icon

Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015

nikolabulkova
26. dec 2014

Ahojte dievcata mate niektora skusenost s tymto kocikom Book Plus S Completo & Modular 2015?

kondaska1
18. nov 2015

@janakasp co sa týka autosedacky, mam PP trojkombinaciu a ich vajko je super, to pouzivame doteraz...taketo predajne tohot typu su aj tu, cim vacsia reklama tym horsi výber a najviac kocikov sme nasli zasitych v takom obchode že som o nom ani netusila

kondaska1
18. nov 2015

alebo si urobit vylet do BA a popozerat 🙂 odporučam jednoznačne predajnu kociky.sk , maju na predajni množstvo kocikov, ako jediný servis na PP, technik každý den v predajni, skus im tam pripadne napisat mail nech premeraju, boli velmi ochotní ked sa mi pokazil klb pri skladani, urcite odpisu.

zuzkagu
19. nov 2015

Baby tu su fotky s rozmermi.

salome51
19. nov 2015

Tie rozmery ktoré sú na foto čo dala Zuzka sedia. Mám športový Pliko Switch Easy Drive. Môj Alexejko miluje spinkanie v kočíku. Meria 87 cm a má takmer 12 kg a vyspí sa v ňom pohodlnne a keď ho nezapnem do bezpečnostných pásov tak sa v ňom aj prevaľuje na bruško či na bok. Ja som s ním spokojná 😉

zuzkagu
19. nov 2015

Tu je foto aj s fusakom pre predstavivosť. Podľa mna je priestranná ta športová časť.

zuat
31. jan 2016

Dievčatá používate aj nánožník, či netreba,nie je až taká zima? A majú vaši drobci V tej športovej časti dosť miesta aj s fusakom?mne sa zdá,že mojej je tam trochu tesno 😖

kondaska1
31. jan 2016

@zuat ja fusak nepouzivam, tiež sa mi zda žeby to bolo natesno, malého mám v hrubom zimnom overale a iba nanožnik, ked bola hrozna zima -10 tak som dala cez neho este deku a hlavne som bola vonku minimum. nemyslim že mu bola zima na teličko, nožky mal teplučke

janulik38
1. feb 2016

@zuzkagu ahoj aky
u znacku mas tohho fusaku prosim.nemam ziaden a potrebovala by som kupit,zrejme ok aj do hlbokeho,co by som potrebovala na jar kedze mam termin 12.3.ale najma potom do sportoveho v zime😊dakujem srdecne a prajem pekny den.

zuzkagu
1. feb 2016

@janulik38 toto je fusak g mini tuším jacob kupovany v aladdin.sk, podobny kaiseru, mala som ho aj v hlbokej navette.

janulik38
2. feb 2016

@zuzkagu dakujem😊

janulik38
2. feb 2016

@zuzkagu ahoj Zuzka pozeralso aj fusak kaiser jooy,len som si neni ista ci sa zmesti do sportovej casti. Aky tp kaiser si mala prosim ty? Stym g mini si spokojna?jdakujem

zuzkagu
2. feb 2016

@janulik38 ano zmestí sa tam aj Kaiser, pri druhom som mala Kaiser aj ten je superny, ale teraz ma zlakala cena za tento čo mam stál 20€ v akcii aje uplne rovnaky ako bol tenkaiser ten som mala thermo iglu

kvetulienka253
22. apr 2016

ahojte dievcata. Je ten S podvozok aj trosku hojdavy, odpruzeny? dakujem

violaceus
22. apr 2016

@kvetulienka253 ahoj, nie je, vôbec

kvetulienka253
23. apr 2016

@violaceus dakujem

violaceus
23. apr 2016

Za malo, ja som ho kupovala tiez s nadejou...je to super kocik, ale nie na nase chodniky.

kvetulienka253
23. apr 2016

@violaceus no ved to, ze aj mne sa paci. A poradila by si mi nejaky lepsi, co mas odskusany? velmi by si mi pomohla

vronni
26. apr 2016

@simka2014 ahoj, neviem ci si to este najdes, ale citala som ze ste mali kocik CAM dinamico. ja uvazujem nad kupou..chcela som sa opytat ci ste boli spokojni s latkou, ci sa neijak neodierala, nezosvetlela na slnku, ci sa konstrukcia lahko skladala atd.. nemam velmi kde ho vidiet nazzivo, ale na obrazkoch sa mi paci.. 😉

simka2014
28. apr 2016

@vronni Ahojik. S kocikom som bola velmi spokojna. Splnal nase poziadavky ake sme mali. Chceli sme skladny, lahky kocik a kvalitny. Latka vobec nevybledla umyt sa da aj vlhcenou utierkou ked sa zaspini co je super. Pouzivali sme ho aktivne rok a pol pri prvom dietati a caka na druhe co mame na ceste. Okrem par skrabancov na kolesach od vchadzania a vychadzania z vytahu a opotrebenia prednych koliesok ktore vyzerali tak ako teraz uz po prvom mesiaci ( jedine co by som vytkla kociku ) nic s kocikom nieje. Nevrzga, nehrka a skladanie je stale take lahke ako na zaciatku. Keby som si opat mala vybrat vyberiem si tento. Na zivot v meste v bloku je idealny.Tolko len moj nazor. Neviem ake poziadavky mas ty na kocik. Ak by ta este nieco zaujimalo kludne sa pytaj. 🙂

vronni
29. apr 2016

@simka2014 ja som vcera bola pozriet kociky s nadejou ze v tom obchode budu mat aj CAM. ale predavacka povedala ze uz s nimi nespolupracuje, ze nechce od nich ziadne kociky...ze neboli dobre atd...tak neviem.. vychvalovala peg perego..ale zase ta cena... 🙄

vronni
29. apr 2016

@zuzkagu vcera som kukala peg perego ale predavacka mi povedala ze sport. casti su rovnake..tak neviem.. ale nemali tam pop up ale iba normalne vanicky naveta.. ale rozne druhy tych konstrukcii a latok..som ztoho zmatena bola ze co je co vlastne..

zuzkagu
30. apr 2016

@vronni určite su neni rovnaké. Tak isto aj materiálovo su iné. A konštrukciu odporúčam tu "S"

simka2014
30. apr 2016

@vronni no tak to sa velmi cudujem jej nazoru. U nas na sidlisku je velmi vela cam dinamico kocikov a par mamiciek co poznam ani jedna sa nestazuje na kocik. Susedka vsak co ma peg perego ju bolo pocut ze uz ide lebo jej konstrukcia kocika nenormalne vrzgala. Nemala vsak tu konstrukciu S o tej neviem aka je. Este mozem odporucit aj kocik Britax. Maju moji rodiciabpre vnucatka ked pridu k nam. Je lahucky,lahko sa sklada a ku sportovemu kociku sa da dokupit aj vanicka. Sedenie v sportovej casti je priestranne a dietatko sa nesmyka

zdenka13
10. máj 2016

ahojte. viete poradit, ktora vanicka a sportova cast by mi sedela na podvozok book plus s jet?

zuzkagu
10. máj 2016

@zdenka13 naveta xl a športiak bud svitch alebo popup

zdenka13
10. máj 2016

@zuzkagu dakujem 🙂 a nahodou Pliko Switch Easy Drive mi nebude sediet?

zuzkagu
11. máj 2016

@zdenka13 bude

zdenka13
11. máj 2016

@zuzkagu dakujem za info 🙂

zdenka13
11. máj 2016

@zuzkagu A nevies prosim, ci by sedelo napr. i Pliko P3?

zuzkagu
11. máj 2016

aj na to len tam ostava ta konštrukcia sedenia kedžeto nejde dole