Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015
Ahojte dievcata mate niektora skusenost s tymto kocikom Book Plus S Completo & Modular 2015?
alebo si urobit vylet do BA a popozerat 🙂 odporučam jednoznačne predajnu kociky.sk , maju na predajni množstvo kocikov, ako jediný servis na PP, technik každý den v predajni, skus im tam pripadne napisat mail nech premeraju, boli velmi ochotní ked sa mi pokazil klb pri skladani, urcite odpisu.
Tie rozmery ktoré sú na foto čo dala Zuzka sedia. Mám športový Pliko Switch Easy Drive. Môj Alexejko miluje spinkanie v kočíku. Meria 87 cm a má takmer 12 kg a vyspí sa v ňom pohodlnne a keď ho nezapnem do bezpečnostných pásov tak sa v ňom aj prevaľuje na bruško či na bok. Ja som s ním spokojná 😉
Dievčatá používate aj nánožník, či netreba,nie je až taká zima? A majú vaši drobci V tej športovej časti dosť miesta aj s fusakom?mne sa zdá,že mojej je tam trochu tesno 😖
ahojte dievcata. Je ten S podvozok aj trosku hojdavy, odpruzeny? dakujem
@kvetulienka253 ahoj, nie je, vôbec
@violaceus dakujem
Za malo, ja som ho kupovala tiez s nadejou...je to super kocik, ale nie na nase chodniky.
@violaceus no ved to, ze aj mne sa paci. A poradila by si mi nejaky lepsi, co mas odskusany? velmi by si mi pomohla
@simka2014 ahoj, neviem ci si to este najdes, ale citala som ze ste mali kocik CAM dinamico. ja uvazujem nad kupou..chcela som sa opytat ci ste boli spokojni s latkou, ci sa neijak neodierala, nezosvetlela na slnku, ci sa konstrukcia lahko skladala atd.. nemam velmi kde ho vidiet nazzivo, ale na obrazkoch sa mi paci.. 😉
@vronni Ahojik. S kocikom som bola velmi spokojna. Splnal nase poziadavky ake sme mali. Chceli sme skladny, lahky kocik a kvalitny. Latka vobec nevybledla umyt sa da aj vlhcenou utierkou ked sa zaspini co je super. Pouzivali sme ho aktivne rok a pol pri prvom dietati a caka na druhe co mame na ceste. Okrem par skrabancov na kolesach od vchadzania a vychadzania z vytahu a opotrebenia prednych koliesok ktore vyzerali tak ako teraz uz po prvom mesiaci ( jedine co by som vytkla kociku ) nic s kocikom nieje. Nevrzga, nehrka a skladanie je stale take lahke ako na zaciatku. Keby som si opat mala vybrat vyberiem si tento. Na zivot v meste v bloku je idealny.Tolko len moj nazor. Neviem ake poziadavky mas ty na kocik. Ak by ta este nieco zaujimalo kludne sa pytaj. 🙂
@vronni no tak to sa velmi cudujem jej nazoru. U nas na sidlisku je velmi vela cam dinamico kocikov a par mamiciek co poznam ani jedna sa nestazuje na kocik. Susedka vsak co ma peg perego ju bolo pocut ze uz ide lebo jej konstrukcia kocika nenormalne vrzgala. Nemala vsak tu konstrukciu S o tej neviem aka je. Este mozem odporucit aj kocik Britax. Maju moji rodiciabpre vnucatka ked pridu k nam. Je lahucky,lahko sa sklada a ku sportovemu kociku sa da dokupit aj vanicka. Sedenie v sportovej casti je priestranne a dietatko sa nesmyka
ahojte. viete poradit, ktora vanicka a sportova cast by mi sedela na podvozok book plus s jet?
aj na to len tam ostava ta konštrukcia sedenia kedžeto nejde dole

@janakasp co sa týka autosedacky, mam PP trojkombinaciu a ich vajko je super, to pouzivame doteraz...taketo predajne tohot typu su aj tu, cim vacsia reklama tym horsi výber a najviac kocikov sme nasli zasitych v takom obchode že som o nom ani netusila