Riko Naturo Ecco 2018
Ahojte, chcela by som sa spýtať či má už niekto doma tento nový kočík Riko Naturo ecco 2018, a ak áno aký je v skutočnosti.... pretože sa mi veľmi páči, ale bojím sa že keď si ho objednám a príde mi tak nebude taký aký by som si predstavovala... na nete som zatiaľ nenašla ani recenzie a ani real foto a v mojom okolí ani nieje predajne kde by som ho mohla vidieť.... Ďakujem 🙂

@niika9 aj tie kočíky su krásne, ale cenovo už trochu drahšie.... Ja som sa vtedy rozhodovala medzi Anex cross a Anex sport a stále som sa nevedela rozhodnúť pri každej verzii sa mi niečo páčilo a aj nepáčilo..... Nakoniec som uvidela tento Riko a prišiel mi ako taký kompromis medzi tými verziami Anexu.... Čo sa mi asi úplne, že páči je ruksak namiesto klasickej tašky na jedno plece.....
Ahojte chcem sa vas spytat co mate tento kocik, je vyuzitelna ta sportova cast? Lebo co som citala rozmery tak je cca o 10cm kratsia ako u inych typov. Je to operadlo naozaj dlhe len 41cm? Velmi sa nam s manzelom paci zamilovala sme si ho na predajni ale uz tan sa mi zdala ta sportova cast mala. Tak ci sa oplati alebo sa radsej rozhliadnut po inom. Dakujem ☺
@lucia710 ahoj, kočík som kúpila, ale mám ho teraz na reklamačke, čiže neviem pozrieť tú veľkosť.... Koncom týždňa by som ho už mala mať doma, tak až potom.... Mne osobne sa to nezdá byť malé, ale neviem ako veľmi plánujete používať športovú časť, ale ja už teraz po roku používania ho idem predať a kúpiť menší a skladnejší sporťak poprípade golfový..... A čo sa týka celkovo kočíka, tak som bola vcelku spokojná, len hneď od začiatku nešla jedna strana pruženia, ale nejako mi to nevadilo a hlavne som ho nechcela niekde na mesiac posielať na reklamáciu, takže išiel až teraz, aby bol v 100% stave na predaj..... Pre mňa pri výbere bol základ vanička a vajco.... Športová je podľa mňa len na chvilu, alebo vôbec, pretože je to potom hrozne veľké do kufra a stále to oddeľovať konštrukciu a sedenia mňa už nebaví.... Preto chcem iný.... Ale s vaničkou max spokojnosť a s vajcom ešte viac.... Super novorodencká vložka, dokonca zvlášť sieťka no jednoducho všetko.... A potom samozrejme veľké plus za mňa ruksak hlavne keď som mala dieťa v ruke a plno ďalších vecí... A potom tá kožená verzia super na údržbu len pretrieť hadrou a bolo 👍👌 ak by ste chceli vedieť ešte niečo iné kľudne napíšte 😉

@prcek2306 to je ťažko sa v tomto rozhodnúť ...
Akurát som to kukala led ste vravela že ste to nemohla nájsť.. a ja som si to pomýlila s Mima xari, lebo aj nad tým uvažujeme.. a oni majú takú konštrukciu