Petite & Mars športový kočík Street 2016
ahojte, chcela by som sa opytat, ako ste spokojne s kocikom? je odpruzeny? ako sa manevruje?
@zuzuliennka1 ahoj, ja som ho kedysi chcela, ale som rada, ze som ho nekupila. kamoska ho ma v tmavo sedom a dost vybledla strieska po roku.... sedadllo je akoby preliacene a vela babam sa roztrhol kocik dole, ako chodia cez chodniky...
Ja som si vybrala podobny kocik, Valco snap4 TREND v latke TailoMade a som spokojna.. Je hlavne ovela ovela lahsi ( asi o 3kg, co je dost) a nepomerne mensi aj po zlozeni, co ocenis, ak vela chodis autom , alebo mate mensi kufor...
Ja jazdim vela sama autom, skladam, nakladam, takze pre mna toto dost podstatna vec, ze sa menej namaham a nezdviham tolko kilov.
CO sa tyka jazdenia, porovnavali sme to s tou kamoskou, Valco vyhralo na celej ciare, ide priam samo, manevrujem doslova jednym prstom dolava doprava a Street som mala co robit ... proste je to rozdiel, ak ked skusis jeden a druhy ...
Stoji sice o nieco viac, ale teda nemenila by som. a aj dizajnovo je take viacej vychytane to valco. kozene rukovate a madlo atd... kosik je super velky... dobre pristupny..
tu mas pre porovnanie foto.. nazivo su fakt jak rovnake, trochu iny sklon madla, ale inak podobne
@mamickadusicka hej.ved street je Cz-Sk znacka, Valco ma dlhu australsku tradiciu..
a je valco snap 4 aj pre vyssich ludi? tak 180cm?
@veronikastrickova Dobry den, asi uz je ta cierna davno predana, ze?
@zuzuliennka1 ahoj, ja mam 169 cm a zakopavala som
Ja mám tiez už vyše roka petite mars street používam ho denne a za mňa veľká spokojnost
@sonci11 to si ma celkom potesila, ze dokonaly kocik asi neexistuje 😁😁 tak ja mam easy go optimo a uz som si na neho nejako zvykla a zas, to nie je ako automobil, ze na iks rokov denne pouzivanie 😁 maly bude mat rok, tak este tak jeden rok tam vydrzi a ked bude mat tie cca 2, nejak pevne dufam, ze jak zacne chodit, kocik uz zaujimavy nebude 😊 len tak ze na obcas zvezenie
@luciaf88 prosom vas foto tej farebnej, dakujem
@veronikastrickova prosim vas cenu tejto striesky dakujem
@veronikastrickova je este kocik v ponuke ?
Dievčatá zháňam dajaku striesku na street, za mar euro môže byť aj derav, vysedivena, ide mi hlavne o konštrukciu
@emmazvarova prosím, ešte je dostupný?
@25bib ahoj, ja bude predávať náš obľúbený petite&Mars street ale až o cca mesiac, musím najprv kúpiť ľahký golfac do auta na výlety😊
@25bib predaný už
@katkasofka máte ešte ten nánožník? aká by bola cena? ďakujem

@micici02 dala som si ušiť tu od mamičky ale už tu nie je