icon

Poradíte hlboký kočík s veľkou dlhou vaničkou?

jargre
16. feb 2014

Ahojte baby.vcera som bola na inchebe koli kociarom,lebo tam bola vystava rodina,ale bieda..boli tam dve firmy Jane a Inglisima. chcem sa vas spytat na tip pre hlboky kociar,ktory ma dlhu vanicku a nema vonkajsiu dkzku 75cm ktora vnutorna sa zuzuje na 70. Fakt neviem ake bude dlhe dieta,ale obidvaja sme dist vysoky a hlavne budeme mat 4-5mesiacov v zimnom obdobi takze potrebujem aby som tam dieta dala aj s fusakom ked budeme mat 5mesiacov. Moja sesternica mala Stoke a v 4 mesiaci maleho tam uz nedala a kupovala si dalsi kociar na zimne obdobie. Poradite mi??? Budem rada. Dakujem

moni244
16. feb 2014

ja ako tu čítam, ja mám divné dieťa, ona už na prelome 5 a 6 mesiaca išla do športového, v hlbokom ani za svet, nepomáhalo ani naklonienie vaničky 😀 to len tak na okraj

lejlla
16. feb 2014

Jane slalom pro ale tie starsie rocniky 2007,08,09

ssuekk
16. feb 2014

No ja som mala stegi de luxe,vosiel aj velky fusak z ovcejvlnyale myslim ze ak na letochces tak je jedno aky

lucinkab
16. feb 2014

stoke sú malé kočíky. My máme inglesina clasica . píšeš o nejakej Inglisime...tak neviem či je to preklep alebo čo 🙂 ale my sme si vybrali z roku 2011, lebo je to väčšia vaničk ako z roku 2013 model. 🙂

coffea
16. feb 2014

Ahoj ja som mala zimne dieta a hartan ma velke vanicky.

adka629
16. feb 2014

nestor candida ma najväcsiu vanicku aka je na trhu..aj my ho mame..uz na druhe dietatko..a je stale ako novy..je fantasticky..vysoky..takze sa k nemu nemusite zhynat..priestranna vanicka, dcerka v nej bola az do 8mesiacov a ona je letne dieta..takze cela jesen, zima aj jar.. ma velke kolesa takze pohon 4x4 :D funguje na kazdy teren..je proste uzasny..ma len jednu chybycku..nema sportovu verziu..ale su podobne v 3kombinacii.. 🙂

hallie
16. feb 2014

My mame Jane, chceli sme ho prave kvoli vanicke, ktora by mala byt najvacsia vo svojej triede - ale pozor, ide o vanicku Capazzo! To bude podla mna ta starsia, ktoru spominaju lajla a ivetlo. Dostali sme ju v trojkombinacii Slalom Pro z kolekcie 2012.

siska53
16. feb 2014

Suhlasim so sandri,inglesina magnum ma tiez dost priestrannu a dlhu vanicku. Ja som,sice mala deti velkosti 48cm pri narodeni,ale 9m mali v decembri..zmestili sa tam,i s fusakom. A take 9-12 m babo uz ma cca tych 74 cm a priestor tam mali. A vlastne az do oteplenia sme ho pouzivali ako hlboky kocik. Potom sme,len ten navlek dali dole a mali sme sportiak.
je dobre mat typy,no a potom,kuk na vlastne,oci.
P. S., rucka sa da ovladat smerom,hore i dole,takze sme sa,zmestili i do maleho vytahu a kocikovt mohol aj nas vtedy 2-3r. drobec a i moj 180cm vysoky partner.
nehovoriac obtom,ze v zime som,ocenila velke,pneumatikove kolesa a na nakupy zas priestranny kosik. (ja,nesoferujem).

d_anica
16. feb 2014

My sme mali Bexu a bola som max spokojna. Tiež som vyberala veľkú vaničku, lebo sme čakali valibuka 🙂 zmestil sa aj polročný, ešte s rezervou. Ale ako tu už niektoré baby písali, chtiac nechtiac sme museli v 6 mesiacoch do športiaku, lebo vo vaničke vrešťal, nepomohlo ani naklápanie do polosedu. Rodič mieni, dieťa mení... 🙂

linibini
16. feb 2014

máme Roan Marita prestige, vanička skutočne veliká, zmestí sa do nej veľký fusak, vnútorné rozmery má 37 na šírku a na dĺžku je to 82 cm, má veľké kolieska, čo je do snehu a na ľad úplne super, je odpružený, rúčka má dve polohy, MM má 190 cm a spokojnosť... V hlbokej vaničke bol synček do pol roka, je veľmi zvedavý, všetko chcel vidieť, hoci sa dá dať do úplného sedu, nepáčilo sa mu tam, tak potom sme používali športovú časť. Poznám maminku,ktorá má ročného syna a stále ho vozí v hlbokej vaničke, keď nespí, dá ho do sedu .... My kočík predávame, lebo drobec by najradšej všade chodil peši,už má 15 mesiacov.)

