Petite & Mars športový kočík Street 2016
Myslela som street telefón mi to prepisal😊
Dnes na fotím a pošlem a cena by bola 180€. Kocik so strechou heritage, vnútorná podlozka, pláštenka tu som kupovala zvlášť nie je ku kociku. Ja som za to dala cca 240€. Doklad o kúpe samozrejmosť.
Dievčatá prosím vás dá sa poťah tohto kočíka zložiť a oprať? Myslím sedačku, viem že strecha sa dá dať dole 🙂 dakujem
Pre fanusicky monzy, resp petite&mars, mam na predaj 3kombinaciu monza vario s doplnkami
ahojte baby, ktore mate P&M street, ako hodnotite tento kociar s odstupom casu a dlhsim pouzivanim? viem, ze kazdy kociar ma svoje chybicky 🙂 ste s nim spokojne? dakujem ;)
@lenka0714
Minule keď som manželovi spomenula že konečne som spokojná s kočíkom skonštatoval, že to by som ti aj radil ďalší už nekupujem🙂 sak chlapi. ...Toto je môj 3 kočík a chcem si ho nechať aj keď bude dcéra väčšia keď niekam pôjdeme aby si v ňom oddychla lebo ozaj priestranný a to mám dosť veľké dieťa na svoj vek
Ja som kupovala v Aladin v Hlohovci nánožník som si dala ušiť stál cca 15 e a organizer som si nechala z Britax, teraz mi napadá ako mínus že keď nemám originál fusak keď malú stále vyberám a dávam do koč. lebo ona už má 2 roky šmyka sa fusak ale neviem či oni majú fusak originál
🙂
@lenka0714 ja ho mam teda iba tri mesiace,ale som maximalne spokojna a nemenila by som...bola som s nim uz aj na svahu,ked manzel lyzoval a pohoda 😉 ale ja mam nafukovacie kolesa,to bola moja podmienka...tie zakladne som ani nevybalila
@hanka1010 ja mam Casualplay LOOP a Bebetto NICO... NICO som skor chcela na zimu, lebo na nafukovacie, ale nakoniec by mi bol stacil aj Casualplay 🙂 ...
Inak je krasny aj Britay AFFINITY, len ten sa neda dat do rovneho lahu.. skoda toho, lebo korytkove sedenie nechcem, mala mi spava aj na boku a to sa v korytku neda....
@haslerka91 dobre sedí nanoznik pinki na street?
Jasne super v pohode sedi 😉
@haslerka91 prosim odkial mate nanoznik krasny je zvazujem ale skor si myslim ze mne sa uz neoplati
ahoj, nechcete ho niekto predat nahodou? 🙂

Ja som nakoniec kvôli materiálu kúpila golfky joie brisk lx. Nosnosť do 27 kg a sú super