Petite & Mars športový kočík Street 2016
Kocky ozvem sa vám. Mam doma zlomený kočík tak to všetko rozoberieme, operieme, popozeram ci nie sú nejaké vady a napíšem
Ahojte chcela by som sa spýtať tie čo máte street, máte zadné kolieska rovno? Ja som kúpila od jednej mamičky a zadné kolieska sú šikmo je z roku 2016 tak ma zaujíma či to niekto tiez tak ma, je to skôr len estetické funkčnosti to nijako neuberá, ďakujem.
@nelkikzuz ako je to s peniazmi, stale mi nenabehli za striesku a ani neodpisete?
@buba183 Black melange a neoprene blue po 20€, Floral 45 k neoprene blue je aj podlozka nepouzita 15€
Ahojte, ako sa vam dava dieta do sedu? Ja som to skusala v obchode bez dietata a ze vpoho ale teraz ked tam sedi moj 12kg tak mam problem ho posadit. Je nejaky figel, ci len tahat tiez snury od seba?
Zienky, potrebujem radu, uz ste niektora nabrali odvahu vyprat striesku v pracke?
Prosim Vas, chcete niekto vymenit striesku? Ja mam blue melange, peknu, nevyblednutu, ako novu. Nechtiac som objednala modru a mame dievcatko 🙈🤦
Ahojte baby, včera nám priešiel tento kočík a išla som si ho vyskúšať, zatiaľ som s ním spokojná, len nám pravé predné koleso sem-tam hrkoce, ostatné tri idú tichučko len to jedno šramotí, mám nafukovacie kolesá.....aj vám hrkocú kolesá? neviem či to dať reklamovať?

Baby, prosim Vas, predavate nafukovacie kolesa na street? Vdaka