icon

Petite & Mars športový kočík Street 2016

haslerka91
20. máj 2016

Ahojte,máte niekto túto verziu kociara 2016 potrebujem vedieť recenzie a hlavne by som chcela vedieť koľko cm ma celková lozna plocha na spanie so zdvihnutými nozickami a koľko samostatne ma plocha na sedenie,či je kočík dosť priestranny aj pre 2rocne dieťa.ďakujem 🙂

Petite & Mars športový kočík Street 2016
antori
23. okt 2018

@micici02 dala som si ušiť tu od mamičky ale už tu nie je

sonci11
Autor odpoveď zmazal
emiliar
29. okt 2018

@sonci11
@sonci11 dobrý deň kocik ste uz predali.

majkad2
30. okt 2018

@sindas ano uznali. Pomenili mi vsetky klby na kociku

sonci11
30. okt 2018

@emiliar zdravim, nie, nevedela som najst nic ine, co by mi vyhovovalo, takze sme si ho nechali

emiliar
30. okt 2018

@sonci11 ďakujem. Ste s nim spokojná. Nerozheglal sa. Niekde som čítala ze vrzga a ze sa rozheglal.

zuzuliennka1
30. okt 2018

ahojte, chcela by som sa opytat, ako ste spokojne s kocikom? je odpruzeny? ako sa manevruje?

katrin21
30. okt 2018

@zuzuliennka1 ahoj, ja som ho kedysi chcela, ale som rada, ze som ho nekupila. kamoska ho ma v tmavo sedom a dost vybledla strieska po roku.... sedadllo je akoby preliacene a vela babam sa roztrhol kocik dole, ako chodia cez chodniky...
Ja som si vybrala podobny kocik, Valco snap4 TREND v latke TailoMade a som spokojna.. Je hlavne ovela ovela lahsi ( asi o 3kg, co je dost) a nepomerne mensi aj po zlozeni, co ocenis, ak vela chodis autom , alebo mate mensi kufor...
Ja jazdim vela sama autom, skladam, nakladam, takze pre mna toto dost podstatna vec, ze sa menej namaham a nezdviham tolko kilov.
CO sa tyka jazdenia, porovnavali sme to s tou kamoskou, Valco vyhralo na celej ciare, ide priam samo, manevrujem doslova jednym prstom dolava doprava a Street som mala co robit ... proste je to rozdiel, ak ked skusis jeden a druhy ...
Stoji sice o nieco viac, ale teda nemenila by som. a aj dizajnovo je take viacej vychytane to valco. kozene rukovate a madlo atd... kosik je super velky... dobre pristupny..
tu mas pre porovnanie foto.. nazivo su fakt jak rovnake, trochu iny sklon madla, ale inak podobne

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
katrin21
1. nov 2018

@mamickadusicka hej.ved street je Cz-Sk znacka, Valco ma dlhu australsku tradiciu..

zuzuliennka1
2. nov 2018

a je valco snap 4 aj pre vyssich ludi? tak 180cm?

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
petacz
2. nov 2018

@veronikastrickova Dobry den, asi uz je ta cierna davno predana, ze?

sonci11
2. nov 2018

@zuzuliennka1 ahoj, ja mam 169 cm a zakopavala som

sonci11
2. nov 2018

@emiliar ja som velmi spokojna. Mala som aj Valco snap 4 a na mna bol az prilis lahky, prevazoval sa, zakopavala som onho, kolieska hrkali, rucka sa nedala nastavovat...hold kazdemu vyhovuje nieco ine...mam kociky napozerane od A po Z a dokonaly neexistuje 😋

katkasofka
2. nov 2018

Ja mám tiez už vyše roka petite mars street používam ho denne a za mňa veľká spokojnost

zuzuliennka1
2. nov 2018

@sonci11 to si ma celkom potesila, ze dokonaly kocik asi neexistuje 😁😁 tak ja mam easy go optimo a uz som si na neho nejako zvykla a zas, to nie je ako automobil, ze na iks rokov denne pouzivanie 😁 maly bude mat rok, tak este tak jeden rok tam vydrzi a ked bude mat tie cca 2, nejak pevne dufam, ze jak zacne chodit, kocik uz zaujimavy nebude 😊 len tak ze na obcas zvezenie

monika2503
20. nov 2018

@luciaf88 prosom vas foto tej farebnej, dakujem

monika2503
20. nov 2018

@veronikastrickova prosim vas cenu tejto striesky dakujem

sonaku
6. dec 2018

@veronikastrickova je este kocik v ponuke ?

wickinqa
1. jan 2019

@luciaf88 dobrý deň ešte kočík je na predaj?

micici02
4. jan 2019

Dievčatá zháňam dajaku striesku na street, za mar euro môže byť aj derav, vysedivena, ide mi hlavne o konštrukciu

barb91
22. feb 2019

@sonci11 dobry, este to predavate? Mala by som zaujem o komplet

emmazvarova
9. mar 2019

Ahoj......predavam náš obľúbený petite za cenu 190€ komplet s fusakom a rukavnikom pinkie aj s plastenkou. Je este v záruke do 11/2019..top stav

sonci11
9. mar 2019

@barb91 Zdravim, prepacte az teraz som si vsimla spravu, nie uz nemam.

25bib
26. mar 2019

@emmazvarova prosím, ešte je dostupný?

adrianna23
27. mar 2019

@25bib ahoj, ja bude predávať náš obľúbený petite&Mars street ale až o cca mesiac, musím najprv kúpiť ľahký golfac do auta na výlety😊

emmazvarova
27. mar 2019

@25bib predaný už

lusika33
9. máj 2019

@katkasofka máte ešte ten nánožník? aká by bola cena? ďakujem