icon

Petite & Mars športový kočík Street 2016

haslerka91
20. máj 2016

Ahojte,máte niekto túto verziu kociara 2016 potrebujem vedieť recenzie a hlavne by som chcela vedieť koľko cm ma celková lozna plocha na spanie so zdvihnutými nozickami a koľko samostatne ma plocha na sedenie,či je kočík dosť priestranny aj pre 2rocne dieťa.ďakujem 🙂

Petite & Mars športový kočík Street 2016
miricaaa
Autor odpoveď zmazal
ivka_marek
14. jún 2018

@sonci11 Ahoj, este ho predavas?

simuska20
14. jún 2018

@miricaaa presne mne sa takto Zlomila celá konštrukcia. Po 10 mesiacoch. Bohužiaľ reklamácia neuznana. Som povedala ze z tej značky už nikdy nič nekupim

miricaaa
14. jún 2018

@simuska20 aky dovod mali na neuznanie? Kde ste ho kupovali?

simuska20
14. jún 2018

@miricaaa v Hlohovci v aladine som ho kúpila a dôvod bol ze som ho nadmieru zaťažovala. A pripísali k tomu ze si. Môžu účtovať poplatky za neopravnenu reklamáciu. Tak som sa vykašľať a na to. Nemám prachy na to aby som si dávala robiť vlastný posudok alebo nebodaj sa s nimi sudila

katka1981
16. jún 2018

@simuska20, zavolaj si na SOIku, toto je kravina, oni ti poradia, ja by som to reklamovala zas. Ked tak mi napis do IP.

miricaaa
17. jún 2018

@katka1981 tiez by som sa odvolala proti neuznaniu, to uz potom naco plati zaruka, ked na zlomenu konstrukciu neplati?

emmazvarova
17. jún 2018

Ahojte.....predám krásny setik Pinkie nánožník zatepleny, taška na kočík a rukávnik všetko v rovnakej farbe Black comb. Spolu za 50€

sonci11
22. jún 2018

@ivka_marek ahoj, uz nie, nakoniec sme si ho nechali, chcela som zmenu, ale nic podla poziadaviek som nenasla 😆

mmirrkaa
22. jún 2018

@majkad2 ahoj neviem, ci si uz to vrzganie vyriesila, ale ja mam od nich street a vsetko ok. No mala som aj retro hlboky kocik od nich a tiez my neskutocne vrzgal, reklamovala som to 🙂

majkad2
22. jún 2018

@mmirrkaa este som to neriesila ale chystam sa. A v pohode ti zreklamovali? Dali novy, ci opravili alebo vratili peniaze?

mmirrkaa
22. jún 2018

@majkad2 mne opravili, znamej tiez vrzgal ale hlboky a vymenili jej tam daco ;)

snehula
27. jún 2018

prosim Vas, viete mi poradit, kde by som kupila konstrukciu na striesku? Z jednej strany sa mi to stale vytahuje, ked je to pripevnene ku kociaru a potom sa strieska pohybuje. Nesedi to dobre na tom stupliku. Da sa vôbec kupit cisto len konstrukcia? Alebo nejaky figel na to nemate?

sindas
30. jún 2018

Ahojte nepredávate niektorá Petit&Mars street limitku ružovú?. Ďakujem

sindas
3. júl 2018

@sonci11 predávate ešte ten set na kočík?

sonci11
3. júl 2018

@sindas dobry vecer, myslite striesku a podlozku? Ano 😊 stalo to 60 eur, pouzivane mesiac, bez poskodeni. Cenu skuste navrhnut 😊

dadushga
4. júl 2018

@snehula To sa skusne asi obratit na PetitaMars. Snad vam to predaju

emmazvarova
11. júl 2018

@sindas dobrý deň. Ak myslíte ten set PINKIE nanoznik, tašku a rukávnik tak áno stále aktuálny 😊

sindas
11. júl 2018

@emmazvarova ďakujem ja som písala inej pani. 🙂

emmazvarova
11. júl 2018

@sindas oki

majkad2
1. aug 2018

Takze vcera som zaniesla kocik reklamovat kvoli pukaniu a vrzganiu v konstrukcii. Som zvedava aka bude ich odpoved. Pouzivali sme ho len 4,5 mesiaca. Joj ale ako mi chyba. Pouzivam stary a ten mi ide riadne na city. Dufam, ze petit mi rychlo zreklamuju

micici02
22. okt 2018

@sonci11 kde ste prosim objednavala tu striesku a komplet prosím?

micici02
22. okt 2018

@felinda ako si spokojná chcem ho kúpiť, teraz maju akciu s nafukovackami za 240 aj so strieskou

micici02
22. okt 2018

@veronikastrickova prosim ta striesku kupujes aj s konstrukciou,

felinda
22. okt 2018

@micici02 ja ho už nemám.predala som to a kúpila Valco snap ;)

sindas
22. okt 2018

@majkad2 uznali ti reklamáciu?

micici02
22. okt 2018

@antori kde si kupila taky potah na madlo a podlozku prosim?

micici02
22. okt 2018

@felinda takze zle, ano ved aj nad valcom rozmislam ten ma vraj aj dajake pruzenie, lepsi je teda?

felinda
22. okt 2018

@micici02 každý kocik ma plus aj mínus. Valco je lahky,spratny. No o pruzeni sa nedá hovoriť ani pri jednom

micici02
22. okt 2018

@felinda myslis ze je to zajedno teda?, mne sa viac paci street, ale bojim sa ze sa mi zlomi alebo rozhega,