icon

Športový kočík 4 baby Rapid

lussialv
31. júl 2014

Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem

katrin21
7. apr 2017

@rora poznam ten kocik a celkom nerozumiem, ako moze byt na dlzku maly, ked on nema zahnutie noziciek na konci... Treba pochopit, ze tento kocik nie je robeny, alebo mysleny tak, ze tam kde konci opierka noh, tam maju koncit nozicky dietata 🙂 To vobec nie..
To potom ziadny kocik by vam nevyhovoval, jedine Britax B Motion 4plus ma dlhsiu opierku noh, ale to je mega velky kocik, mam pocit ..
Tiez mam 180cm, ale zakopavam uplne do kazdeho kocika, ked rychlejsie idem. aj do Bebetta NICO, co je fakt vysoka rucka.... treba proste jazdit tak, aby ste mala ruky viac pred sebou..
MNe to as na tomto kociku nepaci je, ze pri tej lahkosti a rozmeroch mohol byt mensi po zlozeni...
ja som nakonieco kupila EuroCArt VOLT na poslednej foto ) a uvidime, je super spratny, lepsi ako golfky a ma spojenu rucku, len ma zase sietku v strieske, co je nevyhoda, ked prsi, albeo v zime.. ja ho mam tak skor na cesty a vylety, lebo mam este dalsie kociky....

evelyn226
7. apr 2017

@katrin21 potom dajte info ako sa vám ide s týmto kočíkom. Tiez som ho zazrela a zapacil sa len nema nastaviteľnú rucku

rora
7. apr 2017

@katrin21 hovorila som o chrbtovej opierke. Syn ma hlavu uz opretu o striesku.Pojdem znovu do peg perega sí ktory som mala pri dcere a mal 50cm opierku. Tento kocik je katastrofa. Ked ste vy spokojna, je to vasa vec. Kocik som pochopila spravne - je nedomysleny, ako vela dalsich... Iba pekny, zvysok nula bodov.

katrin21
8. apr 2017

@rora o ved ano, ale aj tu opierku ma velmi vela kocikov tak nestastne riesenu veru.... skoro kazdy.. sem tam sa najde vynimka..
@evelyn226 vies co, paradoxne mi ta rucka nevadi. aj ked som vysoka, vyhovuje.. je velmi dobre rieseny, bez prehanania, ten kocik jazdi sam !! ked nieco s malou robim, musim ho zabrzdit, lebo on je tak lahucky a tak lahko sa vozi bez namahy, ze on sam ide, fakt.. mozes si ho posielat s muzom od teba k nemu a pojde :D
AKurat co je, tak to madielko je dost blizko dane, mohlo byt o kusok dalej, ale to je len zvyk, nevadi to, akurat ked mala papa chrumky, cele ho dochyta, nastastie staci oprasit a je ciste, dobry material to je, nedrzi ani uslintanu spinu 🙂 a da sa oprat do madlo inak....
to je asi jedina výtka. inak spokojnost... v autue je tiez super spratny, nemam mega velky kufor, taky normalny.

evelyn226
8. apr 2017

😍 Tak si mi len potvrdila jeho kúpu je úžasný uz len na pohľad. Len ta strieska po otvorení ked bude sieťku vidno ci náhodou nebude fukat cez nu v takomto počasí :/

evelyn226
13. apr 2017

Takže kočky, ja som zostala veľmi sklamaná s kočárika, kúpila som euro-cart volt adriatic a poviem vám, nie. Je krásny je veľmi ľahký, že syn mi ho ťahal jednou rukou po zemi aj zabrzdený ale to nie je pre mňa. Rúčku mám moc vysoko, nezakopávam ani muž nezakopáva pri jeho výške ale nechceme ho. Rozbalila som vyskúšala po byte a zabalila naspäť.
Písala som pani zo stránky kde sme ho kúpili, že či ten kočík vyzerá ako na obrázku a videách, tzn. či tam nemá tú brzdu a ona ma presviedčala, že áno. Tak som ho kúpila s tým, že je to super a ostatné veci prekusnem. Lenže nesadol, mi a tú brzdu tam má! nie je ako na obrázku tá tyč tam je. Hodnotím ho kladne ale pre vyšších ľudí určite. Vraciam hneď ako sa pani ozve na akú adresu jej ho mám vrátiť atď. Moja voľba č.2 je v podstate č.1 4baby rapid 2017, veľmi sa mi páči vyhovuje aspoň z obrázka a ak sa oň nedá zakopnúť ako o eurocart volt bude perfektný. Dám vedieť keď príde.

depi
2. máj 2017

To je ten rapid fakt taky hrozny??? Zvazujem ho lebo je za super cenu a britax pre nas drahsi.....prosim o nove info ak ho niekto ma...je ta brzda a stabilita ozaj take minus ci len niekomu to nevyhovuje....nie som narocna

evelyn226
2. máj 2017

@depi ahoj, moja známa si ho kupila rapid 2017 tyrkysovy, kúpili sme si ho naraz a prišli oba na moju adresu a ja som s nim velice spokojná. Ona nie tak ho cezomna predava. Majú s partnerom dva metre skoro a hlavne keď sa nepaci ich dcere tak budú meniť furt. Boli s nim dvakrát vonku a je zabaleny v krabici. Takže ak máš záujem preda ti ho velice rada. Ja som bola sklamana s kocika eurocart volt. Ale rapid je super. Nezakopavam ani ja ani muž syn sa tesi stále by chcel ísť von. Proste nemam co vytknut.

