Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015
Ahojte dievcata mate niektora skusenost s tymto kocikom Book Plus S Completo & Modular 2015?
Ja mám peg perego book plus S,Navetu a šport.čast segiollino switsch a som spokojná tak ako prvýkrát v roku 2004 pri malom a vôbec neľutujem že som sa takto rozhodla znovu,vraj vŕzga...nevŕzga,dvomi prstami dáte dolu kolieska,nastriekate WD sprayom a ďalší pol rok máte pokoj,ved to je uplne normálne ak sa v ložisku trie kov o plast že to po čase treba premazat,tak ako sa staráte o čokolvek iné treba sa aj o kočík predsa,je krásne priestranný,malá má 9 mes. a krásne sa v športáku vyspí a aj pretočí,proste nedám dopustit,lahučký,skladný...proste perfiš 🙂mali sme chvilu aj hrubý fusak v športáku a aj tak mala malá vela miesta...takže odporúčam
@1975renca my sme mazali kazdu chvilu a aj tak vrzga vobec nepomohlo a neuznali mi na to ani reklamaciu
@monulka1982 no my raz v zime ked mrzlo a odvtedy je to o.k.už ho používame 10.mesiacov,ale pochybujem že iné nevŕzgajú ked už skoro každý kočík je kombinovaný plast-kov...tak ja píšem len za seba 🙂 že by som nemenila 🙂
@1975renca my pouzivame iba 6 mes
baby kolko trvalo kym dorazil kocik od objednania?
Dobry den, Nepredava niekto podvozok book plus s? Mala by som zaujem.

@vronni ahoj, tak ja som bola teraz pozrieť nový Cam Dinamico 2016 a bola som sklamaná.... predtým som mala verziu 2014 a teraz pár vecí zmenili. Odpružili predné kolesá, čo je super, a košík je väčší a nešúcha sa o predné kolesá...ALE bohužial už nie je tak skladný po zložení športovej časti, ako predošlé verzie a to bolo mojou prioritou. Predavačka povedala, že je lepšie keď sa skladá zvlášť športová-sedacia časť a zvlášť konštrukcia. Ale presne toto som ja nechcela, tak to majú lacné (napr. polské) kočíky a skladanie je zdĺhavé a celkovo kočík potom zaberá veľký priestor v aute. Tak to ma úplne sklamalo. Neviem, či ti tieto poznámky pomôžu v rozhodovaní, ale ja som sa rozhodla ho NEkúpiť...