icon

Športový kočík Krasnal Wiking 2016

cica255
30. okt 2017

Kto má skúsenosť so športovým kočíkom Krasnal Wiking 2016 ? Som si ho objednala tak preto chcem vedieť aké máte skúsenosti. Ďakujem

Športový kočík Krasnal Wiking 2016
marlenka222
•
30. okt 2017

Ja mam krasnal coral 2015 je to ten isty akurat kolesa maju iny dezen. Velky priestranny, dokopy 15kg, da sa oddelit sport.cast (5kg) a cast podvozok (10kg) lahko a rychlo skladny, lahka manipulacia, potrebuje ale vela priestoru v kufri auta, alebo som za 2 roky neprisla na to ako ho inak poskladat. Spokojnost za tie peniaze, mala v nom rok spavala. Nechcela inde. Prat sa da hravo v pracke, farba nezisla. Uschol do 2 dni. Farbu som mala tuto rovnaku. Mohla byt tmavsia, rychlo sa spinil. Ak si mam vybrat, tak potom uplne ten isty akurat v tmavsej farbe a keby niekto nasiel ako ho uskladnit roznejsie v kufri. Inak da sa aj hojdat, odpruzeny. Pritlacenim za rucku sa zhojdne. Da sa vozit aj v proti smere aj v smere. Otoci sa lahko, packou odblokujes a prehodis. Vyskovo nastavitelna rucka. Plastenka sedi super, bezp.popruhy sa nikdy neodopli. Na to ako vsetci nadavaju na polske vyrobky, je super. Ja som bola spokojna

cica255
autor
•
31. okt 2017

To som rada. Mne má prísť budúci týždeň tak uvidím.