adulienka92
3. máj 2017

@evelyn226 ja som ti mala odmerať ten kočík. Veľmi sa ospravedlňujem,vôbec som sa k tomu nedostala. Ale ako vidím,tak si kúpila,tak som rada,že si spokojná 😃

evelyn226
3. máj 2017

@adulienka92 :D ja som tiež na to zabudla :D ako zvykám si že je taký ľahunký ale som spokojná aj kabelku som si k nemu dokúpila tak sa teším a ide ako páv :D ide sa mi s ním super. Takže ak nejaká mamička je a chcela by nech si ho kúpi ale nesmie mať okolo 2metrov :D mám v bazáriku známej kočík tak ak má niekto záujem ;)

adulienka92
3. máj 2017

@depi Ahoj,ja mám rapid premium,za mňa super. Sem tam zakopnem,ale keď už som si zvykla nezakopavam vobec. Už som aj čistila niekoľko krát kočík a aj premazavala a v pohode. A čo som si všimla,tak hrka menej ako hravo evo podľa mňa. To bol jeden z mojich favoritov 😊

adulienka92
3. máj 2017

@evelyn226 ja som si objednala organizer 😂 tak tiež máme čačík kočík 😂

evelyn226
3. máj 2017

@adulienka92 ja som po obchodoch behala a hľadala tú správnu kabelku :D a mám bielu že nie je problém aj keď pôjdem bez syna niekam že zoberiem zo sebou, do teraz som mávala takú tašku že všetko synove veci a moje tak 4 :D a len som prehadzovala z jednej tašky do druhej

depi
3. máj 2017

@evelyn226 dakuje uz mame kupeny....vyhrala agila britax 🙂 velkostou a praktickostou nema konkurenciu
@adulienka92
Bol super lahky ale nemohla som odolat britaxu...stala raz tolko ale super 🙂

martinamg
20. jún 2017

maminy potrebujrm aj ja kupit kocik tak vas citam , len nechapem preco ke tak vela tych rapidov znovu v predaju po par mesiacoch co ich ludia kupia...co im tam vadi???

resp.viete mi poradit (nakolko svk znacky kociky vobec nepoznam) ci su aj dake kociky co by uviezli v nudzi aj dve male deti? ( cize sedadlo dost hlboke)..
dakujem za info maminy.

jonnie
20. jún 2017

@martinamg Ja som ho porovnavala s mojim nazivo...a na to-co by som potrebovala-ako sprievodne vozitko by stacil. Golfac sa mi zle "soferuje" jednou rukou-ked musim ist za malym-alebo ide za ruku. Mne sa este pozdava Atomic - je sirsi-ale nazivo som ho nevidela. Napr. u Britaxov mi vadi-ze zvacsa nemaju polohovanie noh do lahu . A to su drahe kociky...

evelyn226
20. jún 2017

@martinamg ahoj. Ja si myslím že asi aj kvôli strieške. Je skvela ale chyba tam jeden medzi stupeň aspoň mne keď slnko je trošku nižšie tak malému svieti do oči. Tiež by som prijala keby keby bola pevnejšia ta časť na nohy a keby chrbatil bol dlhší. Ale ja som s nim spokojná. A možno ešte niekomu môžu vadit kolesá lebo keď prejdes cez nejaký hrboľ tak sa tam zaseknú keď sa nezapres o rucku

martinamg
20. jún 2017

samozrejme iba so spojenou ruckou...potrebujem druhe dieta za ruku drzat! ide mi aj o cenu (z drahsich je pekny aj valco snap 4) no nakolko neviem ako dlho budem pouzivat pri tej mojej sruhej betarke kocik nechcem minut vela penazi a o 6mesiacov mi don uz nesadne. nic no.musim na svk popozerat a dat don dieta sadnut. ak.by ste ale vedeli o dajakom co unesie aj 2deti (cca27kg) tak piste 🙂

jonnie
20. jún 2017

@martinamg Odpisu ti -ze Baby Jogger odnesie. Ano...ale ak hladas inu cenovu hladinu...Ja mam golfac 4baby a pre mna ma vsetko-co potrebujem...teda...az na tu spojenu rucku-ale to som nepredvidatelne kupovala vlani. Vsade pisu 15 kg...i kef moc ma uz daleko viac...ale teda napr. B-motion plus sa uvadza-ze 26 kg...ale zas tazky kocik. A na to-ze moj dost pochodi a potrebujem to fakt len ako zber na hracky a oblecko-obcas posedi...nebude mi luto-ak rozbije aj takyto kocik natotal.