simonka3
16. feb 2014

My mame Roan marita,vanicka je velka,aj moja dcera v nej bola pol roka,u potom tam nechcela byt,tak sme v sportovom.Inak s kocikom sme spokojni a aj v zime do snehu je dobry

zuzulka558
16. feb 2014

my sme mali dorjan,, boli sme spokojni

pipinka4
16. feb 2014

My mame dorjan danny sport 2013 a patri medzi najviacsie na tehu hlboka vanicka ma cez 85 cm.a aj sportova cast je velika.maximalna spokojnost a aj cena je super aj s postou sme platili 366 eur za samozrejme teojkombinaciu.zatial som nenasla chybu skor spokojnejsia.hlboka cast sa da aj vyklopit na polosed ked je uz babo vacsie a chce sa pozerat.a sportak sa da dat do oboch smwrov jazdy co je velka vyhoda.🙂

any8558
16. feb 2014

Camarelo malaga, som uplne spokojná, hlboká a dlhá vanička- 85cm, odlahcená konštrukcia, lahká manipulácia, aretizacia koliesok, brzdy, nastavenie rukovete, skladanie uplne jednoduché - len zatiahnete ako u Jane, nafukovacie kolesá....odvetrávanie vaničky, ochrana proti vetru super...dorjan danny sportige som chcela, ale bola som ho pozriet u kamošky a trochu sa mi nepacil tvar - hranatý a to, že na strieške je koženka (podľa mńa môže popraskať), bol o 7kíl ťažší - samozrejme je to asi podľa typu...Camarelo má aj dost daleko od seba predné a zadné kolesá čo je východa, ked cestujete MHD, nastupite, aj ked autobus zastaví dalej od chodnika a da sa ovladat vpohode jednou rukou:🙂)v druhej mam nakup::🙂))som s nim velmi spokojná...a je fakt z tých najvecsích vaničiek...

kikulienka19
16. feb 2014

Peg perego, korbička Navetta. Dá sa aj prevážať v aute.

cuculiatko88
16. feb 2014

Máme dorjan prestige butterfly 2013 a vanicka ma okolo.82 cm dĺžku a aj športová časť je veľká narozdiel od inych kocikov,my sme max.spokojni 😉

alfa8
16. feb 2014

Ja som mala viac kocikov ale taktiez by som odporucala ROAN MARITA vanicka je velka vozila som v nej do 10 mesiacov a je polohovatelna 🙂

myryjam
16. feb 2014

My mame Britax B - smart 4 s hlbokou vanickou (vodorovna plochu na lezanie, vratane makkeho matraca), malu som nej vozila do 11 mesiacov a to aj teraz v zime s fusakom. Rozmery: 28-32cm x 75cm (to je vnutorna dlzka)

sandrika1986
17. feb 2014

My sme mali kočík Bambi a bola som s týmto kočíkom veľmi spokojná 🙂

alena1808
17. feb 2014

X- lander xa

monaveral
17. feb 2014

Dorjan prestige max. spokojnost, velka vanicka aj s fusakom sme vydrzali 8mesiacov a to mam junove babo 🙂

brumka
17. feb 2014

hilux anmar je o nieco alebo rovnako ako camarel q12 oba sa su super ,eln camarel mi pride pre vyssie baby

jarkra
17. feb 2014

My mame tiež Jane s vaničkou Cappazo teda tou väčšou, bola super, dcera je narodena koncom augusta a vydržali sme zimu v pohode, a da sa tam polohovať chrbatik, ak si pozries diskusie k jane slalom pro, urcite tam najdes aj rozmery. Okrem toho je kociar aj lahky a v zime sme sa v pohode brodili snehom aj na donovaloch (minulu zimu 🙂)

ask
17. feb 2014

Pridavam sa k mamickam maximalne spokojnym s dorjanom. Mame dorjan prestige flover. Velmi pekny, priestranny, pohodlny🙂

amima
17. feb 2014

co tak cam?

jul11
17. feb 2014

Roan Marita, cca 80sm dieta s fusakom sa zmesti

lemurko
17. feb 2014

Skor sa podla mna pozeraj po sportaku, aby sa dal dat aj do lahu a aby potom neostali boky ako keby nekryte. Ak by sa ti nahodou babo do vanicky nevoslo, co si myslim, ze sa pri 90% kocikov nestane, tak nemas problem so sportovym, pretoze ak je kvalitny, bez problemov tam mozes vozit aj mensie dieta. Tiez ked som cakala prveho, tak som vyberala velku vanicku. Nakoniec v nej nechcel byt vobec, ked mal 4,5 mesiaca, koncom novembra sme vanicku odlozili a zacali pouzivat sportak s fusakom a maly bol spokojnejsi. Kym este bol hore, chrbatik som trosku podvihla, ked zaspal, posunula som ho do uplneho lahu. Sportak mal navyse pasy, co mi uz pri polrocnom velmi vyhovovalo.

lely
17. feb 2014

my mame neonato neosport fit , maximalna spokojnost, priestranna vanicka🙂

denisafono
17. feb 2014

moj nazor je: samostatny hlboky kocik, nie troj-kombinaciu, napr aj pouzity, vajicko tiez pouzite, okolo 7-8mesiaca zacat pozerat lahky, spratny sportiak. My sme mali tako-captiva 3-komb. Kaja mala v decembri 6mesiacov a to po vianociach bola uz v sportovej casti s fusakom lebo do vanicky sa nezmestila. Tak isto vajicko-sice velke ale ked bola naobliekana v overale tak tam bola ako sardinka. V januari sme uz pouzivali autosedacku Romer 9-18kg polohovatelna aj na spanie. Ked mala 11 mesiacov tak som kupila sportiak Britax B-agile-som max spokoja- velky aj na spanie a lahky rychlo zlozitelny do auta.

dagii
17. feb 2014

My mame Inglesinu a tiez ma velku vanicku....