Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@adulik23 nepovedala by som, ze jeden al druhy je zasadne lepsi. ked ma nieco stvalo na mojom aktualnom kociku, vzdy som si hovorila, ze ten alebo ten od inej znacky to musi mat ovela lepsie. s briom som bola spokojna, ale ako som napisala, niektore veci tiez neboli dotiahnute. tak som sa bud zmierila, vymyslela si zlepsovak alebo vymenila kocik 😉
urcite lepsie...cakam tretie babatko 😀
dcerka ma teraz pol roka, takze sa poobzeram po surodeneckom. nevedela som to, ked som kupovala 500ku. myslim, ze ju lepsie vyuzije niekto iny. ja by som ju aj tak skor ci neskor, chtiac-nechtiac musela posunut dalej.
@zuzi26 oficialne je PP Book Plus a PP Book Plus Completo. pokial ja viem, Plus znamena otocnu sportovu cast.
hlavny rozdiel je, ze Completa obsahuju v cene zatepleny nanoznik, vdaka kt. vies okrem ineho zo sportaku urobit aj kvazi vanicku a plastenku do dazda. akoze "kompletka", bez nutnosti to dokupovat zvlast.
@adulik23 musíš ho mať zle namontovaný lebo kôš je super tiež ho mám a dam doneho naozaj vela vecí su tam take akokeby gombíky aj to treba nastoknúť.
Ahojte žienky, prosím Vás dá sa k tomu PP book dokúpiť nánožník a pláštenka aj original alebo musím kúpiť univerzalne? Ďakujem 🙂
@ivka_666 praverita o pár príspevkov vyššie niečo podobné písala pre zuzi26
ja mám PP book completo - k športovej časti bol nánožník aj pláštenka.
K hlbokej časti pláštenka nie je, ale kočík má nepremokavú úpravu. Napriek tomu sa k nej dá dokúpiť originál pláštenka. Stojí však cca 30,-€. Ja som si kúpila Emitex XXL (bola odporučená na Navettu XL), ale je veľmi veľká.
@zuzi26 rozdiel je iba vo výbave
@ivka_666 určite saa dá dokúpiť originál
@adulik23 stačí kosik vystuzit niecim pevnym. Ja som to tak urobila. Treba tu dosku alebo nieco podobne položiť na tu lištu co je pri tvojich nohách a vybavene. Čo stretávam maminy s tymto kočíkom tak to majú všetky poriesene. Niektoré si ho pritiahnu viac k sebe a presiju ho ... a tým ho nadvihnu. Ja som ho s tym kupovala.
Inak som s ním spokojná .. 🙂
@naninka23 já jsem na ten jkoš taky strašně nadávala, do chvíle, než jsme hom prala. Jak jsme ho sundala, tak jsme zjistila, že má další dva úchytné body, které nebylůy v návodě....
koš je vlastně upevněn na té tyči, která se dá ohýbat při vkládání do košíku...u ní je zavěšen na dvou bodech hned u tyče nahoře a zespod košíku jsou další dva body - ty se upevňují na tu stříbrnou tyč - spojnici kol! o ntomto jsem nevěděla. jak jsem to navlíkla i na tyto čudlíky, koš se napnul a neprohýbá se ani s těžkou petkou....
No musim to mrknut 🙂 inak ja som s kočíkom spokojná zatiaľ.
Ahojte. som čerstvou majiteľkou Booku - mám classico Galaxy. Som maximálne spokojná. Super sed, krásny ľah, priestranná strieška, super skladanie, a perfektné jazdné vlastnosti. Vydarený kúsok od PP. Je to môj 7my kočík a som veľmi spokojná 🙂 🙂 🙂
O tomto kociku snivam,odkedy sa mi rozpadol Pliko.Ale bojim sa ho kupit,lebo na Peg peregach je vsetko super,len kolecka to dlho nevydrzia.Ak ho mate niektora dlhsie ako rok,dajte vediet,ako na tom kocik je😉Dakujem.
Mám kočár od února, pravidelně promazávám..když začne vrzat, namažu kolca a hlavně madlo (jak držíte za tu černou pěnovku, tak na konci ji povytáhnu nahoru a kápnu tam W5 olej...a zase sundám tu pěnovku) kočár mi vzře ve spojích kov - plast..a když namažu, tak zase 2-3 jměsíce mám klid. Kola mají sem tam nějaký zásek ostrého šutru, ale nic hrozného..na ty háčky na rukojeti (takové ty očka na zavěšení tašky) jsme si dala karabinky a na ně věším obyč tašku 🙂 mám book kompleto, miluji stříšku s průzorem. Nánožník jsme nepoužila ještě ani jednoua pláštěnku nsa d52x při prudkém dešti, jinak jen zapnu třeba fusak a popotáhnu stíšku do největšího úhlu.. nedávno jsme objevila, že prodávají i pultík přímo k PP, vypadá super, šla bych do něj hned, ale kočárek budu ani ne za rok už prodávat, malý už bude šlapkat sám.. ato už se mi nehce investovat...tož ták 🙂 myslím, že je to skutečně podařený kousek, a hlavně - v celém městě je jeden jediný a to ten můj 🙂 🙂 🙂
mate niekto skusenosti s povrchovou upravou "neopren" ?
@vnucik2013 já mám "neopren".... nač se ptáte?
Baby aky mate fusak do booku? Potrebujem nejaky kupit a neviem aky.... Dakujem

@usacek79 jasne, ze sa to utrasie.
mne sa kocik paci, dokonca mi ani nevrzga, len ten nestastny kos mi robi nervy. 😠 mam 2 deti a vsetko vlacim v taske, aby som ho nesuchala.