icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

lusinda1989
21. júl 2013

@dupik tie cudliky su aj dole aj hore po dva ...

adulik23
21. júl 2013

@dupik mam uplne rovnaku skusenost. 😖
vsetko na kociku je fajn, ale neznasam ho, kvoli kosu. neodvezie ani dozu so susienkami bez toho, aby suchal chodnik. ja ho uz mam deravy. 😠

yanielka
21. júl 2013

pol roka @ifkael

dupik
21. júl 2013

@adulik23 jj, přesně..každé najetí an obrubník je o tom, že vše v koši narazí na chodník...a nejde to vyzpevnit díky systémů skládání, pak by se koš nepřizpůsoboval...no co, ten rok to s ním už zvládnu a tohle byl 4. a poslední kočár, který jsme kdy koupila...

lucique29
21. júl 2013

@usacek79 ahoj aky si si nakoniec kupila kocik?

usacek79
21. júl 2013

@lucique29 no este ziadny, kedze do porodu daleko 😉 az koncom septembra budem objednavat, ale teda ja som uz jednoznacne rozhodnuta pre ten Peg perego Book Coplmeto plus v edicii Fiat 500 🙂 aj sme boli ten Book Plus pozriet s muzom a sme nadseni 🙂

lucique29
21. júl 2013

Baby poradte,,ten PP book classico je vhodny od narodenia? Ked ho predavaju bez vanicky? Vsade pisu od narodenia do 36mes. Je vhodny tento typ na zimu? Dakujem

lin123
21. júl 2013

@michaelamilan ja ho mam zopar mesiacov a davam mu teda riadne, chodim s nim do terenov, po rozbitych chodnikoch, boli sme aj v Tatrach..takze si myslim, ze je poriadne odskusany a som s nim max. spokojna. Predtym som mala inglesinu retro kocik, kt. bol taky dost pevny a aj tazsi,bolo pre mna nezvyk mat takyto moderny kocik ako PP, tiez mi prisiel taky nie ze rozhegany, ale lahunky akoby mi ho aj vietor mohol odfuknut,ale to je iba sila zvyku.

lin123
21. júl 2013

@yanielka kde je prosim mozne k nemu kupit pultik?

mariska87
21. júl 2013

Ja mám tiež PP book . A musím povedať , že do mesta je veľmi vhodný. Je úplne lahucky, ľahká manipulácia a veľmi lahucko sa skladá. Jedine co sa mne nepáči je kosik. Tam sa nedá nic dat. Je síce veľký , ale keď tam dám niečo ťažšie hneď sa sucha po zemi. Ja uz ho mám aj roztrhany odspodu. A ja osobne si na zimu idem kúpiť niečo iné.

lin123
21. júl 2013

zaujimalo by ma, ci je mozne odpojit kosik z kocika. Ak ano, tak poprosim nejaky navod, v navode ku kociku som to nenasla a mne to akosi nejde.

yanielka
21. júl 2013

@lin123 ja som kupila v premaman na Zlatych pieskoch v BA. S tymi kosikmi nechapem ja tam nosim vela veci a nikdy sa mi po zemi nesuchal chodim dennodenne dvakrat aj viackrat von. @mariska87 myy sme s nim zvladli aj zimu a ze tohto roku bola riadne zasnezena 🙂 sto ludi sto chuti, ja som pri prvej dcere mala PP pliko to si mala vidiet jak som s nim isla cez zaveje, velmi rychlo som sa po porode dostala do formy 🙂

lin123
21. júl 2013

@yanielka dakujem za tip, ani ma nenapadlo sa pytat na pultik, inspirovala si ma a tiez som kupovala kocik na zlatych. s kosikom problem nemam ziaden, tiez nechapem ako sa moze niektorym suchat po zemi..isla by som sa pytat predajcu..ja sa pytam na to ako dat kosik dole len kvoli tomu, lebo chodim von do kazdeho pocasia a rada by som kosik obcas dala prec aby nebol zbytocne zafulany...

yanielka
21. júl 2013

@lin123 nemas za co 😉 ten kosik mozem zajtra skusit pozriet, inak aj suseda ma book a tiez v pohode tak mozno to boli nejake vadne kusy

michaelamilan
21. júl 2013

@lin123 práveže som na ľahký kočík zvyknutá, tento som nemala ešte možnosť voziť, len po predajni. Ale to sa nedá porovnávať. Strašne sa mi páči dizajnovo, no nakoniec sme sa rozhodli pre X-lander move. No prajem vá príjemné vozenie 🙂 máte krásny kočík!!!!!

vrba0
23. júl 2013

@mariska87 aj my máme book plus, a ja som si do toho košíku na dno dala kartón.

