Môžem ísť z pôrodnice s novorodencom s kočíkom?
Ahojte, možno hlúpa otázka, ale termín mám koncom augusta (začiatkom septembra) a nemocnicu mám na pešo 12-15 minút pešo. Môžeme ísť s bábätkom domov kočíkom, alebo radšej ísť autom?
@anonym_autor a keď budeš po cisárskom ?? Budeš rada keď ti manžel zoberie dieťa ..mojej kamoške svokra brala dieťa a manžel zobral ju na ruky a išli domov
ja som mala priblizne rovnako a isli sme domov peso aj s chlapom a kocikom..ale topanky som neobula, musela som ist v papuciach
@anonym_e551f5 ja som si kupila pred porodom slapky v tedi, take 40 a v tom tom isla . Nohy odpuchli po 2 tyzdnoch. Mam velkost 37,5 svoju normalnu. Proste ako slonik polovicu tehu.
Po poslednom porode sme to mali z nemocnice cca 10minut chodze k autu, no pre mna to bol des. Ono dost zalezi aky bude porod. Kto je pozasivany tak je vobec rad ze prejde na wc... mala by som na tvojom mieste pripraveny plan A aj B.... navyse aj pocasie moze byt kadejake (rychla prietrz atd)
@anonym_autor ja mam tiez takto termin a keby bolo pekne pocasie, citila by som sa dobre, a blizko porodnicu, sla by som. Len to, ako sa budes citit Ty, je otazne. Tak by som si nechala otvorene aj ine moznosti a teda to auto.
@anonym_autor ak nebudes ubolena, s nizkym tlakom, po cisaraku, v plnom obednom slnku, nebude 35stupnov... tak hadam hej. Ved uvidis podla pocasia a stavu.

ja som mala priblizne rovnako a isli sme domov peso aj s chlapom a kocikom..ale topanky som neobula, musela som ist v papuciach