávající bude schopný to udělat...

majkokova
autor
8. mar 2010

fialinka je to strašne drahé, víde to vraj z GB okolo 1500sk čo je dosť, ale ja mám známeho a idem jeden kočík už od tiaľ kúpiť známej, tak ak by si mala záujem aj o nový tak sa ozvy, víde to okolo 200€ za nový kočík tohoto typu.. Bude to kupované priamo v GB v obchode mamas & papas...

bezaz
8. mar 2010

majko a to je s dopravou? lebo teraz ho maju v akcii na oficialnej stranke za 120libier.. 😅 tak aj s prep;octom je doprava 50eur, co je 1500sk

bezaz
8. mar 2010

resp za 129 😉

majkokova
autor
8. mar 2010

Bezaz, ja som hovorila o lune mix a tá v akcii nie je 😉
Ale za dopravu a opletačky s tým, si účtuje 30€, pokiaľ je to do 15kíl, no a príde to ku mne a ja to pošlem ďalej, alebo si po to prídete sami...

fiallinka
8. mar 2010

Holky, ještě mám dotaz, prosím 🙂 - ta taška se na kočárek nějak speciálně uchycuje nebo se jen přehodí?

dosa
8. mar 2010

jeeeej, baby, dnes som pozerala na stranke mamas&papas a luna mix ma nove striesky - su kraaaaasne a da sa to tam vselijako nakombinovat a potom vyjde vysledna cena 😎

fiallinka
8. mar 2010

http://www.nakupyvanglicku.sk/cennik/#4

holky, něco jsem našla, nemáte zkušenosti? Vypadá to dobře...

bezaz
9. mar 2010

dosa ani nehovor, ked som videla tu kvietkovanu striesku.. 😝 len ta vysledna cena 😅

majkokova
autor
9. mar 2010

😲 a fakt
mne sa aj tak najviac páči tá orchidea a keby že mám chlapca tak si kúpim tú damask, 😝

ale čo ma teší viac že s tými staršími išli dole s cenou 😀

judddy
11. mar 2010

Ahoj holky, taky se chci podělit o zkušenosti s Lunou. Jsem s ní moc spokojená, mám ji v orchid barvě, jen při cestování na dovolenou nám totálně zničili střechu, tak ted scháním novou. Nevíte o něčem? Jediný, co mi trošku vadí je to polohování, pořád si na to nemůžu zvyknout. Jinak kočárek vypadá nádherně a suprově se s ním jezdí.

fiallinka
11. mar 2010

juddy, a co je s polohováním? S tou střechou - napadá mne akorát e-bay nebo přímo v obchodech ji nechat objednat...

bezaz
12. mar 2010

judddy tiez by som chcela orchid, len ma zaujima, ci ti ta farba nevysivela na slnku 😉 a mas lunu mix alebo stvorkolesovu?
strisku na sk predava jeden pan z hlohovca

majkokova
autor
13. mar 2010

Ahojte babenky,
ak by ste chceli mám známeho čo mne akurát ide tiež doniesť priamo z obchodu z Anglicka striešku 🙂 a pribalila som mu k tomu jeden kočík luna a jeden urbo 😝
je kamionista, takže si s tým vie dať rady, ak by ste mali záujem ozvite sa... 😎

judddy prosím ťa, čo je s tým polohovaním? Bola si zvyknutá na iné?? Ja mám lunu mix a mňe čo vadí je ten malý kôš nákupný, nie že je malý, ale že teraz v zime mám v ňom všetky skalky...
Ale ináč je faktastický a krásny, malej sa páčia na ňom hlavne tie pásy! tie sú riešené úžastne... 😀 😀 😀

janka5861
13. mar 2010

Ahojte .mne sa paci mamas and papas ora. ale mam 2,5 rocne dieta ...myslite ze sa mi tam zmesti. sem tam sa este vozime .... dik