icon

Športový kočík na zimu pre 6 - 12 mesačné dieťa

katrin21
18. dec 2015

Ahojte
podobnu temu som nenasla, tak zakladam..
Ide o toto.. Dieta sa narodi na jar, takze prvu zimu po lete, ked bude spat vonku v hlbokom, bude este pomerne male a spavat vonku urcite este bude kadzy den ... Preto by som chcela vas nazor podla skusenosti na cisto sportovy kocik, ktory by splnal tieto kriteria:
- nebude mat latku tenku ako handra,ale skor hrubsiu, aby izolovala trochu a nie zbytocne fugy po krajoch budy, skor hrubsia latka, ako byva na trojkombinaciach, zisita , zozipsovana s opierkou
-moznost co najvacsieho uzavretie kocika v zime : t.j. buda je rozkladacia smerom dolu co najviac a nanoznik siaha co najvyssie k bude, aby tam co namenej fukalo
- polohovatelne nozicky
- dobre odpruženie a primerana vaha, aby sa dobre jazdilo
- mozno vyberu z inych farieb ako len z ciernej ( aspon buda a nanoznik, nechcem cisto tmavy kocik)
Cena do 300E max.

POznam a pozrela som Britaxy, neviem, az na jeden typ mi pridu tmave a nemaju polohovanie noziciek..
Pacilo by sa mi nieco, ako sa daju spravit sportaky od TAKO, ako OMEGA, City moove, Extreme a pod..alebo Camarelo, tam je ta buda a nanoznik uplne super,ale su to 3kombinacie :(

Diky

Strana
z3
katrin21
autor
5. feb 2017

@viky8 vysoky je, ale je strasne tazky a velky, neskladny do auta.. takze som do neho nakoniec nesla...

Strana
z3