Petite & Mars športový kočík Street 2016
Dnes na fotím a pošlem a cena by bola 180€. Kocik so strechou heritage, vnútorná podlozka, pláštenka tu som kupovala zvlášť nie je ku kociku. Ja som za to dala cca 240€. Doklad o kúpe samozrejmosť.
Dievčatá prosím vás dá sa poťah tohto kočíka zložiť a oprať? Myslím sedačku, viem že strecha sa dá dať dole 🙂 dakujem
Pre fanusicky monzy, resp petite&mars, mam na predaj 3kombinaciu monza vario s doplnkami
ahojte baby, ktore mate P&M street, ako hodnotite tento kociar s odstupom casu a dlhsim pouzivanim? viem, ze kazdy kociar ma svoje chybicky 🙂 ste s nim spokojne? dakujem ;)
@lenka0714
Minule keď som manželovi spomenula že konečne som spokojná s kočíkom skonštatoval, že to by som ti aj radil ďalší už nekupujem🙂 sak chlapi. ...Toto je môj 3 kočík a chcem si ho nechať aj keď bude dcéra väčšia keď niekam pôjdeme aby si v ňom oddychla lebo ozaj priestranný a to mám dosť veľké dieťa na svoj vek
Ja som kupovala v Aladin v Hlohovci nánožník som si dala ušiť stál cca 15 e a organizer som si nechala z Britax, teraz mi napadá ako mínus že keď nemám originál fusak keď malú stále vyberám a dávam do koč. lebo ona už má 2 roky šmyka sa fusak ale neviem či oni majú fusak originál
@lenka0714 ja ho mam teda iba tri mesiace,ale som maximalne spokojna a nemenila by som...bola som s nim uz aj na svahu,ked manzel lyzoval a pohoda 😉 ale ja mam nafukovacie kolesa,to bola moja podmienka...tie zakladne som ani nevybalila
@hanka1010 ja mam Casualplay LOOP a Bebetto NICO... NICO som skor chcela na zimu, lebo na nafukovacie, ale nakoniec by mi bol stacil aj Casualplay 🙂 ...
Inak je krasny aj Britay AFFINITY, len ten sa neda dat do rovneho lahu.. skoda toho, lebo korytkove sedenie nechcem, mala mi spava aj na boku a to sa v korytku neda....
@haslerka91 prosim odkial mate nanoznik krasny je zvazujem ale skor si myslim ze mne sa uz neoplati

Ja som nakoniec kvôli materiálu kúpila golfky joie brisk lx. Nosnosť do 27 kg a sú super