Máte skúsenosti s Luna mix od Mamas & papas?
máte niektorá skúsenosti???
xaxa, kočík sa dá dať do úplného ľahu, aj nožičky, sedačka je fakt široká 36cm, sama som to merala, a strieška sa dá len vystrieť, tieto športové kočíky sú všetky takto riešené, lebo väčšie dieťatko už chce všetko vidieť a aj keby bolo zasunuté do zadu hnevalo by sa že nič nevidí, teda moja aj v x landery sedela nalepená na madle a všetko kukala 😎 a mohli aj traktory padať, ale to záleží od dieťatka, takže silný vietor sa riešil pláštenkou, alebo ostaním domka :D
a tie pásy, no to ti je ťažko vysvetliť :D dieťa je pripútané a aj nie je :D
lebo pásy nejdú z opierky ale od pása, vlastne je to na princípe ako kedysi. Fakt ti to neviem vysvetliť 😅 normálne som z toho nervná :D.
A cena? Aktuálna ako je v obchode + 30€ za dovoz na slovensko ku mne a potom sa už dohodneme či poštou, alebo si prídeš poň...
duplička fotku nám sem http://www.babybazar.sk/Luna-Mix-mamas-papa-id2... ten žltý je môj a jednej žienke dovážame urbo práve v tejto objednávke :D o týždeň je na slovensku
S kočárkem jsem velmi spokojená, jezdí se s ním velmi dobře a pro malou je moc pohodlný. Když se složí, zabere málo prostoru. Někde jsem četla, že se překlápí, ale takovou zkušenost nemám. Přijde mi hodně stabilní. Můžu jen doporučit, navíc vypadá nádherně!!!
Mám lunu, čtyřkolku..kočárek mám asi měsíc a barva je pořád stejná.....s tím polohováním jsem měla problém kvůli tomu posouvacímu pásku, nevím, jestli to je u Luny Mix stejný.. Dlouho jsem si nemohla zvyknout na to, jak to rychle zvládnout,ale už to máme tak trošku v ruce.
U starýho sporťáku bylo polohování na takovou páčku, což bylo strašně rychlý, ale každej koček je jinej...
Ak by mal niekto záujem mám na predaj žltú striešku a vložku z luna mix kočíka 😉
ja mám dievčatko a preto som si zadovážila orchid farbu striešky a vložku mi netreba
judddy- ani ja nemám problém s kočíkom, práve naopak, neviem sa naň vynadívať a ani sa neviem s neho prestať tešiť, malá sa tam kôli tým pásom vezie ako princeznička, všetko musí vidieť a pritom je v bezpečí, už ho mám zopár mesiacov a stále mám len dobré skúsenosti 😎 a preto môžem len a len odporúčať 😀
a ten polohovatelný pás máme asi rovnaký a ja som si naň zvykať nemusela, lebo môj predošlí kočík ho mal tiež :D
ahojte, zbadala som tento kočík a veľmi sa mi zapáčil, len nikde neviem nájsť fotku v zloženom stave, mohli by ste ju niekto pridať? vďaka 🙂
tento je úplne úžasný, neviete poradiťako by som sa k nemu dostala, neposielajú na sk
http://www.mamasandpapas.com/product-luna-mix-d...
Taky ho mám v plánu. čtyřkolku.
Teda pořád váhám, quiny buzz nebo lunu.
Mam ale pocit,ze do buzze mala moc dlouho nevleze.
@ddanniellita
@triowax
ja som si ho chcelaq kupit tu v UK-ale citala som nan mnoho negativnych recenzii-vraj je velmi labilny 😖 a to sa mi tiez velmi pacil
ahojte ja som kúpila luna mix, čierny s orchid strieškou, my sme spokojní, ale chceme ešte nejakú buggy len do auta, malinkú, tak lunu budem predávať a kupujem quinny zapp, ak by mal niekto záujem, napíšte do IP
my mame lunu mix trojkolku a som s nim maximalne spokojna, jedine polohovanie noziciek by mohlo byt jednoduchsie a ta podlozka dlhsia 😉 kupovali sme ju na ebay 🙂
dakujem za ohlasy, tak je to tak pol na pol,
@ellysa a prečo ju predávaš? nebola si s niečím spokojná?
@ddanniellita nie nie, spokojná som, malá sa rada vozí, len mám ešte bugaboo cameleon a chcem niečo malinké do auta, tak kúpim zappa a tri kočíky mi už môj ani náhodou nedovolí, tak predávam lunu, bugaboo si chcem určite nechať, to je moja srdcovka
jediné čo môžem považovať za negatívum, je že ak som mala na rúčke moc ťažkú tašku, má tendenciu preklápať sa dozadu, ale potom som to riešila tak, že som dala nejaké veci do koša-ktorý sa síce nezdá ale vprace sa tam kopec vecí a potom to už bolo v pohode
ja mam tiez lunu..stvorkolku a bola som spokojna..pouzivali sme 11 mesiacov, teraz je na predaj...nemam pocit ze by bola nestabilna, aj ked som sa toho bala zo zaciatku. luna a ora je takmer to iste..ora nema polohovanie rucky sa mi zda a este jeden rozdiel som si vsimla, ale teraz si neviem spomenut, aky
s tými kočíkmi to je naozaj ťažké, je to bu´d alebo, ja som si kúpila cam a ten je katastrofálny tak nechcem urobiť zase zlú voľbu, no neviem
ja som bola napr prijemne prekvapena, aka je luna velka.. teraz sme sa vratili k i'coo a mlada mi v nom nechce byt, lebo je asi o 10cm uzsi a asi tolko aj kratsi ako luna.. takze predavat ju urco nebudem, len sa asi namotam na nejaku peknu striesku, skoda, ze vacsina byva kvetinkova, teda viac menej dievcenska..
ddanniellita, mas pravdu..a kazdemu vyhovuje nieco ine..ja mam zasa kamosku, co ma cam a je maximalne spokojna..vykocikovala v nom prvu dcerku vyse dvoch rokov a teraz v nom ma druhu..ona ma trojkolku
ja mám štvorkolku, ale je to katastrofa, trojkolka možno v pohode, ale ten môj ach jaj
ahoj, ora nemá polohovatelné madlo a je to hlavně čtyřkolka
taky jsme měla lunu čtyřlkolku, ta byla ale blbá, ted mám trojkolku a jsem nadmíru spokojená,je to výborný kočárek🙂 a nuna od nich je taky úžasná

majkokova,ako su riesene pasy?mne sa tento kocik strasne paci,akurat pozeram,ze aj vnutorne rozmery su fajn.my este lezime vo vanicke,ale uz je kratka,a nas sportak je dost uzky-30 cm.Naozaj luna mix ma sedadlo az 36 cm siroke???a este sa chcem opytat-da sa polohovat do uplneho lahu a ako je to pri silnom vetre-neda sa ta strieska nejak pritiahnut aby zakryla dietatko?inac kolko by vysel ten kocik cez Tvojeho znameho kamionistu?velmi o tom uvazujem...Este mi prisla na rozum jedna vec-ked tam pozeram na foto,tak sa mi zda moc otvoreny kociar,teda,ze babatko akoby bolo uplne otvorene-je to iba taky pocit ze tam nesedi hlboko alebo naozaj je to tak?