Petite & Mars športový kočík Street 2016
Kocky ozvem sa vám. Mam doma zlomený kočík tak to všetko rozoberieme, operieme, popozeram ci nie sú nejaké vady a napíšem
Ahojte chcela by som sa spýtať tie čo máte street, máte zadné kolieska rovno? Ja som kúpila od jednej mamičky a zadné kolieska sú šikmo je z roku 2016 tak ma zaujíma či to niekto tiez tak ma, je to skôr len estetické funkčnosti to nijako neuberá, ďakujem.
@tinka59 to tak ma byt
@nelkikzuz ako je to s peniazmi, stale mi nenabehli za striesku a ani neodpisete?
@veronikastrickova koľko za striešku
@buba183 Black melange a neoprene blue po 20€, Floral 45 k neoprene blue je aj podlozka nepouzita 15€
Dievcata vyuzivate aj nanoznik?
Ja mám na predaj čisto nový nánožník ak by ste chceli
Ahojte, ako sa vam dava dieta do sedu? Ja som to skusala v obchode bez dietata a ze vpoho ale teraz ked tam sedi moj 12kg tak mam problem ho posadit. Je nejaky figel, ci len tahat tiez snury od seba?
Poradte nejaku sikovnu tasku k tomuto kociaru
Zienky, potrebujem radu, uz ste niektora nabrali odvahu vyprat striesku v pracke?
Prosim Vas, chcete niekto vymenit striesku? Ja mam blue melange, peknu, nevyblednutu, ako novu. Nechtiac som objednala modru a mame dievcatko 🙈🤦
Ahojte baby, včera nám priešiel tento kočík a išla som si ho vyskúšať, zatiaľ som s ním spokojná, len nám pravé predné koleso sem-tam hrkoce, ostatné tri idú tichučko len to jedno šramotí, mám nafukovacie kolesá.....aj vám hrkocú kolesá? neviem či to dať reklamovať?

Baby, prosim Vas, predavate nafukovacie kolesa na street? Vdaka