icon

Moon Nuova

circa126
3. dec 2016

Ahojte mate niektorá prosím kočík moon nuova? Potrebovala by som zmerať vnútorný rozmer vaničky, nikde mi to nenašlo...Ďakujem

Strana
z2
smejjkaa
11. jan 2017

@circa126 dakujem pekne.Ano zdravie je najdolezitesie,to mas pravdu.
To je radost ked je uz doma kocik,postielka a vybavicka,to je uz take realne cele.Ja.stale neverim ze som tehu,tak dlho som na to cakala sem tam mam pocit ze je to vtip.
Aj ty sa drz a pevne zdravicko prajem.Ake mate meno vybrate?

circa126
autor
11. jan 2017

Dakujem 🙂 to ti verim my sme to zase nesilili len tak ze zacneme skusat no a na prvy krat sa podarilo co som teda necakala ale super 🙂 a budeme mat Sabínku a chlapčenske sme mali Filip..a ty?

smejjkaa
11. jan 2017

@circa126 jejo tak na prvy sup to vyslo? to zavidim ale ze fakt.
Krasne meno Sabinka.
My by sme velmi chceli Simone,nemecke meno.Ale na sk samozrejme pre vsetkych Simonka 🙂 a chlapcenske nemame vybrate kedze po tej babe tak tuzime ale prichadza do uvahy Thomas.

jenny787
21. apr 2017

Prosim Vas baby rozmer vanicky moona mi viete napisat??neviem to nikde najst, dakujem

circa126
autor
21. apr 2017

@jenny787 dĺžka 77 cm

lucinkab
10. máj 2017

@circa126 ahoj, ake boli tie rozmery prosím? segre šijem hniezdo a aby jej vošlo aj do kočíka, je to darček tak sa jej nemozem opytat, vdaka

circa126
autor
10. máj 2017
jull7
5. sep 2017

ahojte baby oživujem forum.Nepredavate nahodou niektora vajičko na moon novu 2017?

j_ank_a
5. sep 2017

@jull7 origos na nuovu asi nieje..su vajka s adaptermi, co na nuovu sedia..ja som kupovala priamo v predajni celu trojkombinaciu.. mam vajko cbx aton basic. Stalo nieco cez 90€. Bola v nom asi 5x.. 😂 nema rada cestovanie..Na predaj bude, ale neviem kedy.. uz pokukujem po inej sedacke..na kedy to potrebujes?? Kedy rodis?

jull7
6. sep 2017

hej viem,že original nevyrabaju ale tie vajička v predajni mi pridu dost drahe.Rodit by som mala až zaciatkom decembra.Keby si sa rozhodla vajicko predat tak ma kontaktuj. 😉

circa126
autor
6. sep 2017

@jull7 ahoj ved tu v bazare je ich viac na predaj už od 30 e 🙂

j_ank_a
4. okt 2017

prosim vas, na nuovu je original nanoznik, alebo tam pasuju aj univerzalne?? nikde neviem najst .. dakujem

circa126
autor
4. okt 2017

@j_ank_a original asi neni na sportak ja si idem tiez teraz pinkie objednat 🙂

j_ank_a
4. okt 2017

@circa126 takze uni jedine.. dakujem

Strana
z2