icon

Peg Perego Pliko Mini a vaše skúsenosti s ním

katrin31
16. feb 2012

Ahojte mamicky..chcela by som sa spytat ci mate niektora tento kocik a ako ste s nim spokojne.po pripade keby niekto vedel zhodnotit jeho plusy a minusy.na nete som k nemu nasla len malo recenzii-..dakujem

katrin31
autor
19. apr 2013

@strihalka no to sa nejde dobre so ziadnym kocikom po piesku :D ale urcite budes spokojna..je to super golfac.

strihalka
19. apr 2013

@katrin31 tusim ho mas uz dlhsi....jak moc se rozhrgoce?

legorka
19. apr 2013

ja tiež uvažujem nad kúpou tohto miníka a chcem sa spýtať,ako je to s ľahom?Na obrázku to veľmi nevidieť,ale asi to nie je úplne do ľahu,však?

katrin31
autor
20. apr 2013

@legorka je uplne do lahu..

katrin31
autor
20. apr 2013

@strihalka nam sa nerozhrkotal viac..aspon som to nepostrehla.

legorka
20. apr 2013

@katrin31 to je super,ďakujem pekne za odpoveď, my máme doma GT3 a je síce geniálny,ale predsa len veľký a tento mini sa mi zdal veľmi praktický,ešte raz díky!

maklu
22. apr 2013

@zuzinas
je ten kočík ešte aktuálny?

maklu
22. apr 2013

Žienky tiež zvažujem kúpu PP pliko mini, ale neviem sa rozhodnúť medtzi ním a pliko P3. neviete mi ich niekto porovnať?

zewa11
22. apr 2013

@minitrouble
@katrin31
@tilly kočky aké máte tašky na miníčku???Sú tam na uchytenie tašky také háčiky,či sa dá len suchým zipsom omotat okolo rúčok???Dakujem Vám 🙂

tilly
22. apr 2013

@zewa11 haciky na minicku nie su, ja tasky nenosim, my ho pouzivame minimalne, zatial som ho pouzila raz...

zuzinas
22. apr 2013

@maklu kočík je už predaný, vďaka za záujem

erika261
24. apr 2013

@legorka ahoj pozri si toto video,ja tiez rozmyslam nad kupou asi ten cerveny

legorka
24. apr 2013

@erika261 už som nejaké videjká pozrela a už sme viac-menej rozhodnutí,že ho kúpime.Dom máme GT3 vo farbe denim,tak som chcela aj ten miník vo farbe denim a presne ten vraj nemal výrobca na sklade,tak uvidím,či si vyberieme nejakú inú farbu.

erika261
24. apr 2013

@legorka No maju este na sklade posledny diamante,tak ho pozri tiez je za 100 €. 🙂

legorka
24. apr 2013

@erika261pošli mi prosím ťa link cez čo ho ideš objednávať za takú cenu.Ja som to zatiaľ riešila cez kociky.sk

erika261
26. apr 2013

@legorka Ahoj skus im napisat poslem ti link ten co som ja kupovala,lebo uz ich asi vypredali. 🙂
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/h09y/pli...

erika261
26. apr 2013

@legorka posielam ti link tu je asi najlacnejsi od ostatnych stranok
http://www.babymarket.sk/sk/7393/138/peg-perego...

andrea561
19. máj 2013

ahojte, chcem sa este spytat na kocik Peg Perego Pliko Mini, strieska bola dostatocne velka aby zabranila prejst slniecko? Dakujem 🙂

katkakostkova
23. máj 2013

Baby nepredavate PP pliko mini niektora?

katkakostkova
12. jún 2013

@zuzinas uz ho asi predala co?

lubiduch
15. jún 2013

@maklu dnes som ich oba videla v obchode, kupili sme mini. nazivo je krasna farba neon (na fotkach nevyzera az tak pekne).
ak sa nemylim tak pliko P3 sa da pouzit ako normalny kocik 3 komb- to znamena ze je tazsi, vacsi, po zlozeni zaberei viac miesto.
je len na tebe ako chces kocik pouzivat, my na dovolenku, na leto k vode a sup do auta- cize aby bol najskladnejsie- preto sme vybrali mini. ma super skladanie- drzi po zlozeni v stoji sam- kam ho postavis tam stoji 🙂

maklu
15. jún 2013

@lubiduch dakujem, ja uz mam mini doma asi mesiac, je naozaj lahky, skladny. máme ten s tymi bodkami🙂

katkakostkova
16. jún 2013

@maklu a kde si ho kupovala?

maklu
16. jún 2013

@katkakostkova napíšem správu

katkakostkova
17. jún 2013

@maklu ďakujem 🙂

moonaa
18. jún 2013

Dievčatá, od včera som aj ja hrdou majiteľkou mini. Pre mňa láska na prvý pohľad, objednávala som vo farbe aloe. v skutočnosti je to nádherná farba. Kočík ide akoby sám, je ľahučký, super manipulovateľný... som max. spokojná. Vlastne vďaka názorom v tejto téme som si dovolila kupovať takpovediac na slepo a vyšlo to🙂

lylyna
20. jún 2013

ahojte maminky vedeli by ste mi niektorá pomerať šírku a dlžku sedu a opierky? dakujem 🙂

zupap
21. jún 2013

Ahojte baby,co mate pp pliko mini, poradte, momentalne ho nemozem ist mrknut nazivo, no na fotkach vidim okienko nad hlavou resp.za hlavou na strieske ...to nie je zakryvatelne ako napr. pri velkom pliku? mam obavu, ci by malemu nesvietilo na hlavu slniecko? Vdaka ...

katkakostkova
21. jún 2013

@zupap
@zupap to okienko ani nie je navrchu strechy, je zo zadu viac, svietiť určite nebude, neboj 🙂

katkakostkova
21. jún 2013

@zupap zakryvatelne nieje