Športový kočík 4 baby Rapid
Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem
@blanockaa lenže keď už bol na reklamácii neviem či ho niekto kúpi 😒 za 60e by som ho predala ak by si o niekom vedela bol používaný mesiac 🙂
Posielali ste kočík na reklamáciu aj cez poštu.Tak že ste posielali celí kočík?Kolko by ma to vyšlo?Kočik som kupila z bazára ale mám aj bloček aj záručný list,len kočík bola kupovaná v predajni v Topolčani a my býváme v okrese Košice.Poštovné by ma vyšla skoro ako nové koleso.Musím poslat celí kočík alebo stači len koleso+kopia bločku a záručného ltisu?
@anjelikdianka zavolaj si do tej predajne a okytaj sa ich,povedz ze si az z KE ci sa to da riesit aj takto
@pettulka22 už som im písala,ak sa neozvu tak budem volatr🙂
@anjelikdianka no ja som kočík kupovala v šali my sme ho tam boli odniesť a chceli ho celý ale myslím si že keď ho pošleš poštovým kuriérom do 25kg cena je 10,60E a kočík ma do 10kg viac nie tam je cena 8,40 e takže sa to oplatí viac ako celé nové koleso ... ale je to na vás 🙂
Písala som do predajne kde kočík bola kupovaná,odpísali že stačí poslat iba zlomené koleso s záručným listom.takže dnes sme im koleso poslali a teraz čakáme.🙂Ešte dobre že máme další kočík a neostaneme bez kočíka.🙂
@silvia2103 Prosim ta toto je aky kocik ? dakujem
@silvia2103 ALE 2014 KA VSAK? TU UZ ASI NEVYRABAJU
@petra199099 ano 2014 treba pozriet obchody
@jaruskatt mozes pls ta.hodit.foto ako si ju.odpilila? Dakujem.krasne, aj ja nad tym uvazujem,.neskutocne mi to.vadi, ze ho.musim kocikovat nadialku a kedze mam rapid 2014, tak.rucka je nepolohobatelna :-P
ja.mam 4baby.rapid.2014 z MK za 30eur a v zaruke, uplne.bezchybny, akurat pouzivanie vidno.na.kolieskach... Je.super, vyzera uzasne akurat mi.tam.tiez vadi.ta tycka na.brzdy
Kupili by ste si tento kocik este raz??,
@adush123 mne prave dnes dosiel a som spokojna
@adush123 ja ano, bol moj vysnivany a zaroven bol cenovo.dostupný, potrebovala som.kocik, do.ktoreho som.mohla.dat.dietatko nalezato (a aj.mozem,kedze mame len 6,5 mesiaca) a zaroven sa mi vopcha do.maleho kufra auta...moj.krpec sa v.nom vozil na nakupy ci na dlhsie cesty (kde som.chcela,aby si vystrety pospinkal) uz ako 4mesacny, lebo vo vajci mu bolo nepohodlne 🙂 mala som.moznost kypit 2015, ale.ja uz.ako.tehotna som sa zalubila do cervenej 2014 a taku sa mi podarilo aj.na.modrom konikovi najst 🙂
@adush123 Tak,ja som s kočíkom bola uplne spokojná,ja mám rapid 2015,má polohovatelnu ručku,dost velku striešku,malá sa tam v pohode spinkala,dobre sa skladá do auta,a je aj lahký kočík,ALE po mesiaci používania sa mi zlomilo predné koleso ☹ a teraz je na reklamácii 😖 .Teraz ak mi uznaju reklamáciu a dostaneme nové koleso sa budem bát kočíkovat,stále budem pozorovat či mám ešte koleso pod kočíkom.A to som ju používala iba v meste a pár krát v nákupnom centre,nechodila som ;- s nou nap.na polných cestách.Pravdu povediac ešte raz by som tento kočík nekupila,aj napriek tomu že cena je super a aj kočík je pekný,radšej by som kupila Britax používanu.To je moja skusenost s týmto kočíkom.
@adush123 ja za seba nie
@anjelikdianka a britax nie je taky skladny a lahky nie?
@adush123 tak je britax aj väčší a tažší ale podla mna je skladní.
spokojna som. rucka sa neda polohovat ma len jednu polohu. nevyhoda je asi nanoznik pretoze sa pripina dost vysoko. ale to sa da prisposobit. a mne uz dost vrzga kedze chodivame na prechadzky vacsinou len na namestie po kockach. inak je super
@veron809 daj si do googlu 4baby rapid 2014 🙂 ja.som.vcera predala.cerveny 🙂 bol prekraaasny
@loknicka ten cerveny 2014 som mala a bol.moj.sen,ma krasnu ziarivu farbu aj.nazivo 🙂 bola som s nim max spokojna,skoda,ze som.ho mysela predat,ale.zase nemozem mat x kocikov,ked potrebujem.teraz.jeden.takt,co.bude.na.kazdy den a aj sa vtrepe.do auta.😀

@dankaajanko mozes za dobru cenu predat a je to dobry kocik ja som ho sice dostala a som spokojna ,,,,