Petite & Mars športový kočík Street 2016
@sonci11 Ahoj, este ho predavas?
@miricaaa v Hlohovci v aladine som ho kúpila a dôvod bol ze som ho nadmieru zaťažovala. A pripísali k tomu ze si. Môžu účtovať poplatky za neopravnenu reklamáciu. Tak som sa vykašľať a na to. Nemám prachy na to aby som si dávala robiť vlastný posudok alebo nebodaj sa s nimi sudila
@ivka_marek ahoj, uz nie, nakoniec sme si ho nechali, chcela som zmenu, ale nic podla poziadaviek som nenasla 😆
prosim Vas, viete mi poradit, kde by som kupila konstrukciu na striesku? Z jednej strany sa mi to stale vytahuje, ked je to pripevnene ku kociaru a potom sa strieska pohybuje. Nesedi to dobre na tom stupliku. Da sa vôbec kupit cisto len konstrukcia? Alebo nejaky figel na to nemate?
Ahojte nepredávate niektorá Petit&Mars street limitku ružovú?. Ďakujem
@sindas dobrý deň. Ak myslíte ten set PINKIE nanoznik, tašku a rukávnik tak áno stále aktuálny 😊
@emmazvarova ďakujem ja som písala inej pani. 🙂
@sindas oki
Takze vcera som zaniesla kocik reklamovat kvoli pukaniu a vrzganiu v konstrukcii. Som zvedava aka bude ich odpoved. Pouzivali sme ho len 4,5 mesiaca. Joj ale ako mi chyba. Pouzivam stary a ten mi ide riadne na city. Dufam, ze petit mi rychlo zreklamuju
@veronikastrickova prosim ta striesku kupujes aj s konstrukciou,