icon

Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015

nikolabulkova
26. dec 2014

Ahojte dievcata mate niektora skusenost s tymto kocikom Book Plus S Completo & Modular 2015?

Strana
z6
violette86
30. máj 2016

@vronni ahoj, tak ja som bola teraz pozrieť nový Cam Dinamico 2016 a bola som sklamaná.... predtým som mala verziu 2014 a teraz pár vecí zmenili. Odpružili predné kolesá, čo je super, a košík je väčší a nešúcha sa o predné kolesá...ALE bohužial už nie je tak skladný po zložení športovej časti, ako predošlé verzie a to bolo mojou prioritou. Predavačka povedala, že je lepšie keď sa skladá zvlášť športová-sedacia časť a zvlášť konštrukcia. Ale presne toto som ja nechcela, tak to majú lacné (napr. polské) kočíky a skladanie je zdĺhavé a celkovo kočík potom zaberá veľký priestor v aute. Tak to ma úplne sklamalo. Neviem, či ti tieto poznámky pomôžu v rozhodovaní, ale ja som sa rozhodla ho NEkúpiť...

1975renca
31. máj 2016

Ja mám peg perego book plus S,Navetu a šport.čast segiollino switsch a som spokojná tak ako prvýkrát v roku 2004 pri malom a vôbec neľutujem že som sa takto rozhodla znovu,vraj vŕzga...nevŕzga,dvomi prstami dáte dolu kolieska,nastriekate WD sprayom a ďalší pol rok máte pokoj,ved to je uplne normálne ak sa v ložisku trie kov o plast že to po čase treba premazat,tak ako sa staráte o čokolvek iné treba sa aj o kočík predsa,je krásne priestranný,malá má 9 mes. a krásne sa v športáku vyspí a aj pretočí,proste nedám dopustit,lahučký,skladný...proste perfiš 🙂mali sme chvilu aj hrubý fusak v športáku a aj tak mala malá vela miesta...takže odporúčam

monulka1982
31. máj 2016

@1975renca my sme mazali kazdu chvilu a aj tak vrzga vobec nepomohlo a neuznali mi na to ani reklamaciu

1975renca
31. máj 2016

@monulka1982 no my raz v zime ked mrzlo a odvtedy je to o.k.už ho používame 10.mesiacov,ale pochybujem že iné nevŕzgajú ked už skoro každý kočík je kombinovaný plast-kov...tak ja píšem len za seba 🙂 že by som nemenila 🙂

monulka1982
31. máj 2016

@1975renca my pouzivame iba 6 mes

katkaajurko
1. júl 2016

baby kolko trvalo kym dorazil kocik od objednania?

zdenka13
11. nov 2016

Dobry den, Nepredava niekto podvozok book plus s? Mala by som zaujem.

Strana
z6