Petite & Mars športový kočík Street 2016
@patusa01 neviem,ci ti to poviem spravne,ale vzadu pri kolesach potiahnes k sebe taku "kvazi páčku" a druhou rukou iba vyberies koleso
@mirka2405 ešte aktuálne?🙂
@moichouette uz je predanY
@stanka2612 @martuska2 dakujem maminky, ja som si tu pačku všimla už davnejšie, len som ju tlačila do vnutra :D
@mirka2405 ďakujem, uz sme tiež kúpili 😉
Mamicky, tie co uz dlhsie pouzivate tento kocik, ste spokojne? Ja ho planujem tiez kupit, budem rada za vase postrehy 😊.
žienky nehrká Vám tento kočík? tiež ho plánujem kúpiť. Prípadne ak hrkal, nedávali ste nejaké tesnenia??🙏
@adrianna23
@mattia_my ja som tada maximalne spokojna,a mne kocik nehrka,ale ja mam na nom nafukovacie kolesa,tie umele som pouzila par krat vnutri,ked prsalo,lebo moj maly zaspi iba v kociku cez den 😀
@mattia_my este teda jeden postreh mam,ak budes kupovat striesku,tak kup taku,ktora ma "otvor" hore na strieske a vrecko,lebo ja mam striesky dve (zimnu hnedu podla mna,letnu zltu podla muza 😂😊😀 a ta zlta to nema a dost mi to tam chyba)
@stanka2612 dakujem velmi pekne za rady! Tie nafukovacie kolesa musim pozriet, som ich nevidela v prislusenstve... striesku tiez poobzeram 😉
@mattia_my cez ten otvor vies vlastne pozerat na dieta a nemusis "nakukat" cez cely kocik a to "vrecko" je super na mobil a kluce,ked ides len kocikovat "okolo" domu a neberies kabelu 😊
A nafukovacie kolesa sa dokupuju zvlast,tusim 80 eur stali,kocik sa v zakladnej verzii predava s umelymi
👍🙂dakujem! Idem to poobzerat! 😎
Ahojte, zvazujem kupu nafukovacich koliesok, ako vidite rozdiel? Lebo mne sa zda ze hrkaju kolieska len ked je maly v lahu a ja sa ponahlam, akoby predne kolieska boli vo vzduchu..7kg dost nezatazi, ked je v nom dcera 15 kg sa to nestava, pomoze kupit nafukovacie kolesa, alebo vykrmit mladeho?
@stanka2612 ahoj. prosim ta, je kocik odpruzeny? 🙂 nemyslim ako 3kombinacie. Ale ci aspom trochu.
Dakujem
@zuzana247 nie,nie je
@haslerka91 skus si dat do inej polohy rucku. Mne to pomohlo, maly ma 13kg a v pohodr sa s nim manevruje😁
Baby ktore mate tento kocik ako ho cistite? Ja som zatial len rucne kartacom no nic moc, chcelo by to dokladnejsie....
Dakujem 🙂
Ah9jte. Je neoprenova strieska vhodna na zimu?? Viem ze nema otvor zhora. Tak ci investovat do neoprenu s postou z Ciech alebo klupit radsej u nas black melange. Ide mi len o zimu. Na jesen inu striesku uz mam. Dakujem
Spokojnost s tymto kocikom!!😉
@martuska2 ja by som radsej tu black melange,tiez to tak mam,tu neoprenovu pouzivam len v lete,je omnoho tensia...
@stanka2612 dakujem ti pekne velmi mi to pomohlo pri rozhodovani. Lebo black neoprene som nasla len v cechach kusok poskodenu a plus postovne..tak sa na to vykaslem. Na leto mam motyliky 🙂
Ahojte dievčatá mozete mi napísať vaše postrehy s kocikovania so streetom. Ta cicmanska strediská je vhodná na zimu. Neviem sa rozhodnut medzi nim a britaxom b agile plus. Dakujem😀
So myslela cicmanska strieska
Nemate niektora na predqj penove kolieska? Stacia mi aj predne, aj len jedno...
Dobry, ponuka noekto nafukovacie kolesa na street? Dakujem
Aj ja zháňam nafukovacky kolesa🙏
@haslerka91 ten nanoznik sa da pripevnit lahko? Nesmyka sa? Ten povodny je nanic. Dakujem za radu.

@patusa01 urcite sa nejak da lebo ja som pr3dvcerom skladala novy kocik a davaka som dnu vsetky kolesa a zaklapli. Ked sa da dnu musi sa dat aj von 🙂