Peg Perego Pliko Mini a vaše skúsenosti s ním
Ahojte mamicky..chcela by som sa spytat ci mate niektora tento kocik a ako ste s nim spokojne.po pripade keby niekto vedel zhodnotit jeho plusy a minusy.na nete som k nemu nasla len malo recenzii-..dakujem
ja tiež uvažujem nad kúpou tohto miníka a chcem sa spýtať,ako je to s ľahom?Na obrázku to veľmi nevidieť,ale asi to nie je úplne do ľahu,však?
Žienky tiež zvažujem kúpu PP pliko mini, ale neviem sa rozhodnúť medtzi ním a pliko P3. neviete mi ich niekto porovnať?
@minitrouble
@katrin31
@tilly kočky aké máte tašky na miníčku???Sú tam na uchytenie tašky také háčiky,či sa dá len suchým zipsom omotat okolo rúčok???Dakujem Vám 🙂
@erika261pošli mi prosím ťa link cez čo ho ideš objednávať za takú cenu.Ja som to zatiaľ riešila cez kociky.sk
@legorka Ahoj skus im napisat poslem ti link ten co som ja kupovala,lebo uz ich asi vypredali. 🙂
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/h09y/pli...
@legorka posielam ti link tu je asi najlacnejsi od ostatnych stranok
http://www.babymarket.sk/sk/7393/138/peg-perego...
ahojte, chcem sa este spytat na kocik Peg Perego Pliko Mini, strieska bola dostatocne velka aby zabranila prejst slniecko? Dakujem 🙂
Baby nepredavate PP pliko mini niektora?
@zuzinas uz ho asi predala co?
@maklu dnes som ich oba videla v obchode, kupili sme mini. nazivo je krasna farba neon (na fotkach nevyzera az tak pekne).
ak sa nemylim tak pliko P3 sa da pouzit ako normalny kocik 3 komb- to znamena ze je tazsi, vacsi, po zlozeni zaberei viac miesto.
je len na tebe ako chces kocik pouzivat, my na dovolenku, na leto k vode a sup do auta- cize aby bol najskladnejsie- preto sme vybrali mini. ma super skladanie- drzi po zlozeni v stoji sam- kam ho postavis tam stoji 🙂
@maklu a kde si ho kupovala?
@katkakostkova napíšem správu
@maklu ďakujem 🙂
Dievčatá, od včera som aj ja hrdou majiteľkou mini. Pre mňa láska na prvý pohľad, objednávala som vo farbe aloe. v skutočnosti je to nádherná farba. Kočík ide akoby sám, je ľahučký, super manipulovateľný... som max. spokojná. Vlastne vďaka názorom v tejto téme som si dovolila kupovať takpovediac na slepo a vyšlo to🙂
ahojte maminky vedeli by ste mi niektorá pomerať šírku a dlžku sedu a opierky? dakujem 🙂
Ahojte baby,co mate pp pliko mini, poradte, momentalne ho nemozem ist mrknut nazivo, no na fotkach vidim okienko nad hlavou resp.za hlavou na strieske ...to nie je zakryvatelne ako napr. pri velkom pliku? mam obavu, ci by malemu nesvietilo na hlavu slniecko? Vdaka ...
@zupap zakryvatelne nieje

@strihalka no to sa nejde dobre so ziadnym kocikom po piesku :D ale urcite budes spokojna..je to super golfac.