icon

Máte skúsenosti s Luna mix od Mamas & papas?

majkokova
20. feb 2010

máte niektorá skúsenosti???

Strana
z5
kessiee
20. feb 2010

ahoj, osobne nie, ale kocik je to krasny 🙂

bianca7
20. feb 2010

aj mne sa tento kocik strasne paci...len neviem tiez najst recenzie... 🙂

majkokova
autor
20. feb 2010

no tak to ste mi moc nepomohli :D ale je krásny, uznejte a teraz ho majú v anglii zlavnený, víde okolo 150€ nový, čo je podľa mňa super cena
len ako ho dopraviť na slovensko :D

colby
20. feb 2010

hojky na tenhle kočárek jsme koukali také s přítelem ale přišel nám moc úzký, jinak je lehký a dobře ovladatelný 🙂

majkokova
autor
20. feb 2010

a myslíš že bude aj stabilný a pevný? mala si ho v rukách???

tintinka
20. feb 2010

ahoj, ja ho mam, teda nie luna mix. ale luna, to je normalne stvorkolesovy a som spokojna zatial, akurat treba davat pozor aku tazku tasku zavesis na rucku aby sa neprevazoval

tintinka
20. feb 2010

majkokova, tiez som si ho kupila v anglicku, poprosila som znameho co tam byva, on ho kupil, doviezli mu ho tam domov a odtial mi ho tu na sk poslal zasielkovou spolocnostou, vyslo to asi na tisicku.

colby
20. feb 2010

ano mela jsem ho v ruce a prave ze te stability se bojím, je pravda co tu psala tintinka ze se musi zvolit vhodna taska ..... nakonec jsme ho zavrhli prave kvuli konstrukci bali jsme se aby neco vydrzela .... mohla by jsi mi take s necim poradit prosim v diskuzi Poradíte nám ??? Tčeba máč nějaké zkušenosti s naším výběrem kočárků.

majkokova
autor
20. feb 2010

no ja nemám moc skúseností s kočiarmi, ja som mala len x lander XA limitovanú edíciu ferarri ( tú aj teraz predávam) a tú môžem len odporúčať a potom som mala mustanga a ten b som neodporučila ani kamarátke! Je to rozheganica ale dizajn majú pekný 😉 aspoň niečo

majkokova
autor
20. feb 2010

tininka a podľa teba je dobrý do každého počasia? Nemyslím extrém? A moc sa prevracia? nachápem ako píšete že treba vybrať tašku, predpokladám že to nie typ, ale aká ťažká? A ešte babeny mi ma zaujímalo že či mi nebude malý´´ myslím rúčka, keď mám 171cm a rada nosím opätky, ale tam sa dá nastaviť tak by nemala, že?

tintinka
20. feb 2010

ja tiez vela skusenosti nemam, ja som kupila pri synovy klasicky hlboky kociar Dema a sportovy CHICCO CT0,4 a teraz sme takisto zo zaciatku pouzivali tu hlboku demu a ako sportak mame mamas and papas luna (luna sa da dat uplne nalezato a aj chicco siel skoro az do lahu, takze aj pri jednom aj pri druhom ked som sla busom, tak som ho pouzila s fusakotaskou uz od narodenia) so vsetkymi kocikmi co som vymenovala, som bola spokojna..tuto lunu este nemam az tak otestovanu, ale zatial je to ok. akurat to ze ma tie predne a zadne kolieska viac pri sebe, tak mi chvilku trvalo odhadnut ako nabiehat na obrubnik alebo do autobusu, ale to je len o zvyku.

tintinka
20. feb 2010

rucka sa da nastavit. a nejde o typ tasky ale o vahu..viezla som v nom uz aj mojho 2,5 rocneho syna a bolo to v pohode. a je do kazdeho pocasia, akurat v hlbsom snehu to uz ide tazko, ale v takom ako je teraz vonku, ked je roztopeny, tak som sa cez neho nevedela prebrodit, ale slo to tazko aj kamaratke ktora mala na kociary ovela vacsie kolieska

majkokova
autor
20. feb 2010

tintinka ale podľa teba je stabilný? okrem tej tašky to asi každý kočík keď sa preváži tak sa prevráti, to urobilo aj mne na x landeri keď som na rúčku si oprela malú 😝 keď jej išli zúbky a nechcela sedieť v kočíku 😵 a to mám 4 veľké nafukovacie kolesá a nieto ešte tieto pigi. Myslím tým že či ho neprevráti sama keď v nom bude sedieť a hádzať sebou?

