Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
ahojte, prosim Vas viete mi poradit ci je lepsi podvozok Book plus alebo BOOK PLUS S ?
je ten S podvozok vyssi, kedze ma vacsie kolesa? dakujem
Mate niekto skusenost s tymto kocikom? ? 🙂
Kombinovaný kočík Peg Pérego Book Plus Completo & Modular 2014
@nipastelka ahoj, ja osobne priamo nie, ale objednavali sme pre moju sestru tento http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...) a myslim, ze je velmi spokojna. Ak potrebujes nejake info,mozem skusit zistit 🙂
@hazelgrace jeej ano chcela by som vediet Ci sa naozaj tak rozhegal .Ci je ta konstrukcia pevna, Ci je dobra strieska na kocik u a Ci je vanicka dostatocne velka, Lebo ja bude m mat decembrove babo, tak ked Bude vvo fusaku, Ci sa mi tam zmesti. A este Ci nevie ked v ba by sa dal pozriet aj v kamennej predajni. Dakujeem
@nipastelka prepac, ale so sestrou som dlhsie nebola tak sa mi este nepodarilo zistit 🙂 v BA maju kamennu predajnu v Shopping Palace pri Zlatych pieskoch, skus sa tam zastavit
baby zmesti sa do sportovej casti vacsie rocne dieta s fusakom v zime?diky
@nipastelka mne sa dcérka do hlbokej vaničky zmestila aj s fusakom do 15 mesiacov 🙂))
mne sa paci peg perego book plus a cam dinamico a neviem sa rozhodnut ,dieta sa nam narodi v decembri a potom budem potrebovat velku sportovu cast.
Ahojte, stalo sa Vam, ze Vam autosedacku z PP book plus neobtiahol pas v aute? Mame van a sedacku mozem zabezpecit len pasom cez nu alebo poza, podla navodu to nie je mozne, co teraz?
@ija aj nam tak sme kupili zakladnu (pouzitu)a nepomohlo lebo klasicke nesedia na tieto vajicka,kupili sme nakoniec base zakladnu a teraz je to vsetko ako ma byt.bola to necakana investicia ale bezpecnost je dolezita http://www.kociky.sk/detske-autosedacky/doplnky...
Dakujem 😉
Nie, uz som predala 🙂
Nepredavate niekto tento sportovy kocik? Mala by som zaujem 🙂 dakujem 🙂
Neviete mi poradit aky je ten booklet a rozdiel medzi bookom a bookletom?vdakaa chcem nieco lahke
ahojte maminky, trosku sa v tom stracam PP book a PP book plus sa lisia niecim? nejako mi unikaju rozdiely medzi jednotlivymi modelmi, chcelo by to nejako vypisat 😉
@osyrys Ja predávam, pozri môj bazár.
Ahojte holky, chtela jsem se zeptat, jestli se vam nektere nestalo, ze by vibrovaly predni kolecka....mne vibruji na nerovnem povrchu trochu a nedavno jsem se s nim rozbehla na bus a kolecka se rozvibrovaly tak, ze jsem musela zastavit 🙄 ...chci kocarek reklamovat, ale zajima me, jestli s tim ma problem jeste nekdo...jedna pani na jine diskuzi mi tvrdi, ze je to normalni, ale to se mi nechce verit.....
Mate niektora PP book plus vo farbe Avana? Ako sa takato svetla farba udrzuje? Povodne som chcela farbu Mokka, je to taka cokoladova farba. Ale ten uz nikde nemaju.iba v Brendone ale iba s tym starym podvozkom. A druha farba sa mi paci prave tato Avana. Ale bojim sa tej svetlej farby. V predajni vraveli ze sa to dobre udrziava sle potrebovala by som nejaku realnu skusenost.dakujem
@boska79 sú to paradne kočíky aj ked vanička je dosť úzka

@boska79 Pripájam aj Foto...... je to Pop Up.... farby v tejto kolekcii tu http://global.pegperego.com/babyproducts-catalo...