Peg Perego Pliko Mini a vaše skúsenosti s ním
Ahojte mamicky..chcela by som sa spytat ci mate niektora tento kocik a ako ste s nim spokojne.po pripade keby niekto vedel zhodnotit jeho plusy a minusy.na nete som k nemu nasla len malo recenzii-..dakujem
kupila som tento kocarik uz pouzivany, po jednom dietati, kocik je fajn, da sa dat dobre do lahu, rucka sa nastavuje-kosik je tiez celkom v pohode, je lahky a super sa sklada a maly sa rad v nom vozi.. jedine minus ma to, ze sa vyhega-ked idete po nerovnom povrchu tak ten kocik ho kopiruje.... urcite by som uz kupila radsej novy-aj ked ten sa tiez vyhega... ale celkovo hodnotim pozitivne...
@lucica rada vam to zmeriam, ale kym sa k tomu dostanem tak vam poviem len tolko, ze vcera sme boli s detmi na vylete-vlakom-kocik je super na presuny, je maly a skladny, moj syn ma 2 roky , mal na sebe zimnu vetrovku a este sedel vo fusaku-bunker lodger a v pohode sa tam aj vyspal-bol tam napchaty, ale dalo sa.. tento kocik nie je stavany na zimu, ale ked treba tak sa to da... ja som spokojna, aj ked ako som pisala-vyhega sa a kolieska na tej kockovej-pravej, starej dlazbe hrkocu, je vyborny
Ahojte prosim mate niekto farbu cartoon??? Rozhodujem sa medzi cartoon a denim. Ak mate niektoru z tych farieb, nevybledla v lete?
mam na predaj diamante s madlom pouzity asi 25x ak niekto chce
baby mate niektora pliko mini vo farbe denim? ak ano, je na nom velmi vidno ked ho dieta umaze? a este ako je to s farbou po prani a v lete od slniecka nevybledla? dakujem za odpovede 🙂
Skusim to tu ozivit 🙂 ako je to s ovladanim kocika? Da sa tk zvladnut jednou rukou? Zvyknem zaroven aj vencit psa a mam zatial PP Book a da sa to. Tu sa bojim tych "golfovych" rucok ale zaroven sa mi pacia vsetky vlastnosti tohto kocarika a teda aj cena. Neviem sa rozhodnut ☹
ahojte da sa k nemu dokupit madlo?
Ano, da.... Dokonca original. Vychadza okolo 20 eur.
Rozmyslam nad tymto lahkym golfacikom, moj syn vsak ma este len 7 mesiacov. Myslite, ze tam moze byt aj take male dieta?
Nevestckaaaa, myslim, ze je lepsie este pockat... Ja mam 5 mesacneho a i napriek tomu, ze kocik je neskutocny, este je malinky na tento typ golfiek.... Preto ho predavam, ale ked bude mat okolo roka, urcite ich kupim bez vahania znovu. Pripadaju mi pre tak male babo dost otvorene. A ja este potrebujem na neho vidiet. Inak su Top!
Ja z mall.sk😊
My mame cierny s farebnymi pruzkami, kupovali sme novy. Uz ho nepouzivame, lebo maly radsej beha, ale bola som s nim velmi spokojna, lahucky, lahko skladatelny, bez problemov sa mi zmestil do auta k velkemu nakupu a inym veciam. Maly sa v nom bezproblemov vyspal. Urcite odporucam 🙂
nepredávate niekto? poprosila by som obr.+cenu, ďakujem 🙂
Ja predavam. Pozri moj bazar😄
casy30 prečo ho už predávaš? a aká je výška chrbtovej opierky? Ďakujem za odpoveď.
Baby, aku plastenku pouzivate na pliko mini , teda tie ktore nemate originalnu? Ktora dobre sedi?
Alebo oplati s aradsej kupit original? Zda sa mi moc draha..
Dakujem !
Ahojte...vcera mi dosiel pliko... musim povedat, ze nesklamal 🙂 🙂 je perfektny... vychytila som akciu na nete za 130 eur... este aj madlo som dokupila, takze ma vysiel 150 eur...🙂 dobry kocik za dobru cenu... ja som ho nevidela nazivo, ale som to riskla a nelutujem 🙂 malej sa v nom paci...lepsie mi tam sedi ako v booku... 🙂
Dievčatá,a teraz mi poraďte 😂 mám doma si a spekulujem mini. Chcem to len do auta. ale som na vazkach. K sicku mám nanoznik, plastenku, vzadu ma oknienko a nad ním kapsu na mobil napríklad. Toto tuším mini nemá. Oplatí sa mivôbec nad tým špekulovať? Malá bude mať dva roky, takže ešte na výlety by sme využili. Ďakujem za odpovede 😍
Žienky, oživujem to tu. Viete mi ho niektorá prosím premerať? Opierku, sedák a celkovú dĺžku lôžka? Určite sa to aj iným babám zíde - čo ho zvažujú.
Kočky obnovujem diskusiu. Dá sa pliko mini rozipsovat strieška?
Dievcata nepredavate niektora tento kocik? Najlepsie cartoon😊
Nepredavate ho niektorá?? 🙂

@wilinkaa je ale samozrejme podľa toho od čoho je tá špina čokoláda alebo tak áno alebo keď ho niečím obleje napr. džúsom ale nieje problém vyprať ja som ho prala veľa krát a stačí pol hodka a je suchý a farba je stále krásna ...ale myslím si že je to tak ako na ostatných kočíkoch teda aspoň na všetkých ktoré som mala