tintinka
20. feb 2010

to prave neviem, lebo to este nemam oskusane..syn ma 15 kil a len tam sedel a neprevazoval sa mi kocik. teraz ho nemam doma, ale ked sa zajtra vrati, mozem ho tam posadit a otestovat a napisem. ale podla mna sa neprevazi, tiez som sa toho bala zo zaciatku..vyskusam a dam ti vediet

kubinkov
20. feb 2010

Uvažovala jsem o jeho koupi, protože je krásně skladný a má spojenou rukojeť. Cena je taky dobrá. Nakonec jsem ale koupila jiný sporťák, protože Luna má krátkou opěrku zad, špatně přístupný malý košík a celkově mi už v obchodě připadal rozhrkaný a nestabilní. Asi jsem zájemkyně nepotěšila.

majkokova
autor
20. feb 2010

kubinkov, môžeš definovať rozhrkaný a nestabilný???

kubinkov
20. feb 2010

Měl vůli do strany, při zvednutí za rukojeť se pohnula konstrukce.

majkokova
autor
20. feb 2010

no nič, kočky, zajtra by som ho mala ísť pozrieť tak dám vedieť ako sme dopadli, akurát že som z oravy a kočík je v Pieštenoch :(

mirri
20. feb 2010

ja teda mam lunu skoro rok a nemuzu si stezovat.je lehky,snadno slozitelny(casto cestujeme),nezda se mi nestabilni.akorat,kdyz je operka uplne v lehu,tak pozor na tezke tasky.ja mam kabelku porad zavesenou na rukojeti a nikdy se mi nestalo,ze by se prevratil.ja si ho vybrala i pro docela sirokou operku-maly mi casto spaval v kocaru-a oproti chiccu je opravdu sirsi.kosik je mensi,ale v pohode se mi tam vleze jedna nakupni taska!
ja si koupi tohoto kocarku stale vychvaluji!! 😉

weblucy
21. feb 2010

majkokova, tak nech vam da zlavu, ak si ho vezmete, aspon polku sumy za benzin. Tiez som sa tak dohodla, ked sme boli po kocik trochu dalej. Inak cez Ebay taky kupis o polovicu lacnejsie.

majkokova
autor
21. feb 2010

weblucy nakoniec sme sa dohodli na 130€ a že sa stretneme v ZA čo mi máme asi 80km, takže to sa dá, a idem pre neho už dneska 🙂 teším sa a určite dám info... Držte palčeky

weblucy
21. feb 2010

Drzim a tesim sa s tebou, len si ho riadne poskusaj, ci nema nejake vady.

bezaz
21. feb 2010

jej mirri vy mate lunu? mne sa moc paci, len teda by som si ho najprv rada pozrela nazivo.. 😅
majkokova a kde ho maju tu na SK? ponuka ho jeden pan z hlohovca, ale len na objednavku 😔

majkokova
autor
21. feb 2010

tak čaute kočeny! kočík je fantastický, už ho mám domka, vrelo odporúčam, ale kúpte si ho čím skôr, lebo opierka je nižšia, ale to ževraj každý športiak čo nie je z troj kombinácie 🙂 ale ináč sa to dá, je to v poho
A odskúšala som ho z prava, zľava, spredu zozadu, a je fantastiko, aj tašku som naložila dopredu aj dozadu a vôbec ho nepreklápa, ale jasné že keď na zas posadím dcéru tak sa preklopí :P nákupný košík čo je dole úplne stačí, pokiaľ nevykupujete tesco :D
konštrukcia je pevná a šírka lehátka je na dve deti :D obrazne povedané, takže ja ho zatiaľ len odporúčam!!

Bezaz: ja som ho kupovala použitý od jednej pani a som z dolného kubína a ak sa Vám to oplatí tak sa kľudne zastavte, ja viem čo to je keď sa vám vec páči a neviete čo je to zač, ale tento isto odporúčam!!
ináč ak máte niake otázky kľudne napíšte...

bezaz
21. feb 2010

majka no skoda, akurat sme dosli zo ziliny 😅 prihod nejake foto, celkom by potesili 😉

majkokova
autor
21. feb 2010

a kam? neviem, som tu nová

majkokova
autor
21. feb 2010

ináč tu je link na môj nový kočík
http://deti.bazos.sk/inzerat/2995949/Luna-Mix-M...
kukni si ho tu, aspoň takto pomôžem

mirri
21. feb 2010

majkokova-ja si pamatuju,jak jsem byla nadsena,kdyz mi dosel... 🙂 sice mam 4kolku,ale jinak jsou skoro stejne...

bez-ja jsem byla nadsena,kdyz jsem ho videla u kamosky,ma mimco o par mesicu starsi.je to cvalik a krasne se tam vlezl a bez problemu spal...hlavne je lehoucky a skladny... 😉 ja ho koupila pres mmb,zkus se kouknout...

bezaz
21. feb 2010

baby dik za odpovede 🙂
mirri ja by som asi tiez radsej sla do stvorkolky.. mozes mi pripadne poslat link od koho si to na mmb kupovala? mooooc dik 😉

majkokova
autor
22. feb 2010

miri a ty si ho kupovala nový??? 😲

Strana
z5