martinamg
20. jún 2017

ved to..drahy moc nechcem aby nezostal iba ma tlacenie veci a nie deti. akokolvek musim ich ist okuknut osobne. jogger ale durodenecky mame teraz ale cacsia uz nechce sediet tak preto jladam lahsi kocik.

katrin21
20. jún 2017

@martinamg ja som nadmieru spokojna s mojim Eurocart VOLT.. kukni fotky vyssie

martinamg
20. jún 2017

uz som pozerala a nevyzera zle!!! pojdem teda cosi vybrat do tych obchodov!!

lucia18121
2. júl 2017

ahojte maminky, ako citam komentarne normalne som sa spotila, tiez sme objednali rapid premium 2017, predtym som riadne renenzie nenasla, a teraz tu citam nie pozitivne hodnotenia, to je fakt taky hrozny??? mam zrusit objednavku radsej??

jonnie
2. júl 2017

@lucia18121 Asi podla toho-co ocakavas od kocika. Mam iny od tohto vyrobcu a som max.spokojna. Nepotrebujem znacku-ale veci pre prakticky zivot. Ale co mne vyhovuje - inemu nemusi.

dracikdrahosko
2. júl 2017

Ahojte všetky mamičky, ktoré zvažujete kúpu kočíka 4baby rapid.
My sme si ho cez net takpovediac naslepo (len z obrázkov) bez videnia v skutočnosti objednali asi pred týždňom na nete a aj keď sme sa báli, čo nám príde, bola som veľmi milo prekvapená. Kočík je veľmi elegantný, máme verziu rapid premium svetlosivej farby, má krásny kvalitný poťah, je ľahunký, bývame v byte, tak som uvítala, že sa s ním ľahšie ide po schodoch. Pre mňa je plus aj nastaviteľná rukoväť, predsa len, každá mamička je inej výšky. Čo sa týka brzdy, ako som čítala recenzie u viacerých kočíkov, o tú zakopávate takmer všade, aj pri tomto kočíku, no je to len otázka zvyku, treba robiť menšie kroky, už som si zvykla. Nevýhodou je, že je určený skôr na lepší a rovnejší terén, na nerovných úsekoch a na obrubníky sa s ním ide dosť ťažko. My sme s ním však vo všeobecnosti spokojní a nemenili by sme ho. Samozrejme aj tu by bolo možné ešte všeličo vylepšiť, no žiadny kočík nie je ideálny a závisí od Vás, čo od neho očakávate. Podľa toho sme sa rozhodovali pri kúpe aj my.

lucia18121
3. júl 2017

dakujem maminky, celkom ste ma upokojili, dlho som sa rozhodovala pre kocik, a tento sa mi strasne pacil, tiez sme ho kupovali cez internet tak som ho nemala moznost vidiet naživo a ani ho vyskušať, mam 165 cm, cize by som zakopavat nemala 🙂, a ako teraz citam recenzie tak asi ziadny kocit nieje 100 %. dakujem vam

@dracikdrahosko je prosim do nho treba dokupit aj podložku?

dracikdrahosko
3. júl 2017

Ahoj mamička,
podľa mňa podložku nie je potrebné dokupovať, ak nemáte, aj vnútro kočíka je pekné elegantné, veľmi dobre vyzerá aj bez podložky, no ja podložku mám z druhého kočíka, tak som ju vložila, ale iba kvôli tomu, aby sa mi rýchlo nezašpinil, predsa len čajík, nejaké to papaníčko...a hneď je fľak na svete🙂.
Ale nie je potrebná🙂. Dokonca by som povedala, že kočík bez nej vyzerá ešte lepšie🙂. Ak ešte máte nejaké otázky, kľudne sa pýtajte, rada odpoviem.
Ja som žiaľ v čase, keď som kočík kupovala vôbec žiadne recenzie naň nikde nevedela nájsť a viem, aké je to, keď človek ani nevie presne, čo kupuje, ako to bude fungovať atď. Preto veľmi rada poradím a podelím sa so svojimi skúsenosťami.-)

dracikdrahosko
3. júl 2017

Ešte som zabudla spomenúť, že ja mám verziu rapid premium, o ktorej som čítala, že je aj poťah kvalitnejšieho materiálu ako verzia rapid (samozrejme aj v skutočnosti to tak je) a vnútro kočíka sa nešmýka, ak ste mali na mysli to, kvôli čomu ste sa pýtali, či je doň potrebná podložka. Ale u verzie rapid klasickej nie premium-ky, tam neviem, aký je materiál, či to nie je ten druhý typ látky, neviem, ako to nazvať, ako plášť...alebo také niečo...Určite viete, na čo myslím...Ale tento poťah je skutočne krásny, pevnejší a kvalitný🙂. A túto premium verziu je možné dostať len v dvoch farebných prevedeniach - light grey a dark grey. My máme tú prvú.

adulienka92
3. júl 2017

Takto teda vyzerá nás skoro po roku požívania 😍

lucia18121
3. júl 2017

😍 je krasny, teda vam este dakujem ;)