Ste spokojné s kočíkom Jane slalom pro 2011?
Ahojte maminy,chcela by som vediet nazor na kocik Jane slalom pro 2011. Velmi sa mi paci, len chcem vediet ako funguje a ci ste s nim spokojne. Vdaka za kazdu odpoved. 🙂
@michaela80 fusak máme z emitexu combi, je dosť hrubý, tak uvidíme, ďakujem 😉
Dievcata ktore mate kocik jane slalom ...neviete mi povedat ci mi vyreklamuju kocik ked nam praskla dusa na prednom koliesku a cele koleso nam prasklo? ☹
Mame slalom reverse, som s nim max spokojna, co sa tyka tych dusi na kolesach,to je asi slalomacky problem....nam sa sfukuju vsetky tri, ale ked dofukam,tak ficime dva mesiace, ale kamoske tiez nakoniec prasklo koleso.... uplne zodrali aj vrchny dezen, ked chceli kupit nahradne koleso cez nejaky store v BA tak by to vyslo 50e...nakoniec zohnali v UK za 12lb.
Inak vrelo odporucam,nemenila by som, manzelovi tiez vyhovuje. Dcerka ma 1,9roka, v nom sedi pohodlne aj v lodgeri.
Na zimu po narodeni sme mali len matrix, v pohode sa do neho vosla aj s lodgerom, neprefuklo ju ani raz..... velmi mi vyhovuje pretocenie sedacky, zvladnem to aj sama aj s malou v nom. Kupili sme si akurat nanoznik na sportovu cast.
Mame combik auto, takze skladnost som neriesila, do uzkeho maleho vytahu v bytovke vojdeme cela 4-clenna rodina s kociarom a aj s nakupom 🙂
teraz po skoro dvoch rokoch sa mi zda trochu vrzgajuci a hrkajuci, takze manzel pripravuje srobovaky a ide sa dotahovat a mazat 🙂
😎
ahojte..podarilo sa niekomu vyreklamovat ten kocik kvoli vrzganiu? pouzivame ho tyzden a to vrzganie je hrozne :(
baby uz sa raz pytala, ale odpoved som nedostala, tak skusam este raz! 😅 😀 neviete ci sa da zohnat nahradna strieska na slaloma?
Dobrý deň,
je tu povedané skoro všetko a je to moc poučné aj pre nás - oficiálneho importéra kočíkov značky Jané na Slovensko. Aj to, že hlavný rozdiel medzi kočíkmi Jane Slalom - špec. edícia a Reverse je v tom, že špeciálna ( limitovaná ) edícia má športovú časť neotočnú, ale velikú a naozaj dlho využiteľnú. Ale zase Jane Slalom Reverse má športovú časť otočnú a mamina vidí na svoje dieťa.
Čo sa týka toho škrípania zadných kolies, problém je v šúchajúcej sa oske o krytku na kolese. Dá sa to jednoducho nastaviť v rámci bezplatného servisu, ale šikovný manžel by si s tým snáď poradil aj sám. Treba dať pozor pri odnímaní krytky na kolese, aby sa nepoškodila. Olejovanie tu nepomôže. Samozrejme môžete dať kočík na reklamáciu do obchodu, kde ste ho kúpili a pokiaľ bol dodaný do predajnej siete našou spoločnosťou, tak Vám kočík u nás skontrolujeme a urobíme v rámci záruky - bezplatný servis, nastavenie. Len poprosím, kočík dať na reklamáciu čistý.
@domika007
Náhradné striešky na Jané Slalom na športovú časť šijeme v našej dielni - cena - 18,26 EUR v čiernej farbe. Treba napísať konkrétne o ktorý model ide...
@mirokinder dobry den, chem sa opytat na rucnu brzdu..prestala mi fungovat a vidno ze to lanko s ,hadickou, je na viacerych miestach prasknute....v zaruke uz nie je ... Je nutne posielat cely kociar do opravy alebo da sa kupit iba ,suciastka,?
Dobrý deň, to lanko je vnútri tej hadičky. Pokiaľ je prasknutá len hadička, čo je pravdepodobné, nepotrebujete celé nové lanko, ale stačí tu brzdu nastaviť vpredu pri kolese, čo by mal zvládnuť každý trochu šikovnejší chlap. Prípadne v cykloservise to tiež vedia nastaviť, je to otázka pár sekúnd. Pokiaľ by to nepomohlo, ozvite sa. Náhradný diel - je dosť drahý a servis robíme len pre kočíky, ktoré boli dodané do obchodnej siete na Slovensku cez našu firmu, alebo samozrejme kúpené u nás. Odkiaľ máte kočík?
