Petite & Mars športový kočík Street 2016
Streetka na predaj????????zhanam🙏
kolko vam.kolieska vydrzali? nehrkali neskor? kedze nejsu nafukovacie
Ahoj, ak je tu ponuka predaja nafukovacích kolies na street sem s ňou ;)
My máme so strieškou Chevron... zatiaľ spokojnosť, uvidíme časom či nebude treba vymeniť kolieska za nafukovacie
@mirka2405 https://www.google.sk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&... tento je na predaj?
niekto nafukovacie kolieska za rozumnu cenu?
predam street, ak by mal niekto zaujem ;)
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/j95x0l/...
Mne nehrkocu, mam ho v dennom užívaní 3 mesiace
Hrkocu vacsinou plastove. Tieto su penove
Ahojte, chcem si kupit street s novou limitkou, v predajmi maju 5% zlavu na karticku 160+60 za striesku. Kde sa to najviac oplati kupovat? lebo som tu citala ze mavaju 20% ale kedy a ako sa o tej akcii dozviem? dakujem
Dobry den. Nema niekto P&M Street na predaj,prosim?
Ahojte, asi som antitalent ale neviem ako mám prichytiť nánožník. Po bokoch sú suché zipsy ale o čo ich mám pripevniť. :D
@beata116 vnútri kočiarika kde ti hopká miminko, má pri zadočku vľavo aj vpravo vzadu až pri chrbtovej opierke suchý zips na uchytenie nánožníka 🙂
Baby je v kociku 2016 a 2017 nejaky rozdiel??
@martinkachrustikova
No kočík nakoniec išiel na reklamáciu, ten suchý zips v kočíku vôbec nebol 🙂
@martuska2 neviem ci je to este u vas aktualne, ja cakam na zlavu na tento kocik. Ak mozem poradit-v septembri budu Dni Marianne-v casopise su zlavove kupony a v predajni Predeti.sk-maju i kamenny obchod, sa da s tymto kuponom kupit P&M kocik s 20% zlavou. Minuly rok sa zapojili, tak snad to bude i teraz tak...mozno to bude i v inych obchodoch s kocikmi...
Maminky, dajú sa z kočíka dať dole zadné kolieska? Chcela som ich opláchnuť pod sprchou a neprišla som na to ako ich uvolniť a to som si myslela že som ako tak technicky zdatná :P Dakujem za odp.

@haslerka91 prodim vas tiez zvazujem kupu tohto kocika,nemozete mi zmerat hlbku sedu? Ci ma 21,ci 24 moc mi to pomoze.Velmi pekne dakujem.Z