icon

Peg Perego Pliko Mini a vaše skúsenosti s ním

katrin31
16. feb 2012

Ahojte mamicky..chcela by som sa spytat ci mate niektora tento kocik a ako ste s nim spokojne.po pripade keby niekto vedel zhodnotit jeho plusy a minusy.na nete som k nemu nasla len malo recenzii-..dakujem

Strana
z5
thempting
5. jan 2014

@wilinkaa je ale samozrejme podľa toho od čoho je tá špina čokoláda alebo tak áno alebo keď ho niečím obleje napr. džúsom ale nieje problém vyprať ja som ho prala veľa krát a stačí pol hodka a je suchý a farba je stále krásna ...ale myslím si že je to tak ako na ostatných kočíkoch teda aspoň na všetkých ktoré som mala

mariast
10. jan 2014

kupila som tento kocarik uz pouzivany, po jednom dietati, kocik je fajn, da sa dat dobre do lahu, rucka sa nastavuje-kosik je tiez celkom v pohode, je lahky a super sa sklada a maly sa rad v nom vozi.. jedine minus ma to, ze sa vyhega-ked idete po nerovnom povrchu tak ten kocik ho kopiruje.... urcite by som uz kupila radsej novy-aj ked ten sa tiez vyhega... ale celkovo hodnotim pozitivne...

lucica
11. jan 2014

@mariast prosim, vies mi odmerat vnutornu sirku sedenia? dakujem.

mariast
12. jan 2014

@lucica rada vam to zmeriam, ale kym sa k tomu dostanem tak vam poviem len tolko, ze vcera sme boli s detmi na vylete-vlakom-kocik je super na presuny, je maly a skladny, moj syn ma 2 roky , mal na sebe zimnu vetrovku a este sedel vo fusaku-bunker lodger a v pohode sa tam aj vyspal-bol tam napchaty, ale dalo sa.. tento kocik nie je stavany na zimu, ale ked treba tak sa to da... ja som spokojna, aj ked ako som pisala-vyhega sa a kolieska na tej kockovej-pravej, starej dlazbe hrkocu, je vyborny

mariast
12. jan 2014

@lucica este jednu vec som zabudla, moj syn je drobnejsi a chudsi, takze buclate 2jrocne dieta s fusakom a v kombineze sa tam nezmesti

lucica
12. jan 2014

Ahojte prosim mate niekto farbu cartoon??? Rozhodujem sa medzi cartoon a denim. Ak mate niektoru z tych farieb, nevybledla v lete?

spajky
11. feb 2014

mam na predaj diamante s madlom pouzity asi 25x ak niekto chce

monicska
13. feb 2014

baby mate niektora pliko mini vo farbe denim? ak ano, je na nom velmi vidno ked ho dieta umaze? a este ako je to s farbou po prani a v lete od slniecka nevybledla? dakujem za odpovede 🙂

roxy
12. mar 2014

Skusim to tu ozivit 🙂 ako je to s ovladanim kocika? Da sa tk zvladnut jednou rukou? Zvyknem zaroven aj vencit psa a mam zatial PP Book a da sa to. Tu sa bojim tych "golfovych" rucok ale zaroven sa mi pacia vsetky vlastnosti tohto kocarika a teda aj cena. Neviem sa rozhodnut ☹

casy30
17. mar 2014

Dnes mi prisiel denim🙂 je krasny, lahky, priestranny, a co ma prekvapilo, krasne sa da ovladat jednou rukou....😄👍👍👍👍 je fakt perfektny!

liliana0000000000000
20. mar 2014

ahojte da sa k nemu dokupit madlo?

casy30
22. mar 2014

Ano, da.... Dokonca original. Vychadza okolo 20 eur.

nevestickaaaa
22. mar 2014

Rozmyslam nad tymto lahkym golfacikom, moj syn vsak ma este len 7 mesiacov. Myslite, ze tam moze byt aj take male dieta?

casy30
23. mar 2014

Nevestckaaaa, myslim, ze je lepsie este pockat... Ja mam 5 mesacneho a i napriek tomu, ze kocik je neskutocny, este je malinky na tento typ golfiek.... Preto ho predavam, ale ked bude mat okolo roka, urcite ich kupim bez vahania znovu. Pripadaju mi pre tak male babo dost otvorene. A ja este potrebujem na neho vidiet. Inak su Top!

alexia11
23. mar 2014

@casy30 aj mne prisiel denim v pondelok. Objesnavala som z babymarket.sk a ty?

casy30
23. mar 2014

Ja z mall.sk😊

ava11
24. mar 2014

My mame cierny s farebnymi pruzkami, kupovali sme novy. Uz ho nepouzivame, lebo maly radsej beha, ale bola som s nim velmi spokojna, lahucky, lahko skladatelny, bez problemov sa mi zmestil do auta k velkemu nakupu a inym veciam. Maly sa v nom bezproblemov vyspal. Urcite odporucam 🙂

rora
27. mar 2014

@casy30 mozem sa spytat aku ma dlhu chrbtovu opierku? velmi pekne dakujem 🙂 rozmyslam nad kupou presne takehoto golfacu

katharrina
27. mar 2014

nepredávate niekto? poprosila by som obr.+cenu, ďakujem 🙂

casy30
27. mar 2014

Ja predavam. Pozri moj bazar😄

aneska
27. mar 2014

casy30 prečo ho už predávaš? a aká je výška chrbtovej opierky? Ďakujem za odpoveď.

zupap
23. apr 2014

Baby, aku plastenku pouzivate na pliko mini , teda tie ktore nemate originalnu? Ktora dobre sedi?
Alebo oplati s aradsej kupit original? Zda sa mi moc draha..
Dakujem !

monnamir
31. máj 2014

Ahojte...vcera mi dosiel pliko... musim povedat, ze nesklamal 🙂 🙂 je perfektny... vychytila som akciu na nete za 130 eur... este aj madlo som dokupila, takze ma vysiel 150 eur...🙂 dobry kocik za dobru cenu... ja som ho nevidela nazivo, ale som to riskla a nelutujem 🙂 malej sa v nom paci...lepsie mi tam sedi ako v booku... 🙂

lia
29. jún 2014

@monnamir kde si zohnala za 130 EUR?

sheila2004
23. sep 2015

Dievčatá,a teraz mi poraďte 😂 mám doma si a spekulujem mini. Chcem to len do auta. ale som na vazkach. K sicku mám nanoznik, plastenku, vzadu ma oknienko a nad ním kapsu na mobil napríklad. Toto tuším mini nemá. Oplatí sa mivôbec nad tým špekulovať? Malá bude mať dva roky, takže ešte na výlety by sme využili. Ďakujem za odpovede 😍

eliniatko
23. jún 2017

Žienky, oživujem to tu. Viete mi ho niektorá prosím premerať? Opierku, sedák a celkovú dĺžku lôžka? Určite sa to aj iným babám zíde - čo ho zvažujú.

tinak25
10. júl 2017

Kočky obnovujem diskusiu. Dá sa pliko mini rozipsovat strieška?

matazlata
31. júl 2017

Dievcata nepredavate niektora tento kocik? Najlepsie cartoon😊

majaraticova
22. sep 2017

Nepredavate ho niektorá?? 🙂

Strana
z5