icon

Športový kočik mutsy

kvetinka1405
9. júl 2018

Ahojte maminky mate niektorá športový kočík mutsy nexo? Ak áno ako ste spokojne

Strana
z2
tannyy
27. máj 2019

@najkol ja mam tiez problem s tymi hrkajucimi prednymi kolieskami a som z toho dost na nervy. Citim sa az trapne ked idem po meste ale zase so strieskou nemam problem ta drzi pekne. Zaujimalo by ma ci aj na tom starsom modeli boli take hrkajuce kolieska lebo ked som ho isla kupovat citala som si recenzie a nikto sa nestazoval

zuzkakoczova
27. máj 2019

@alexandra2903 to nema pani na predaj 🙂 mi.len posielala ako tam babo vyzera v tom kociariku 😉

iveta1126
6. aug 2019

Baby ako ste vyriešili nakoniec to hrkanie ? Lebo aj mne prišiel a hrkoce ale len trošku a sem tam neviem či to mám reklamovať alebo sa to dá aj nejako inak vyriešit. Inak som spokojná lebo je krásny ľahúčko sa ovláda.

adkabudzelova
28. okt 2019

Ahojte kočky ja mám tiež mutsy a začal sa mi skladať no vlastne keď ho podvihnem tak sa mi zloží :( neviem či má chápete tá rúčka na tlačenie sa mi uvoľní a ako by sa sklopiť šla.Nemate stym niekto skúsenosti neviem či je uvoľnene niečo alebo co to je .Zaruku tam mám do roku 2020.

essenceee
22. nov 2019

ako športovy kočik sme mali Anex Cross. Mala somho v dvojkombinacii, takže dalši priamo športovy kočik som už nekupovala

cypercanka1
10. jún 2020

Dobrý deň, ja by som chcela teraz už ako golfac kúpiť pre môjho chlapčeka, nosíme veľ. 98/104 ma 16kg a 97cm... Chcem len na leto, lebo v septembri už ide do škôlky ale počas leta isto na výlety do auta, nákupy, ihrisko a zoo. Myslíte si že v ňom bude mať dostatok priestoru? Zvažujem medzi cybex eezy s plus a nexom. Ak máte foto s takto veľkým babom budem vďačna.

kacikiss
16. jún 2020

@cypercanka1 moj krpec ma tiez okolo 16kg a v pohode.. ja golfac nebudem ani kupovat lebo tento kocar je prakticky a lahucky. Velke plus ma aj kosik na nakup kde sa toho vojde naozaj vela🙃

Strana
z2