Skúsenosti so značkou kočíka INGLESINA?
@maminkasisa a aky konkretny model ste mali?
Ahoj, ja som mala Inglesinu Magnum, už sa nevyrába, kúpila som ju z bazára a bola som veľmi spokojná. Mala priestrannú korbu, kde sa zmestil hrubý fusak s dekou, pružila a hojdala, veľké nafukovacie neotočné kolesá, prešla som s ňou všetko, terén, vysoký sneh, zľadovatelé chodníky, nejaký nižší obrubník som si ani nevšimla, nemusela som sa báť, že z malej vytrasiem dušu. Ja som teda bola veľmi spokojná, ale ja som aj vyslovene taký typ kočíka hľadala. Okrem toho, na to, že to bol kočík používaný, nič nehrkalo, nevŕzgalo, žiadna hrdza, kolesá sme len občas dofúkali, ľahko sa skladal a na svoju váhu a veľkosť sa s ním veľmi dobre manipulovalo, hmotnosť ani nebolo cítiť. Do nejakého poliala by som nešla, Inglesina sú taliani a sú to naozaj kvalitné kočíky. Plusom pre mňa bolo, že ho nemala každá druhá. Vymenili sme ho za Neonato puro, lebo športová časť bola priveľká. Moja dcérka mala 8 mesiacov, keď šla do športiaka, ešte sama nesedela a potom bola všelijako pokrútená v ňom, tak sme kúpili korýtko. Zniem ako reklama na Inglesinu, ale ja som naozaj bola veľmi spokojná a doteraz na ňu spomínam. Jediná nevýhoda bola neskladnosť, ale ja som ju skladovala v kočikárni a auto má veľký kufor, takže nám to nevadilo.
My sme mali a bola nádherná!
@zuzka2807 mali sme Magnum, 2 deti som vykocikovala a este som ho aj predala, naozaj kvalitne kociky....
Ja som mala inglesina vittoria a co sa tyka odpruzenia a velkosti korbicky tak to bol naozaj vyborny kocar ☺️ Vlastne ked som potom skusala ine kocare tak ziadny nemal take odpruzenie ako tento. Akurat ma taky reteo design, nesadne kazdemu.
Prosím, nepredáva niektorá z vás teraz hlboký kocik inglesina? Mám záujem o kúpu. Ďakujem 🙂

@zuzka2807 len tie najlepsie