Moon Nuova
Ahojte mate niektorá prosím kočík moon nuova? Potrebovala by som zmerať vnútorný rozmer vaničky, nikde mi to nenašlo...Ďakujem
Dakujem 🙂 to ti verim my sme to zase nesilili len tak ze zacneme skusat no a na prvy krat sa podarilo co som teda necakala ale super 🙂 a budeme mat Sabínku a chlapčenske sme mali Filip..a ty?
Prosim Vas baby rozmer vanicky moona mi viete napisat??neviem to nikde najst, dakujem
ahojte baby oživujem forum.Nepredavate nahodou niektora vajičko na moon novu 2017?
@jull7 origos na nuovu asi nieje..su vajka s adaptermi, co na nuovu sedia..ja som kupovala priamo v predajni celu trojkombinaciu.. mam vajko cbx aton basic. Stalo nieco cez 90€. Bola v nom asi 5x.. 😂 nema rada cestovanie..Na predaj bude, ale neviem kedy.. uz pokukujem po inej sedacke..na kedy to potrebujes?? Kedy rodis?
hej viem,že original nevyrabaju ale tie vajička v predajni mi pridu dost drahe.Rodit by som mala až zaciatkom decembra.Keby si sa rozhodla vajicko predat tak ma kontaktuj. 😉
prosim vas, na nuovu je original nanoznik, alebo tam pasuju aj univerzalne?? nikde neviem najst .. dakujem

@circa126 dakujem pekne.Ano zdravie je najdolezitesie,to mas pravdu.
To je radost ked je uz doma kocik,postielka a vybavicka,to je uz take realne cele.Ja.stale neverim ze som tehu,tak dlho som na to cakala sem tam mam pocit ze je to vtip.
Aj ty sa drz a pevne zdravicko prajem.Ake mate meno vybrate?