icon

Petite & Mars športový kočík Street 2016

haslerka91
20. máj 2016

Ahojte,máte niekto túto verziu kociara 2016 potrebujem vedieť recenzie a hlavne by som chcela vedieť koľko cm ma celková lozna plocha na spanie so zdvihnutými nozickami a koľko samostatne ma plocha na sedenie,či je kočík dosť priestranny aj pre 2rocne dieťa.ďakujem 🙂

Petite & Mars športový kočík Street 2016
lucinka511
7. nov 2016

@imajkova no nafukovacie kolesa dostanu defekt aj na betone☺co mala sestra dodtala min 3x defekt v meste..ale zasa tie penove sa zderu .

beruskahc
7. nov 2016

@majka1002 zajtra Vam ho zmeriam. My sme mali nafukovacie na trojkombinacii a stale defekty..

majka1002
7. nov 2016

@beruskahc okej dakujem... no ja som.chvalabohu s tym problem nemala .. len podla mna na sneh su lepsie ako penove,nebudu sa tak smymkat

katrin21
7. nov 2016

@majka1002 kocik je urcite dostatocne priestranny, je ako Britax, oni odkopirovali jeho dizajn, len sa lepsie vozi 🙂 keby bol otocny, tak ho mam, len my sme potrebovali aj otocnost, kedze mala je este malicka..... je to skvely kocik, skusala som ho xkrat a nafuk. kolesa su super, dobre sa s nim jazdi, dobre sa sklada... 🙂 a dizaj je tiez super.

katrin21
7. nov 2016

@stanuska777 kocik vyraba firma PRE DETI, tak mi povedali na predajni, ze to je ICH kocik. je to Ceskoslovenska znacka 🙂 a je fajn...
Vobec by som nepovedala, ze je menej kvalitny ako Britax, absolutne nie. vobec.

majka1002
7. nov 2016

@katrin21 dakujem

baaboo
7. nov 2016

Ďakujem

beruskahc
8. nov 2016

@majka1002 dlzka opierky 47 cm, v lahu 94 cm a sirka 35 cm.. 🙂

majka1002
8. nov 2016

@beruskahc akujem peknme , tak mala by sa mi tam dcerka zmestit ked ma 15 mes aj s fusakom ci? 🙂

katrin21
8. nov 2016

@majka1002 v pohode sa ti zmesti

stanuska777
8. nov 2016

@katrin21 dakujem

majka1002
8. nov 2016

@katrin21 vdaka... neviem sa rozhodnut ... este uvadzujem nad britax b motion plus 4 ale je dost drahy.... alebo britax b agile plus 4 te stoji 190 e ale zda sa mi trosicku mensi ako tento... a tento je zas trisku mensi ako B Motion. takze taky stred 🙂

beruskahc
8. nov 2016

@majka1002 urcite ano 🙂

katrin21
8. nov 2016

@majka1002 mne sa viacej pani street.. a lepsie sa kocikuje, agile - je nizky, kopem nohami do opierky, ked je dieta v smere jazdy v lahu.... ked spi....
motion - velke hebedo na moj vkus, to polohovanie noziciek je strasne dlhe, mne to velmi vadi na vzhlad.. Street je rovnako priestranny, a ked das nafuk. kolesa, tak super.

majka1002
8. nov 2016

@katrin21 aj mne sa zda motion strasne velkyyy a vyzera ako nejaky zobak :D :D :D :D aj ta plastenka na neho je katastrofalna ako nejake ufo ... takze vravite ze strret je vacsi ako agile?

katrin21
8. nov 2016

@majka1002 no, je 🙂 urcite nie je mensi, je urcite vyssi, co sa tyka pocitu pri vozeni je pohodlnejsie a vnut. priestor je rovnaky, alebo aj vacsi 🙂

katrin21
8. nov 2016

tu ho mam so 4mes dcerou , miesta tam mala az az a velmi sa jej v nom pacilo 🙂
ja mam 180cm, mne sa vozil velmi pohodlne na rozdiel od Agile..

jedine, co ma britax lepsie su latky na strieškach ( hrubka) podla mna. inak nic.

majka1002
8. nov 2016

no toto som sa akurát chcela spytat ako je to s tou strieckoui ... ci nie je labilna... "neodfukne" ?? :D respektíve nepokrivi?

majka1002
8. nov 2016

@katrin21 kde ste boli kupovat???

katrin21
8. nov 2016

@majka1002 v Alladinovi som to pozerala, nekupila som, lebo som chcela otocny, mala ma len 7-8 mesiacov teraz, takze ju potrebujem este vidiet, inak sa vrti a nekludna je.. mozno na jar ho kupim, ked bude vacsia uz, alebo uz len golfky, uvidime, co sa budeme potrebovat :D
ale je to skvely kocik.. hned by som ho brala, len ta otocnost....

Strieska labilna nie je, drzi pevne. ja som myslela skor material tej látky... ze je o nieco tensia, ako ma britax.... mne sa najviac pacila ta cyklamenova a ta je neoprenova a nema okienko, takze neprichadzala u nas zatial do uvahy, keby nevidim dieta

majka1002
8. nov 2016

@katrin21 ahaaa dakujem peknee... ja som z Bardejova a nemam moznost ich vidiet nazivo... v PO maju akurát BRITAX

katrin21
8. nov 2016

@majka1002 popozeraj susedne mesta , alebo si dajat v skupine Bardejov otazku, ci ho niekto nema a dohodni si stretko, uricte sa najdu ochotne mamicky 🙂 to mas najlepsie... + na youtube si daj video najst, je tam ceska co robi recenziu,

majka1002
8. nov 2016

ano recenzie som uz videla dakujem 🙂 zajtra idem pozret agile nazivo tak ked ho vylucim tak asi vezmem uz tento a nebudme vymyslat 🙂

meelah
23. nov 2016

Ahojky,neposuvate niektora street?

konkolysilvia
29. nov 2016

Ahojte. Rozmyslam nad kupou P&M street. Nevadi dietatku ze nema drziak na nohy. Ked bude vacsii budu nozicky len tak visiet?
dakujem za odpovede 🙂

miaa19
29. nov 2016

Dobrý deň, známy predáva nové nafukovacie kolieska na tento kočík. V prípade záujmu poprosím správu . Ďakujem

katrin21
29. nov 2016

@konkolysilvia za podopierka na nozicky tam je, akurat chyba zahnutie, takze je to OK, nebudu visiet .

konkolysilvia
29. nov 2016

@katrin21 dakujem za odpoved. 🙂

rainee
12. dec 2016

videla som ten kocik v predajni a vyzera vyborne, len mali take chalanske farby (cierna, tmavomodra), ja som chcela pre dcerku nieco fialove/ruzove. tak sme kupili nakoniec valco snap4 a veru trosku lutujem.

malaadka
13. dec 2016

@rainee ja som nakoniec kupila mamas&papas armadillo a tiez trocha lutujem.Vsetko ma super len tie kolieska dost hrkaju.Ale ziadny kocik nie je dokonaly.🙂