Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
Ahojte nepredavate niektora? Ked len 2 kominacku vanicka + sedacka? dakujem
Ahoj ja predavam cely book peg pereggo vo vybornom stave tmavo modra v kombinacii biela kozenka
@katarinka48 mas zaujem?
@deniss_megan ahoj zhanam skor nieco pre dievcatko....skor nejaky neutral alebo tu farbu agata
axa tak drzim palce nech je mala hlavne zdravucka🙂
Ahojte mam v ponuke športový kočik PP book plus sportivo farba cielo 😉 v zaruke
ahojte baby mam taky problem s nakupnym kosikom book,roztrhal sa ma spodok mam tam 3 hrozne diery,neviem co s tym,nemate nejaky tip prosim vas,ako by sa to dalo opravit,alebo pripadne ci sa da usit novy niekde za prijatelnu cenu? dakujem pekne
mamicky, chcem sa opytat konkretne na farbu Perla, ake mate s nou skusenosti? je dost bleda, ale mala by mat taku upravu, ze ked sa zaspini, staci uriet handrickou a je to ciste? je to pravda? dakujem 🙂
Mamičky ak by ste mali na predaj tento kočík v 3-oj kombinácii s vylepšeným podvozkom 'S' alebo pop-up prosím ozvite sa mi. S kúpou môžem počkať do februára maximálne marca. Ďakujem
Ahojte mamicky, viete mi prosim poradit, ktory fusak najlepsie sedi k Book Plus? Dakujem velmi pekne 🙂
ahojte maminky, mate ho uz niektora? Kombinovaný kočík Peg-Pérego - BOOK PLUS + Pop Up Completo
Ahojte, uz par dni hladam nejaky spratny, lahky ale dobry kocik a natrafila som na PP Book, len sa v tom trosku nevyznam ☹ tak ak by ste mala niektora cas mi pomoct a dat odpovede 😉 Mam PP GT 3, je super, ale dost tazky a hlavne velky aj ked sa zlozi, hladam len sportovu cast nieco mensie,ale nie golfac, lahsie a skladnejsie. Kolko je tych typov Book?Ake su tam rozdiely? Ake ma kolieska (nafukovacie, umele) ? Dieta moze sediet aj v prostismere?Kolieska vrzgaju?ako je to s tymto kocikom cez zimu, da sa s nim chodit?a ako sa sprava v terene? ci je to len taky kocik na nakupy a do obchodakov? Opierka chrbatika je asi stale ta ista pri PP, ide do uplneho sedu?a niekto pisal ze ide do uplneho lahu a niekto ze nie, tak ako to teda je?Neviem ci ma este cosi napadne co by som sa chcela opytat, ale toto mi zatial asi staci, DAKUJEM
Rozhodujem sa medzi tymto a Jane Muum, tak co by ste si vybrali?
ESTE RAZ DAKUJEM ZA POMOC 🙂 🙂 😉 😉
@aaliasa ahoj, nemam sice book, ale tiez zvazujem kupu. Momentalne "jazdime" tiez na GT3, je to tank, super na teren, len tiez hladam nieco spratnejsie. Teraz cez vikend som bola v predajni "vysetrit" tie book-y.
Takze, rozdiel medzi Book a Book plus je v tom, ze plusko ma reverznu sportovu cast - nakliknes v smere aj protismere jazdy. Skladanie je rovnake - na paradu! Ja zvazujem tretiu verziu Book plus S - namiesto penovej rucky, ma kozenkovu /i ked ja som celkom spokojna aj s penovou na GT3/ a ma kvazi taky automaticky zamok pri skladani - tu poistku, nic manualne nezacvakavas. Farby su cierna, cierno-strieborna a tusim este cierno-biela. Ak zvazujes kupit len podvozok - nakliknes navettu z beznej GT3 aj vajco. Sportovu cast nie, tu ma GT3 masivnejsiu. Uplny lah v sportovej casti sa neda, ale je to vacsi uhol ako 150 cize skoro lah, nemyslim, ze by ten mierny naklon mimcu vadil /ale je to len moj nazor/. Na vyber mali celkom fajn farby. Urcite by som brala len sportivo - bez nanoznika, to maju naozaj kratke a neprakticke, ale opat vec vkusu a potreby. Pozeram aj inzeraty, ci niekto neponuka nejaku slusnu "jazdenku", ale zatial nic ☹ Kolesa su inak v pohode, aspon vizualne. Pokial stym clovek nebude trajdit po krkahajoch, mal by to vydrzat, na to su lepsie naozaj tanky GT3 🙂 V kazdom pripade ma ten podvozok aj sportova cast velmi velmi oslovila, skladanie a nalodenie do auta uplna parada! Hadam som trochu pomohla 🙂
Ja mam PP book plus uz treti mesiac. Som s nim velmi spokojna. Bala som sa ze sa mi tam mala nezmesti v zi.e ked ju naobliekam, ale v pohode. Dnes sme odskusali aj sneh, paradicka 🙂 inac mi ide do uplneho lahu aj sedu - styri pozicie sa daju nastavit. Kociarik je lahucky dobre sa ovlada aj jednou rukou. Kolieska nehrkocu su vyrobene z takej penovej hmoty neviem ako sa to presne vola.
Tu na MK som kupila uz jazdeny za 230
@deniss_megan ahoj, vieš poslať aj fotky kočíka ak je ponuka ešte aktuálna a kedy bol kupovaný? a za koľko ho predávaš?
@anele22 ahoj kocik je uz davnejsie predany🙂
Ahojte baby
predavam sedacku Pop up ZA SUPER CENU.kuK moj bazarik 😊
cawte...skusenosti s tymto kociarom niekto ma?
Kombinovaný kočík Peg-Pérego - BOOK PLUS COMPLETO & MODULAR - FIAT 500 - 2015

@duppi Takže vyriešené.... ak dáš dole predné kolieska, tak uvidíš kovové ložisko, to ložisko jemne vylúpni (je tam len tak vložené, ide to ľahko), pod to ložisko daj nejaké gumené tesnenie (kúpiš v každom železiarstve, zmeraj si vonkajší a vnútorný priemer toho ložiska, hrúbku nech má max 2 milimetre) a toto tesnenie vlož pod ložisko a všetko zlož ako bolo. Tým sa vymedzí prehnaná vôľa a kolieska nebudú blbnúť.