icon

Na ktorých kočíkoch blednú poťahy?

manka
15. nov 2012

budem rada, ak sa podelite o vase skusenosti s blednutim striesky a podob. dakujem

xenicka13
15. nov 2012

mne na vsetkych, ked operies, alebo si na slnku, farby pomaly blednu

manittu
15. nov 2012

stokke urcite..........cierny je za chvilu sedy..............

nicky182
15. nov 2012

chicco trio living, katastrofa, cez jedno leto 😢 nestastie sa neda ani opisat, vyzera ako po 4 detoch ...

stanislavao
15. nov 2012

niektore latky su speciele usposobene na to, aby nebledli na slnku. ja som mala steggi lux a nebledol. potom som mala sportovy zopa fusion a nebledol. to citit uz pri dotyku o tu latku, ze je taka ina, ako obycajna latka. a urcite je lepsie mat bledsiu striesku ako tmavu. ale napr za tej zope som mala oranzovu a bola stale rovnaka. svagrina na roan maritu a ta je vyblednuta, v lete to musi zakryvat bielou plachtou, ale aj tak je to vidno.

jankako
15. nov 2012

ja si myslím že každú farbu vytiahne slnko...nie??ja mám X-lander a tiež je trochu farba vyťahaná,ale je to vidno len ked porovnám s časťou kde slnko nato nesvietilo..inak v pohode..nič hrozné..

darinkazv
15. nov 2012

my sme pri staršej mali takko, používali sme 2 roky, ako malinká spávala v kočíku von na dvore na slnku a farba ostala stále rovnaká. nevybledla. teraz máme bexu. používali sme ju zatiaľ od mája doteraz a nevybledla farba ani na vaničke ani na šporťáku.

sotia
15. nov 2012

ja mám gofáč babypoint, používaný 3 roky, farba je ako nová

kvetinka211
15. nov 2012

@manka gesslein (cierny f6) nam drzal farbu perfektne, peg perego uz vidim ze je trosku vyblednuty

nika0202
15. nov 2012

môj osobný názor - vybledne skor tmava farba ako svetla, konkr. cierna

iwesska
15. nov 2012

My mame tmavohnedy kocik a farba ani trosku vyblednuta - zalezi od kvality latky, my mame taku mierne lesklu. Predtym sme mali travovo zeleny a tiez bez akejkovek zmeny - ale opat, ta ista znacka, teda rovnaka kvalita.