Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@chirabell ak.sa nemylim, tak by to mala byt.Emitex
Mamicky, ktoré máte Bebetto Nico 2015. Aj vaše predne kolieska vydavaju také zvuky, ked sa otacaju? Alebo je to nejaká vada kocika a musim to reklamovat? Ďakujem za odpoveď 😊
@chirabell dakujem 😎 :-* to som si kupovala u nás vTT v obchodíku 4mama 🙂 som ti aj chcela pohladat ale nenašla som.
@miselka1991 asi nie, to som si kupovala ešte minulý rok (2014) 🙂
@mon47 aj moje yak robili,taky pukotavu,ze? To ako sa tocili po tych polohach
Ano, taký pukotavy zvuk to je 😊 Mna neupozornili na to, ale bola som rada ze som ho vôbec zohnala 😊 povodne sme chceli červený, ale nepodarilo sa mi ho zohnať ani po mesiaci 😊
@mimisk ked vas tu mame 🙂 spytam sa priamo tu teda...anjelik mi tu nafotil ruzovy kocik, pise ze v 2014 kupovany...ten 2015 je totozna farba ci o cosi sa lisi? a este jedna otazocka 🙂 ak by som ho objednala u vas, aka je doba dodania? potrebujem to nejak nacasovat bud na cas vyplaty alebo predaj stareho kocika 🙂
dakujem za odpovede.
@chirabell ten pukotavý zvuk spôsobuje červený "cuplík" ktorý uvidíte ke´d vykliknete koliesko...... Pod tým cuplíkom je pružina a tá sa časom ojazdí, zmôkne a koleso nebude pukať a potom by nemalo ani tak čudne drkotať ako to robia niektoré kočíky....... tak trepať zo strany na stranu a robiť to čudné rrrrrr......
🙂 Aspoň tak tvrdí dodávateľ 🙂 A ak by to niekomu vadilo, môže si pružinku sám odstrániť, len potom čo sa týka záruky neviem....ešte som sa s tým nestretla/že by ju niekto vybral/
@michaelamilan 🙂 tak to sa da prezit...diky za info, aspon nechytim sok...idem menit totiz z Bria a ten teda taketo zvukove bonusy nemal
@chirabell hmmm..... a čo takto radšej Valco Snap4 alebo nový Britax plus s polohovaním nôh???? či chcela si niečo šo ide aj do smeru aj protismeru a nie zbytočne drahé????
@michaelamilan ano, na to prve...nejak som si zvykla na tu moznost menit smer sedacky podla potreby, plus velke kolesa potrebujem, lebo to je vlastne jediny dovod, pre ktory brio predavam...sme sa prestahovali a musela by som dokupit terenne kolieska dopredu, ale maju sialenu cenu....a hlboka strieska co ma nico je super (toto mi na briu trochu chybalo ale mala som to na bugine u syna a velmi dobra vec) a skladny aby bol, lebo pomerne dost vela cestujeme krizom krazom po slovensku...cena je sice tiez dolezita ale zas keby som nasla zazrak 😀 tak ju az tak neriesim 🙂 ...na nico ma upozornila kamoska, mala by ho kazdym dnom dostat tak ak ma presvedci aj nazivo, idem do toho...ak nie, hladam dalej 🙂
Ahojte je tu niektora mamicka ba a okolie smer senec ktora by bola ochotna mi nazivo ukazat bebetto nico dakujem za ochotu
Ahojte, mam na predaj Bebetto Nico 2014, cervena farba na bielom podvozku, zopar skrabancov a znamok pouzivania, foto na poziadanie poslem, cena 110€, prip. Dohoda;0)
@chirabell aj mne to vydáva pukotavý zvuk, ale skôr akokeby to šlo od zadných kolies, predné ani nie.... Ale nevadí mi to 😉 zanedbateľné...
Našla som aj link na tú moju podložku do kočíka.... Ona je taká obojstranná, letná a zimná strana...
http://www.4mama.sk/emitex/unipodlozka-emitex-m...
Aj ja poprosim pridat🙂 @veronka
Dievcata prosim Vas tie ktore mate sportiak Bebetto Nico 2015, mam na Vas jednu prosbicku. Potrebovala by som rozmery na madlo - vonkajšia dĺžka + obvod a aj dĺžku oblúku striešky. Mam ho objednany, no pride az za nejake 4 tyzdne a dala som si k nemu usit veci, no nechce sa mi tak dlho cakat a potom merat a potom zasa cakat kym mi pridu doplnky, este aj zima uz bude..Chcela by som to mat dovtedy doma usite. Ktora by prosim bola taka ochotna? Moc prosim 🙂 Dakujem 🙂
@erka21 mne sa na mojom zda, ze je to rovno
@chirabell ach no to ste ma teda moc nepotešili..tento tyždeň som s nimi riešila reklamáciu pláštenky a navlekou na kolesa tie boli roztrhnute..takže mi vsetko vadne poslali..rozmýšlam či som to vykrivenie mohla nejako ja spôsobiť..ale neviem ako kočík ani neskladám nakolko mame obrovský kufor a zmesti sa aj nerozloženy a inak v nom vozim len mojho 9 mesačneho syna.
My máme kočík 2tyzdne a tiež máme tak isto zadné kolesa. A bolo to tak od začiatku. Myslela som si ze to tak ma byt. Ani ma nenapadlo ze je to nejaká chyba kocika 😞
a ja som dnes schytala defekt, sa neviem muza dockat, aby to opravil ☹

@anjelik2509 ahoj prosim ta a to mas model 2015?