ja zas na tej športovej časti neviem presunúť remene na chrbte do nižšej polohy :(
@lucique29 to je len športový, od narodenia v zime by som ho nepoužívala, radšej si kúp z ruky nejaký hlboký, tam sa ani nedá dať na tom clasicu do úplného ľahu opierka chrbta, teda podľa toho videa mi to tak prišlo, je tam taký mini sklon.a podľa mňa je to veľmi otvorené, aby ti malé bábo neprefúkalo

dupik
24. júl 2013

@lin123 jak odpojit košík? začala bych vpředu - tam je zavěšen vlevo i vparvo na gumových destičkách..stačí potáhnout ty gumy nahoru - jsou totiž nasazené na dvou čudlíkách 🙂 jen tahem..... pak zezadu u té ohýbací hrany košíku sundat vlevo a vravo z teěch čudlíků - na každé straně je jeden..no a anakonec ta ohýbací tyč má na svých koncích na každé straně zespod malý čudlík, ten zatlačita táhnout k sobě (jako teleskopická tyč)...sejmete tak celou ohýbací tyž a na té je košík jen navlečen...snad je to pochopitelné 🙂

radka310
25. júl 2013

Ahojte dievcata,mate niektora kocik book plus vo farbe college?zaujimalo by ma ako vyzera v skutocnosti aky je to material atd. v predajni kde som bola mali vzorky vsetkych farieb ale tato tam nebola a na obrazku sa mi paci ale tak v skutocnosti to moze byt uplne ine.

mici2
25. júl 2013

Ja mám pp book plus denim black a používam ho 2 mesiace kazdy den viackrát a musím povedať, ze je uplne super!!!! 😉 lahucko sa skladá kedže chodím autom a konštrukciu naložim ľahko do kufra...kosik je veľký, robím nákupy aj kartony mi tam vojdu, proste je to pomoc a nemusím nic nosiť v rukách...kolecka sem tam umyjem čistou vodou aj konštrukciu...chodíme dennodenne aj po záhrade, hrbolatej ceste atd....parádny je a odporúčam každej, lebo tiez som mala obavu po tých reakciach co tu boli, no aj napriek tomu som kúpila a vôbec nelutujem...

usacek79
27. júl 2013

@michaelamilan no ten dojem podla budi prave ta horna cast drziaka - kedze v klboch sa da ohybat podla vasej vole, tak presne ten bod ohybu nie je napevno tym padom (co vacsina kocikov ho ma napevno - nepolohovatelny..) a teda budi dojem, ze sa to cele hega 😅 ja som bola v brendone vcera a som si ho pokocikovala a mne sa velmi paci (aj muzovi), lavou zadnou som prehadzovala vanicku, vajicko a sportak, detto zlozenie podvozku lavou zadnou - naozaj jedine o tej taske spodnej mam pochybnosti a ze vobec neperuje nie je uplne idealne, ale tak holt je to mestsky kocik a je zas o to lahsi (a teda mne osobne sa tie obrovske nafukovacie kolesa s pruziny zdaju byt otrasne - ako lunochod to vyzera!)
PP je velmi elegantny a ta guma nie je tvrda, takze sa zas nebojim, ze by hrkotal ako koc na strku 😅

ella10
28. júl 2013

ahojte prosim Vas kde ste kupovali tento kociar pozeram na nete ze su rozne ceny na tento model.

jvlo
29. júl 2013

@radka310 videla som ho nazivo a kazdu chvilu cakam, ze nam zavolaju z predajne aby sme si pon prisli. Ta biela je kozenka, takze dufam, ze sa bude lahko cistit. No a tmavomodra je nieco ako zaffiro, len je taka "modrejsia" tazko to opisat, ale kvalita je ta ista.

sllimka
30. júl 2013

Ahojte, chcem sa opytat, aky fusak kupit do PP book do hlbokej vanicky? Najlepsie taky, aby sa dal pouzit aj do vajicka 🙂 Viete mi poradit?

ejkaaa
6. aug 2013

Baby, ktore mate pp book plus aj vas kociar ma rozvrzganu rucku? kociarik mame cca 2 tyzdne cela rukovat vrzga ako keby mal kociar sto rokov..neda sa to ani utiahnut nakolko je spajany nitmi..ani namazat kedze to vrzgaju plasty..som z toho nestastna kociar nebol lacny..inak je v poho..aj ked podvozok je dost tvrdy maly sa mi budi na kazdu nerovnost ci kamienok..myslela som ze bude lepsie perovat...ako ste na tom vy?

ifkael
6. aug 2013

Ja to nechapem...baby co maju book pisu ze by ho uz nekupili, ze je to rozhrkana haraburda...a kupujete to aj tak :/

kiakocikovsvet
7. aug 2013

@ella10 cena je rôzna, skúste si prečítať akú výbavu obsahuje a aká tkanina je použitá, lebo to robí cenu, ďalší rozdiel je v prevedeniu konštrukcie, viac info. na tel. čísle

nikky81
7. aug 2013

@ella10 ahoj, ja som sice nekupovala s podvozkom book plus ale easy switch, ale farba a material z tych najdrahsich a najlacnejsie som nasla a teda aj kupila cez kocikovsvet.sk. ani dodanie netrvalo dlho 🙂

babymarket_sk
8. aug 2013

@ifkael
kočík má vlastnosti mestského kočíka a zákazníci sú s ním spokojní pokiaľ od neho nemajú prehnané očakávania v zmysle, že zvládne terén, "mačacie hlavy"...zvládnuť možno zvládne, ale dieťa v kočíku to cíti viac ako u odpružených kočíkov

babymarket_sk
8. aug 2013

@ejkaaa
skúste aj plasty premazať silikónom, ak to nepomôže navštívte vášho predajcu, ktorý Vám zabezpečí servis.

ejkaaa
8. aug 2013

@babymarket_sk ˇDakujem za radu skúsim..máte aj Vy skúsenosť že pp takto v´rzgajú?alebo som natrafila na nepodarok?