Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Ahojte. Máte niekto doma Nico W17? Chcela by som vidieť fotky ako vyzerá. Vopred ďakujem 🙂
ahojte... my sme mali bebetto nico plus ..... vemi velmi chvalim .....povedala som ze ked budem cakat svoje druhe dieta tak si ho urcite kupim znovu ...teda ak sa bude este vyrabat 🙂 ...hlboka vanicka je velka ...na ine pomery kocikov ...vsetko sa da pekne oprat v pracke ...je lahky ...a lahko sa nim naraba ( a este mal vela inych vyhod )...a dostat ho kupit za myslim ..velmi slusnu cenu 🙂 ..... fakt ... u nas velka spokojnost 🙂
Kočky čo máte tento kočík dá sa teda zložiť aj s tou sedacou časťou či tú treba prevážať a skladať zvlášť? Dakujeeem moc za info.
Pokila viem da sa zložiť so sedackou preto si ho chcem kupit aj ja
@martina1308 dá sa zložiť aj so sedacou častou. 🙂 len ak ho mate skladat nejako pravidelne do auta je ťažký ☹ jazdí sa sním super, miesta tam je dost, dieta sa super zakryje v nepriaznivom počasí to sa mi na tom velmi páčilo, ja som ho mala, hlavne cez zimu bol super 🙂
@timusenka ťažký myslíte že je aj veľký po zložení? My máme teraz Cam dinamico a to je hrôza zložiť do auta, odmontovať kolieska, striežku... Máme Fabiu a maličký kufor tak preto chcem niečo skladnejšie. Ja uvažujem nad týmto a Britax motion použitý len bebetto je mi bližší hlavne cenovo 🙂
@martina1308 pozri stranu c.7 ak sa nemylim,tam je to odfotene ako.sa sklada...inak vopcha sa aj do.maleho kufra auta,mam hyundai i20 a cely ho tam zlozim 🙂 s klasickej 3kombinacie mu tam takto vosiel len podvozok
@martina1308 myslim,ze ti tam vojde...kuk tie fotky skladania...tam akurat musia buy kolieska akoby v protismere a sedacka v najvyssej polohe 🙂
@martina1308 my mame tiez fabiu a do kufra mi vosla konstrukcia aj so sportovou castou ..mam bebetto nico
plus
@jojomata1
@katka253111 kocky dakujem moc za doporucenie a rady 😉😊 len skoda ze ich je tak malo po bazarikoch a baby pytaju o par eur menej nez stoji novy tak dufam ze nieco objavim 😉 inak este sa spytam videla som tu viac prispevkov ze ta konstrukcia je o nicom a clovek sa boji ze ju zlomi ked sklada do auta mate aj vy taky pocit?
Ahojte,prosim vas kocky ,ktore mate bebetto nico aka je dlzka lozka v sportovej casti aj so zdvihnutou castou na nozicky?vyrobca pise ,ze 101cm..dodavatelka mi napisala ,ze namerala 96cm..manzel bol u nas v meste u jednych co ho predavali a nameral len 90cm....tak kolko vlastne ma?? 😕
@123nikus123 svokra sla.s.drobcom von,tak ja namerat mozem az ked pridu
Baby nesicha sa vam tam babo ked tam sedka?
@katka253111 ahoj,prosimta,nezabudla si na mna? 😀
@miselka1991 mne sa stale šmýka stale je vykrutený aj ked je pripútany, ma 8 mesiacov,stale ho musím napravovat, tak ho davam radsej lezat,nejakú hračku do ručky a hra sa poležiačky.
@erka21 a nemas nahodou v nom podlozku?
@123nikus123 ja mam bebetto nico 2015 a namerala som 80cm
@miselka1991 mam aj podložku
@erka21 80 cm aj s dvihnutou opierkou na nozicky?
@erka21 no tak to nie je bohvie co a to ma fakt lrn 80 cm ta cela lezacia plocha?
@miselka1991 ja tam mam Pinkie podlozku predlzenu,takze.sedi presne a.krpec sa.nesmyka,ma 10
@123nikus123 ja som.merala.tak.zhryba,lebo nemam poriadny meter,ale.okolo 90-91, ale.meter som dalanuplne od vrchu, vyssie nez erka
Baby,cistili ste ho uz niektora?mala mi v nom vyliala vodu a ostali flaky.aj strieska by sa zisla ocistit. Iba cistou vodou?a neostali flaky?
@mirkaze ja som veru nejako.necistila extra tu striezku,aj ked.je od predch.majitelky vyblednuta a.jedna mala skvrnka,ale zatial.som nemala.cast spekulovat.ako to.odmontovat...a bojim sa o ten silt,ze ho zlomim
@martina1308 .... vobec nie ... je to hlinikova konstrukcia ....a urcite ju nezlomis :D neboj 🙂
Maminky chcela by som sa spýtať objednavala niektora z vas cez ekociky?za aku doby vam prišiel kocik domov Ďakujem ja som objednala v nedeľu a uz som nedockavaaaaa
No mne prisiel z ekociky za mesiac.ale objednalala som farbu 148, a kvoli tomu to trvalo dlhsie,lebo sa malo objednava. Inak ze v pohode dodacia doba 7dni😊

@lowike ano dnes som ho bola pozriet aj sme ho vyskusali afakt je v nom dost miesta.. Na fotke vyzera uplne inac ako naozaj aj sme si ho rovno objednali 😊