icon

Športový kočík 4 baby Rapid

lussialv
31. júl 2014

Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem

loknicka
12. mar 2015

@akynka2312 podla toho co baby pisali tie tohtorocne su asi nejake chybovejsie.... nas prezil v pohode aj dovolenku ale v lietadle mi zlomili na jednej strane brzdu. ako som pisala kazdy kocik ma nieco dobre aj zle. mne hrkoce dost. ale pisala si ze skor na cestovanie a rychle presuny ho budes pouzivat...

akynka2312
12. mar 2015

@pettulka22 len aby to koleso nepuklo.. juj a teraz sa bat na kazdom schadzani a vychadzani na chodnik,jamu..... Ja neviem. Chcem aby aj daco vydrzal. Tak neviem. Poradte . Mam si ho nahat alebo kupit iny? ( neviem aky,) :-/ .

pettulka22
12. mar 2015

@akynka2312 vies to je tazko hocico sa ti moze pokazit na hociakm kociku,ja som pri starsej mala drahy novy kocik,po mesiaci sa mi na nom odlomila taka tycka,jasne vyreklamovali ho vratili peniaze,kupila som potom este na koruny kocik za 6000 korun,a este teraz ho tu pouziva taka romka co som jej ho predala a kocik ma 9rokov.....

monus198
13. mar 2015

@ivka_jarko prosim ta da sa na tom novom modele rucka sklapat?dakujem

jaruskatt
14. mar 2015

Ahojte. Chcela by som si kúpiť 4baby Rapid. Malý už behá, ale na dlhšie prechádzky a na dovolenku...
V lete bude mať 2 roky. Nie je krátka chrbtová opierka?
Ak máte niektorá foto ako sedí a leží 2-3 ročné dieťa v tomto kočíku, bola by som rada...

jaruskatt
14. mar 2015

a tie predné kolieska, čo sa často zlomia... dajú sa kúpiť náhradné a doma vymeniť?

dankaajanko
14. mar 2015

@monus198 ano da sa sklapat rucka 🙂

dankaajanko
14. mar 2015

@jaruskatt ano daju sa kupit za 19,99 jedno koleso priamo od dodavatela a dodacia doba do 2tydnov tak bolo popvedane mne

jaruskatt
14. mar 2015

@dankaajanko no nato, že kočík stojí 80€ je za jedno koliesko 20€ dosť... (chcela som si kúpiť, ak by sa nám na dovolenke zlomilo...)

jaruskatt
14. mar 2015

@dankaajanko našla som trošku iné info o kočíku. niekde uvádzajú chrbtovú opierku 44 a niekde 47cm. Ak máš nový Rapid 2015, mohla by si mi prosím premerať? Ďakujem 😉

dankaajanko
14. mar 2015

@jaruskatt ano je to dost no mam rapid2015 alemomentalne je na reklamacii 😒 (zlomene koleso) tak ti v tom nepomozem 😒

pettulka22
15. mar 2015

@jaruskatt na nasej rapidke 2015 je dlzka chrbtovej opierky 44cm

pettulka22
15. mar 2015

@jaruskatt nemyslim si zeby si si mala kupovat nahradne koleso,ako aj pise mamicka tak asi na tej predajni mali neake chybove kusy kedze sa to stalo mamickam co tam kupovali....takze to neznamena zeby sa teraz mali lamat kolieska na kazdej druhej rapidke,a citala som aj diskusie na ceskych strankach a tam som sa nestretla zeby sa im taketo nieco stalo

monus198
15. mar 2015

Baby tie co vam prasklo to koleso kde ste kupovali kocik?

dankaajanko
15. mar 2015

@monus198 ja som to objednavala cez slnieckovo.sk

ivka_jarko
16. mar 2015

Uz aj mne sa zlomilo predne koleso na nom. :(

monus198
16. mar 2015

@ivka_jarko tiez si kupila so slnieckovo?

jaruskatt
16. mar 2015

@ivka_jarko ozaj? 😨 a koľko si ho používala? bol to nový Rapid 2015?

