Na ktorých kočíkoch blednú poťahy?
budem rada, ak sa podelite o vase skusenosti s blednutim striesky a podob. dakujem
chicco trio living, katastrofa, cez jedno leto 😢 nestastie sa neda ani opisat, vyzera ako po 4 detoch ...
niektore latky su speciele usposobene na to, aby nebledli na slnku. ja som mala steggi lux a nebledol. potom som mala sportovy zopa fusion a nebledol. to citit uz pri dotyku o tu latku, ze je taka ina, ako obycajna latka. a urcite je lepsie mat bledsiu striesku ako tmavu. ale napr za tej zope som mala oranzovu a bola stale rovnaka. svagrina na roan maritu a ta je vyblednuta, v lete to musi zakryvat bielou plachtou, ale aj tak je to vidno.
ja si myslím že každú farbu vytiahne slnko...nie??ja mám X-lander a tiež je trochu farba vyťahaná,ale je to vidno len ked porovnám s časťou kde slnko nato nesvietilo..inak v pohode..nič hrozné..
my sme pri staršej mali takko, používali sme 2 roky, ako malinká spávala v kočíku von na dvore na slnku a farba ostala stále rovnaká. nevybledla. teraz máme bexu. používali sme ju zatiaľ od mája doteraz a nevybledla farba ani na vaničke ani na šporťáku.
@manka gesslein (cierny f6) nam drzal farbu perfektne, peg perego uz vidim ze je trosku vyblednuty
My mame tmavohnedy kocik a farba ani trosku vyblednuta - zalezi od kvality latky, my mame taku mierne lesklu. Predtym sme mali travovo zeleny a tiez bez akejkovek zmeny - ale opat, ta ista znacka, teda rovnaka kvalita.

mne na vsetkych, ked operies, alebo si na slnku, farby pomaly blednu