icon

Neuznaná reklamácia kočíka

sviecka
4. sep 2014

Ahojte, kupili sme si kociar (4baby GUIDO) - ale zacal strasne vrzgat, tak sme sli reklamovat a rekl uznali a vraj opravili. Pri prevzati nevrzgal. Ale hned po 2 tyzdnoch pouzivania a vada opat objavila, tak sme ju sli druhy krat reklamovat. Tentokrat nem reklamaciu neuznali, odborny posudok vravel, ze chyba sa nenasla a kociar nevrzga. Takze mi ju neuznali a kolesa premazali. S tym som ale nesuhlasila a rekl som neprevzala. Skusila som ho v obchode a nevrzgal tam. Ale kociar ma 3 mesiace a uz dva krat bol na reklamacii 3 tyzdne... Ako mam postupovat? Najradsej by som bola, ak by mi uz vratili peniaze zan. Je lahky a chcela som ho pouzivat najma cez leto, ale takmer cele leto bol na reklamacii. Co by ste robili???

Strana
z2
sviecka
autor
7. sep 2014

@masinka ale moj kociar som pouzivala dokopy 5 tyzdnov a 7 tyzdnov bol na reklamaciach... mala by si zaujem o taky tovar? aj keby stal 10 eur - novy kociar nema co vrzgat

teegreen
Odpoveď bola odstránená
mimisk
7. sep 2014

@sviecka treba mazat vazelinou, silikonovy sprey vytecie

janickacrazy
8. sep 2014

Ja som mala doteraz 6 kočíkov, boli aj lacnejšie, aj drahšie a veru ani jeden mi nevrzgal. 2 z nich boli dokonca z druhej ruky a ani sme ich nemazali, len jeden manžel raz premazal, lebo ten sme používali v zime a kolieska boli trošku zahrdzavené.

barbi_modrykonik
1. máj 2017

@sisaha zlati, ked ti ten kocik vrzga, moze ti to napriklad budit dieta ;) takze JA tam vadu urcite VIDIM a tiez aj keby nebudil, vrzgat NEMA. cize nevidim tiez dovod k prevzatiu a suhlaseniu s vyjadrenim znalca.

nam sa to stalo s prvym kocikom ,riesili sme to obchodnou inspekciou, ktora ked sa ozvala obchodnikovi, sam nam zavolal, ze nema zaujem o obstrukcie a peniaze vrati. to sme uz ale mali doma novy kocik, kedze samozrejme prvy za tri mesiace tiez dvakrat reklamovany (vratanie vehementneho vrzgania).

kauzakika
11. jan 2018

Ja som vyriesila problem s vrzgajucim sport.kocikom po svojom .vsetky spoje som pomocou stetca natrela jedlym olejom a je to ok...

Strana
z2