jaruskatt
16. mar 2015

Kde sa vyrábajú kočíky 4baby??? Nemôžu byť niektoré kvalitnejšie ako iné? napr. niektoré sa vyrobia v Nemecku a niektoré v Poľsku... Skúste pohľadať na kočíku alebo v papieroch kde bol vyrobený.

pettulka22
16. mar 2015

@ivka_jarko a tebe ho vyreklamovali,ci si mala tiez problem s reklamaciou?

jaruskatt
16. mar 2015

Takže pani predávajúca tieto kočíky mi zavolala do centrálneho skladu... vraj u 1 várky sa vyskytla vada, že sa zlomili kolieska. Vraj už bola stiahnutá a u nových várok sa to ešte nevyskytlo. Tak snáď... 😉

slnieckovo1sk
16. mar 2015

@dankaajanko Musíme reagovať na Váš príspevok:" poveda mi to majitel obchodu ze to je vyrobna chyba a ze keby mal nasklade kolesa hned mi ich vymeni ale ze bohuzial musia to poslat vyrobcovi a ten len poslal vyjadrenie ze to nepodliha reklamacii a ze na vlastne naklady si mozem odkupit od nych koleso v hodnote 19.99 co co teda ja nemam zaujem ale v pondelok idem do sale pre kocik a bude trvat na opakovanej reklamacii a vratenia penazi "

Kvôli reklamácii ste nám najskôr volali s malou dušičkou, že sa Vám zlomilo koleso a či to bude podliehať reklamácii. Povedali sme Vám, že kočiar nám treba priniesť a keďže sa jedná o reklamáciu do 1 roka, musíme ho poslať na odborné posúdenie, čo Vám bolo povedané aj v predajni, keď ste kočiar priniesli. Určite Vám u nás v predajni ani telefonicky nikto nepovedal, že koleso si musíte kúpiť na vlastné náklady( ceny náhradného kolesa na Rapid sme u dodávateľa my nezisťovali ani pre jedného zákazníka) a reklamáciu na kočiar Rapid máme jedine od Vás. Reklamáciu riešime podľa zákona a bude doriešená v zákonom stanovenej lehote. Vyjadrenie k reklamácii Vám nemôže byť zaslané skôr ako je reklamácia ukončená. My sme Vám určite netlmočili vyjadrenie výrobcu, ktoré v diskusii uvádzate.

jaruskatt
16. mar 2015

A zisťovala som aj od ďalšieho predávajúceho: "ja som sa informovala ohladom lamania tych koliesok, lame sa to len tie co bola vyroba este minuly rok teraz uz je to v pohode, nam sa zatial ziadny nevratil pokazený"

mimisk
16. mar 2015

@slnieckovo1sk ja som si hned myslela,ze to asi nebude tak ako to tu pani prezentovala

dankaajanko
16. mar 2015

@slnieckovo1sk to s tym majitelom pravda je bola pri mne aj sestra ked mi to povedal... a k tomu kupeniu koliesok nebolo to povedane priamo mne ze si mozem zakupit za 19,99 tie kolieska ale jednej maminke ktoru tu nechce byt uvedena stalo sa jej to iste reklamaciu jej neuznali atak som to napisala v mojom mene... ale podstata toho ze sa to zlomilo sa nemeni tak isto nie som jedina ktorej sa to zlomilo

slnieckovo1sk
16. mar 2015

@dankaajanko Ale Vaše príspevky vyzneli tak, že my sme Vám odmietli prevziať kočiar na reklamáciu a nútili Vás zakúpiť náhradné koleso. Tá nemenovaná maminka určite kočiar Rapid nereklamovala u nás a Vaša reklamácia sa rieši.

dankaajanko
16. mar 2015

@slnieckovo1sk tak sa ospravedlnujem ak som too tak vyznelo

monus198
16. mar 2015

Baby ja skn teraz ibjednavala nemaju kocik momentalne vsade....ale jednoznacne odporucam mravcek.eu vyborny pristul cez telefon...tovar mi mal byt expedovany xajtra ale hned po objednani mi volala pabi spet ze bol expwdovany este dnes a xajtra ho mam doma;) tak urcite odporucam.

mimisk
16. mar 2015

Mame na sklade posledny bezovy

monus198
17. mar 2015

Baby co ho mate ake mate plastenky nan?