icon

Ružový kočík pre chlapca?

monikafialka
9. okt 2018

Ahojte mamicky,

myslim si ze kocik by mal byt doplnkom k matkinmu stylu a obleceniu a ja milujem prave ruzovu a to asi najviac zo vsetkych:D mam v nej plno siat, topanok, kabeliek atd. a proste tato farba mi robi radost a je mojou sucastou co kazdy kto ma pozna velmi dobre vie;)Takze to citim tak ze ak by sa nam aj narodil chlapec tak ci tak by som urcite chcela ruzovy kocik - taky svetloruzovy v kombinacii s bielou alebo bezovou retro-idealne Inglesina Clasicca Pesca alebo Camelia-to su moje lasky na 1. pohlad:o)bude to podla Vas velmi tazko pochopitelne pre okolie a mam sa pripravit na vlnu nepochopenia alebo si ist svoje a tesit sa ze sme kupili nieco co sa mi velmi paci (a babu bude pohodlne v akejkolvek farbe si myslim;o)? Dakujem za Vas nazor.

Strana
z4
yasmeena
13. okt 2018

@ivkarrbt ale tak teraz som sa pobavila,ale v podstate ma aj zimomriavky presli-slova:tak dovolme chlapom obliekat sa do ruzovej...prosim???stredovek?urcujeme kto co moze?nadludia?hlavne mi je luto vsetkych tych ludi,ktori cely zivot trpia prave kvoli takymto nazorom,ze niekto bude diktovat este aj to ci si chlap moze obliect ruzovu...kto sa nehodi do formy tak ...tak co? znicime?a potom budu o chvilu vianoce /pripadne podla svojej natury cajovna,mitingy/a budeme svitorit cosi o miluj blizneho,laska a mier po svete atd...nie,to nebude,a zacina to aj takymito najsmiesnejsimi predsudkami...a ked posudzujeme ci su chlapi dostatocne chlapmi pozrime sa ci su aj zeny zenami...

ivkarrbt
13. okt 2018

@malinajahoda hii ozaj veď teraz také detičky len fotia o sto šesť a dávajú na internet ale už mal asi toho dosť ☺️

ivkarrbt
Autor odpoveď zmazal
ivkarrbt
Autor odpoveď zmazal
midka
13. okt 2018

pani,, moji,, to , kde si na to prisla,, ze kocik, je doplnok k matkinmu stylu a obleceniu...... prepac,, ze tykam,,,,, ale toto,, fakt,,,, citam,, prvykrat v zivote....a co sa tyka tej ruzovej,, myslim, ze aj pre chlapca sa da vybrat pekny kocik,, a teda nemusi byt prave ruzovy.....skus si pozriet ponuky predajcov,,,, su aj pekne bezove, sede,,,,,,, take uni farby,,,, ak ide o farbu tiez myslim,,lahko kombinovatelne k matkinmu stylu a obleceniu.....

pajinka91
13. okt 2018

Som sa iba vytočila v tejto téme. Chlapec očividne bude ružovým kočíkom doživotne poznamenaný, pretože ružová znižuje hladinu testosterónu, čo vedie k hraniu sa s plyšiakmi a následnej homosexualite 🙄

beckynka07
14. okt 2018

@pajinka91 paneboze😄😄😄

beckynka07
14. okt 2018

@ivkarrbt strasne, ze vyrastie chlap, ktory sa bude vediet starat o druhych...uplna hroza

mimiqa
14. okt 2018

Nieeeeee..proste ruzovu nos ty..chlapec nema co mat ruzovu panecku...🙈

malinajahoda
14. okt 2018

@ivkarrbt hanbil sa za to, že ho kvôli tomu považujú za dievča 🙂.

marion09
14. okt 2018

@monikafialka a inak si ok?

zuzanockamt
14. okt 2018

@marion09 prečo by nemala byť ok?

monikafialka
autor
15. okt 2018

Ahojte, dakujem vsetykm krasne za Vase odpovede. Tie ktore ste neodsudzovali ma velmi potesili a tie ostatne neprekvapili-vsetkym Vam vsak dakujem ze ste sa vyjadrili;) manzel suhlasi s akoukolvek farbou hoci aj mojou ruzovouak by to bol chlapec takze som stastna a s okolim ci uz taykm alebo takym si budem snazit nerobit tazku hlavu ak by sa mi takyto moj vysnivany kocik podarilo kupit;) verim zeb ta radost bude vacsia🙂 kedze vsak su uz vypredane takmer tak mi ostavaju len bazare takze napokon ktovie ci nebudem musiet kupit co bude a teda bude aj tak bezovy napr no chcela som aj tak vediet kolko ludi bude/nebude mat predsudky;)pekny den vsetkyma vsetko dobre;)

lmml
15. okt 2018

Podľa mňa to dieťaťu bude jedno.. ak by mu malo byť pohodlné aj v krabičke..😂 ale ja ako matka by som sa asi cítila blbo aj keby som ja mala šatník plný ružovej čo ja osobne zase neznášam..😂 a videla tie pohlady druhých ako vozím chlapca v ružovom.😂 Verte mi.. kým bude vo vaničke budú za vami všetci bdjst ukážte to dievčatko a vy sa budete rozčuľovať že je to chlapec..😂 a keď bude v športiaku tak .. no to si zase predstaviť neviem..😂 ale kočík nie je pes..😂 že doplnok k matkynmu štýlu..(áno viem pes nie je vec)

lmml
15. okt 2018

*všetci chodiť.. 😂 ten tablet si píše čo chce..

Strana
z4