Poraďte kočík 3v1 za rozumnú cenu

zuzkasiu1
27. aug 2018

Ahojte maminky, prosím Vás poradte mi nejaký kočík 3v1 za rozumnú cenu. Chcem aby bol spratný, mal predĺženú striešku na športiaku a hlavne kolesá ako nafukovacie na kt. sa nedá dostať defekt (neviem ako sa volajú 😃), určite nie umelé. Ak o nejakom viete sem s ním. Ďakujem

denisa098
27. aug 2018

@zuzkasiu1 vysoký s line, dieťa má v oboch častiach miesta a miesta, kolesá ôk v zime no i tak sme raz kupovali dušu ci ako sa to volá, nie je to drahé, vydržal extra veľa, stále je skoro ako nový.

momoika
28. aug 2018

@zuzkasiu1 no, na naše chodniky a cesty športovy kočik Gesslein. Ale to su drahe kočiky..

adulienka11
28. aug 2018

Bebetto murano odporucam sme velmi spokojny

adriana132
29. aug 2018

valco snap ultra 2018...to je moj favorit..lahucký, spratný, otocný, pouzivanie od narodenia, super strieska, da sa kupit aj verzia s nafukovacimi kolesami, vojde aj do maleho kufra, pripadne da sa dokupit vanicka.

zuzkasiu1
autor
30. aug 2018

@denisa098 o aký kočík sa to jedna prosím Vás?

adriana132
30. aug 2018

alebo tu .. ale vsade stoji cca. rovnako https://www.babytrend.sk/sportovy-kocik-valco-s...

jarkamalka
30. aug 2018

Za mňa je to kočík Britax b-motion 4,ktorý mám aj na predaj ak si myslela 3v1 ako 3-kombináciu.U nás bolo snehu dosť a okrem iného aj to bol dôvod,prečo som chcela tento a hlavne nebolo cítiť každý kameň.

liduska12
30. aug 2018

Kebyze cakam teraz svoje prve, prip dalsie dieta s vacsim vekovym rozdielom tak by som volila taku trojkombinaciu, kde je lahky, spratny a sikovny sportak. Tiez by som bola za Valco Snap ultra napriklad, je to cenovo dostupne a valco je super kocik. My mame Valco Snap 4 sport a nedam nanho dopustit. Ten ultra sa da otocit tvarou k mame, a mala by sa na to dat pripevnit aj autosedacka aj mozno pevna vanicka (nie len ta taska). My ako mnoho mamiciek sme mali prvy polsky kocik a tie sportove verzie su hrozne, tazke, neforemne. Mnoho mamiciek tie sportaky ani nevyuziva a kupi si daky britax, valco alebo ine nieco sikovnejsie, cize tu trojkombi realne vyuzije tak cca polroka (kym dieta chce byt vo vanicke).

denisa098
31. aug 2018

@zuzkasiu1 adbor s line vysoký, ja som bola veľmi spokojná, len bol trošku ťažký ale hlavne na zimu do snehu super.

momoqui
1. sep 2018

@zuzkasiu1 zalezi co je pre teba rozumna cena 🙂 ja mam comcord neo - je to super kocik, vanicka spratna, sportova cast ide ako turbo, ... na zaciatku mi vadilo, ze ma kratku striesku ale mladsiamdcera tie dlhe striesky neznasa 😀takze teraz som s nim uz uplne max spokojna. Spratny je tak normalne.
Ja, keby nemam tento, isla by som do Joolzs, cybex, stokke alebo bugaboo. Maju vela doplnkov, daju sa z nich urobit aj surodenecke kociky, priplacas za kvalitu, ktora vydrzi dlho a este to vies aj predat na bazariku. A dizajnovo su vsetky pekne a funkcne.

tiumen
1. sep 2018

@zuzkasiu1 cybex balios s, do 600€ stojí ako 3kombi aj s kvalitným vajíčkom

zuzkasiu1
autor
2. sep 2018

Ďakujem Vám všetkým, snáď už nejaký vyberiem 🙂

kotatko201
2. sep 2018

@zuzkasiu1 za nas x-lander, ale aj dobre recenzie ma ten valco... gesslein nie... mame x-lander uz druhy a parada nemozeme sa stazovat... striesku predlzenu, kolesa velke na hrbole aj do terenu... proste fajn...