Športový kočiarik na zimu pre 9 mesačné bábätko
Ahojte dievčatá, viem, že téma športový kočiarik na zimu tu už bola, ale predsa som sa rozhodla začať novú. Chcem vás poprosiť o rady zo skúseností. V decembri budeme mať 9 mesiacov a patríme k tým "väčším" bábätkám. Napriek tomu, že vaničku na hlbokom kočiariku máme väčšiu, určite tam už s fusakom nevôjdeme. Bývame pod Tatrami, takže snehu máme požehnane preto štyri väčšie kolesá, neviem, či musia byť nafukovacie, sme na vidieku, kde cesty nie sú vždy dokonale odhrnuté. Zároveň hľadám otočnú športovú časť, keďže až tak veľký zase nebudeme. Opierka na chrbátik aby išla úplne do ľahu, taktiež polohovanie nožičiek... Čo mi ale na väčšine relatívne vyhovujúcich kočiarikov chýba je nánožník, ktorý dobre chráni pred vetrom. Dakujeme, že sa s nami podelíte o skúsenosti a pomôžete sa nám tak správne rozhodnúť
@katrin21
Cize aj na zimu OK? a ta sedacka ked vlastne drzi na tej konstrukcii nacvaknuta, je pevna? nehybe sa? Dakujem krasne za ochotu vakt velmi vaham, neviem sa rozhodnut medzi tymto casualplay a britaxom b-motion.
@zuzula1975 drzi to pevne a lahko sa to nasuva a vysuva, mam aj Bebetto NICO a to je neporovnatelne hebedo ... aj to naklikavanie, aj skladanie je nemotorne, toto ide ovela lahsie.... ale tak kazdy ma ine poziadavky na kocik, vies ako.... ja som tiez vahala, lebo sa nedal poriadne nikde pozriet, len objednat, ale nelutujem.. je super.
A na zimu staci, ja byvam v Trnave, my tu ani snehu nejako nemavame, ale mylsim,ze keby naaahodou bol nejaky problem, tak ho nahnem a prejdem na tych velkych prednych vsetko :D , ale nebude treba urcite... zatial OK, len teda ak je niekto zvyknuty na nafukovacie, bude sa mu to zdat tvrdsie, kym si zvykne par dni, ale to je normalne, to vsetky kociky co nemaju hojdanie 🙂
Dokonca aj drahe typu Cybex a pod..
@katrin21 DAKUJEM 🙂

@zuzula1975 som s nim velmi spokojna 🙂 sice na prvy dojem bol akoby tvrdsi, ale to je len zvyk, prejde kazdy teren, sobre sa sklada do auta, je priestranny, super tieni aj lete aj v zime .... fakt spokojnost za mna