Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Já bílou mám,nějaký čas už s ním jezdím a škrábanec není vidět žádný🙂
@misuliks JAk je to s brzdou přesně nevím,ale myslím,že to ho pošlou celý k výrobci.(některé obchody zapůjčují kočárky po dobu reklamace.)
ahojte prosím Vás ako vám idu predné kolesá na bebetto nico myslím ci ich pocut hlavne do stran mne akoby nieco preskakovalo neviem to ani popísat 😒
Ahojte,idem predávať kočik bebetto nico použ. 8mes,viac info v mojom bazariku nema nik zaujem 🙂 🙂 🙂 🙂 je to super kočik no môj drobec už nechce v kočiariku sedieť ☹
Maminky, mám nové poznatky ohledně kočárku Bebetto Nico Plus. 1.)aby se dala dát bouda u hl.korby dolů,musí se po stranách zmáčknout dva čudlíky. Pokud držíte v náručí miminko,je to tedy nadlidský výkon (leda že máte tři ruce). 2.) když dáte boudičku dolů a pak opět nahoru,vyhrne se Vám ta clona u "ventilace" korbičky-takže se to musí věčně spravovat.3.) i když jedete po úplné rovině (např.po lině doma) kolečka se mírně melou (ta aretační) takže to hýbe do strany s celým kočárkem.Není to moc,ale je fakt že na rovině by se neměl skoro hnout.4.) Na kolech je psáno,že se mají nafukovat na 0,6 atm- nafukujte však jen na 0,4 atm.-jinak se Vám může stát že plastový disk praskne -je totiž slepený ze tří kousků!!!Tedy většinou ve spáru rupne.5.) taška má bohužel hroooozně málo příhrádek,ale je velká a to se jí zas musí nechat. I tak ,přes všechny tyhle zápory je kočárek moc fajn.Hezky se s ním jezdí-houpe (!) a je i prostorný.Látka je kvalitní-nepromohne a zároveň má spf 50.🙂
baby taka otazocka.prali ste uz niektore tento kocik?ak ano na kolkych stupnoch?na 30 alebo na 40?dakujem
Baby prosim tie ktore mate kocik nico bebetto, nema niektora aj vajicko romer baby safe plus II s adaptermy dokupenymi...pise s ze ba tentokocikiduvajickaromer,cybex..tak ci by pasovalo moje britax romer vajicko 🙂 Vopred dkujem ak s tutaka dusicka najde 🙂 Mzte pisat ajdo ip 🙂 daakujem
Na ktorej konštrukcii je najmenej vidieť škrabance? Na bielej, striebornej alebo čiernej?
A aký je rozdiel medzi kolesami drift a speed? Ďakujem
@anka56 ja mam tieto adaptery http://www.mulan.pl/adapter-r-mer-baby-safe-beb... a sedia namoje vajce romer aj na bebeto. Ved ak mas adaptery, tak skus ist do obchodu a nakliknut ich na konstrukciu 🙂
Ved prave ze nemam adaptery a nechcem zbytocne kupit ked minebudu sediet na moje vajicko,to radsej predam vajicko..a nevies nazov ,typ tvojho vajicka romer? Vopred dakujem
@lowike alebo ak nevies nazov tak foto poprosim,tvojej autosedacky romer.Z predu aj z boku..mooc dakujem.Nenasla som autosedackusnazvmiba baby safe.Su dva typy baby safe plus II alebo baby safe plus II SHR...takze musismat taku akoja asi 🙂 preto chcem foto...a estema zaujima ked si adaptery kupovala z polskej stranky kolko trvalo dodanie,dakujem
Ahojte. Mam na predaj nico červený ešte rok v zaruke. Len osobne Košice.
@anka56 ahoj, je to len Romer baby safe (starsi model tusim rok 2008), vyzera velmi podobne ako tvoja sedacka, ale foto ti nepomoze, tam musis skusit tie adaptery zastrcit.
adaptery som nekupovala z polska - zohnal mi ich predavac tu v LV v obchode, ale teda mal s tym poriadne opletacky, kym ich zohnal
juj tesim sa ako mala.citam same chvaly tak tento tyzden nam pride novy nico.tmavo modry tak uvidime ci splni ocakavania.este som ho nazivo nevidela
ahojte, tie co mate tento kocik, mam otazocku. Ked mate dieta v smere jazdy, cize chrbtom k sebe, a je kocik uplne sklopeny do lahu - zmesti sa tam taska? MYslim prevesena cez rukovat, vyzera to podla fotiek , ze keby tam dam tasku tak bucha dieta do hlavy. Dakujem
@anka56 ahoj.akurat mi prisiel asi pred 3hodinami.zatial je supeeeer.uplny luxus pre dieta.je velky a priestranny.maly bol v nom uplne hotovy.mala som britax b agile a oproti nemu no proste parada.jedine je trosku tazsi.sportaky mavaju tak okolo 12kg a tento ma 14kg,ale vobec mi to nevadi.
@tiumen mne sa velmi paci.britax ma omrzel.toto je uz treti kocik a dufam ze aj posledny lebo som s nim zatial velmi spokojna
@anka56 som rada ak som pomohla.citala som si recenzie aj na ceskych strankach a ine ako super kocik atd som ani necitala.preto som sa rozhodla pre tenro.a este sa mi paci ze sa da otacat sedacka.toto bola ceresna na torte .to mi pomohlo vybrat.ma najdlsiu opierku chrbta.ine kociky maju 44cm dlzku a tento ma 52cm.ale nelutujem.
@antonks mozem sa prosim spytat ako si spokojna s kocikom a odkial si? dakujem 🙂 🙂
@paterova ahoj,viem,ze ubehlo viac casu,len som sa chcela spytat,ci ta cierna farba velmi vysedivela,lebo tiez by som ho chcela cieerny,ale trosku sa toho bojim.Dakujem
baby, mám bebetto nico 2012 a taký problém, že časť na nohy tá polohovatelná mi nedrží ked ju cchem mať zarovno. Neviem či ma chápete, ked dieťa nemá ešte také dlhé nôžky aby malo spustené dole tak neviem to dať hore lebo sa mi tam asi niečo zlomilo alebo čo. Nedá sa to niekde opraviť? Dúfam že som to nenapísala ako hotentot 😀
ahojte 🙂 prosim vas ako ste boli spokojne s kocikom v zime?? drzi dobre nanoznik ked je poloha dietata uplne v lahu ??

zajímá mne jak se udržuje bílá konstrukce...jsou asi vidět více škrábance ne ?