Podarilo sa vám predať kočík online?
Predávam kocik - športovú časť a podvozok, vanicku a vajíčko sa podarilo predať hneď už dávno, toto však nejde.. podarilo sa vám predať ? Ak áno kde ? Ide o celkom dráhy kocik a predávam riadne pod cenu
@chrobak7 a prečo si myslíš že si bazarovy kočiar nemôže kúpiť tretorodicka, ktorej je to už jedno? A napriklad svoj kočík už predala?
Hlavne nedávajte kočík sem na MK do výkupu....menia pravidlá ako im vyhovuje v ich prospech , dvíhajú poplatky ✅️♾️ až nelogicky...zjavne sa preratali.,.
Už aj rozmýšľam že nech mi ho pošlú späť a ho niekomu darujem.
Ja som kupovala bazarový kočík po 2 deťoch za asi 100€ (zo 600€). Popravde, viac by som za neho asi ani nedala. Po 2-3 rokoch som potrebovala vymeniť koleso, už nebol v predaji, takže som kúpila druhý taký istý po tiež 2 deťoch za 70€ a pomenila si čo som potrebovala, zvyšok mám ešte ako náhradné diely čo bolo fajn dobudúcna. Za 170€ som teda mala kočík na 9 rokov a plánujem ho používať i naďalej. 😀
Nový by som nekupovala. Príde mi, že sa tak nevyplatí. Keď tak by som si len odkúpila nejakú špeciálnu látku na strieškou, keby som chcela zmenu.
Autorka, nejak som tipovala Cybex, a no ten je taký špecifický... je ich pomerne veľa, ale sú dosť drahé... ja som mala možnosť len vyskúšať Priam, a mala som pocit, že mám pred sebou koč, nie kočík. Možno pre vyšších rodičov.. Ak má niekto toľko na kočík, za koľko sa predáva ten Cybex použitý, tak často kúpi nový. Keď som videla inzerát na kočík za 900, lebo pôvodná cena bola 2 000, a "strieška na športovej časti trochu vyblednutá, podvozok má škrabance, ktorým sa nedá vyhnúť, a kolesá sú opotrebované, ale výhoda, že sa dajú kúpiť nové a nebránia používaniu", takéto preskakujem (nehovorím, že to je tvoj prípad). Ale darmo stál nový kočík tisíc plus, keď mám za použitý dať 800, nechcem mať na ňom ani škrabanček.
Ja som mala lacny kocik 3 kombináciu za 265€ a predala som ho po roku za 180€.
Potom som si kupila Valco za 240€ a po dvoch rokoch som ho predala za 140€ s doplnkami.
Drahé kočíky sa predávajú horšie, lebo väčšinou tá co chce 1000€ kocik, ma na to aby si ho kúpila nový.
Ja iba taka otázka,že načo si kupovala taky drahy kocik? Bol nejak špeciálny? Alebo? Ja som ta co kupila z druhej ruky v perfektnom stave a príde mi nelogické kupovať 2tisicovy kocik kde dieta leží, sedí a ešte ho môže aj zničiť a ho nepredas 🤷♀️ ako to nie je podrivanie ale fakt ma zaujíma ,že prečo práve taký drahy 🙂
@katulienocka999 ja som kupovala tiež novy kocik ten najnovší britax 2 kombi lebo keď si vezmem ze chcem 2 deti a zrátam si ze časom aj tak každá druhá mamička kupuje ďalší športový kočík pretože tie 3 kombinácie sú ťažké konštrukcie a nespratne do auta plus bezpečná autosedacka tak sa mi viac oplatil tento kocik
Ja som kúpila kočík 3 kombináciu z Bazošu za 100 eur.Pouzivali sme dva roky, potom som to predala za 80 eur.
1200e kocik nechcu ani za 100e s kopou vybavy. Uz su moderne ine. Mam z neho vytiahnutu farbu, inak ziadnu vadu. No co ti poviem. Asi je uz nepredajny :/
Skus cybex stranku na fb, tak si to zeny kupuju aj po castiach a pokial nenahodis dobru cenu hned ti poradia ze kolko a ako s tym dalej

Nedávno som predala športovú časť Cybex Talos (pôvodná cena 600€) za 400€ 😀 ale bol používaný 2 mesiace bez žiadnych poškodení. Predala som ho inak za jeden den, asi som mala stastie, keďže som videla tento kočík ako inzerujú niekoľko mesiacov😐