@michaela80 ja mam tiez podobny problem s tou brzdou, teda uz nebrzdi, ale nezda sa mi, ze je lanko prasknute alebo tak...skusim povedat MM nech sa na to pozrie, tak ako poradil @mirokinder 🙂
@mirokinder dakujem za info o strieske, ak sa rozhodnem dat si ju teda vymenit isto sa ozvem 😉
@domika007
Od toho tu sme 🙂
@mirokinder mozem sa vas este spytat aky problem moze byt v prednom kolese? ked sme kocik kupili tak predne koleso brzdilo a piskalo.vymenili nam na predajni koleso s tym ze bolo zle koleso..kedze sme ale prisli domov, nedalo mi to a kocik som vyskusala a robilo to stale.tak sme isli do predajne znovu a kocik nam poslali do servisu s tym ze to treba iba nastavit.kocik nam vratili s tym, ze je to uz ok. ked sa mi narodil syn kocik sme vytiahli a zacali pouzivat, je to nieco vyse mesiaca ale to predne koleso vrzga, hlavne ked je mokro. A aj cela konstrukcia vrzga,co sa mi zda po mesiaci pouzivania velmi skoro.
@mirokinder kupeny bol cez Vcielkuu nas v Starej Lubovni od Vas
@michaela80
Takže, žiaden problém o kočík a náhradné diely sa v prípade potreby, postaráme. Hlavne nezahoďte záručný list, aby sme vedeli kočík identifikovať. Ale, ten Váš problém sa dá vyriešiť skoro určite - bezplatne - nastavením prednej brzdy. Pri prednom koliesku je matička, ktorou je lanko prichytené. Tú matku treba kúsok uvoľniť, lanko potiahnuť a znovu matku zatiahnuť. Klasika, ako pri bicykloch. S pozdravom, Michal
@mirokinder oki tak skusime to najskor poriesit s manzelom
@michaela80
Dajte nám potom vedieť. S pozdravom, Michal
@mirokinder môžem sa opýtať. Chcela by som kúpiť trojkombináciu Jane Slalom 2011 limited + nánožník, Autosedačka Strata J44, korbička J44. Zaujímal by ma však vnútorný rozmer vaničky a teda či na uvedenom obrázku je vanička Capazo ? Kupujem to z druhej ruky a nemám možnosť pozrieť a pani mi písala vnútorný rozmer vaničky 29x71, čo mi nesedí so žiadnym rozmerom a na vašich stránkach uvádzate vnútorný rozmer Capazo 34x74. Tak som jeleň, ktorá vanička na fotke vlastne je. Ďakujem za odpoveď.
@tinara23
Dobrý deň. Obrázok je správny, je na ňom presne to, čo ste uviedli. Táto farba aj model - súhlasí, produkovali sa v rokoch 2010 a 2011. Vanička Capazo - vnútorné rozmery - záleží na tom, kde presne a ako sa to meria. Či sa merajú pri dne vaničky, alebo hore, či sa pri meraní potlačí tá vnútorná vystielka až ku pevnému kraju vaničky, alebo nie. Nakoniec tie rozdiely môžu byť kľudne aj pár cm.
Píšete, že kupujete kočík z druhej ruky, ale na fotkách to vyzerá ako obchod. Kupujete nový kočík, alebo použitý? Tieto informácie sú len pre naše potreby. S pozdravom, Michal
@mirokinder Ďakujem pekne za odpoveď. Kupujem použitý z bazáru - obchod.
@tinara23
Ďakujeme za informáciu a prajeme pekné sviatky. A - vybrali ste si dobre. Táto edícia Jané je naozaj vydarená a vydrží dosť dlho. S pozdravom, Michal
@mirokinder aj Vám pekné sviatky 🙂 Na Jane počúvam samé chvály, už len dúfam, že tento kočík bude v dobrom stave.
@tinara23 my mame presne tuto kombinaciu doma, mozem ti potvrdit, ze vanicka je pekne priestranna, da sa povedat,ze je jednou z najvacsich a to iste plati aj o sportovej casti 😉 syn ma v maji dva roky a v sportaku ma stale kopec miesta a par mesiacov dozadu my spaval len v kociku cez den...cize sa tam urcite citil pohodlne...takze za nas ti mozem tento kocik len a len odporucit! 🙂
Ahoj maminy 🙂 chcem sa spytat ci nahodou niektora nepoznate alebo nemate skusenost s kocikom Jane be cool. Je to golfac a potrebovala by som pripadne odporucenia 🙂 my mame Slalom pro a maximalna spokojnost iny by som nechcela sme s touto znackou spokojni a teda prekocikovali sme uz veeeelmi vela a vseliaky teren.
@mirokinder prosim vas velmi pekne.kolky rocnik moze byt tento kocik.taska k nemu nebola.neviem ktory rocnik to moze byt a porovnavat.a chcela by som k nemu slnecnik ked ho uz kupim len ho nikde nevidim.dakujem

@stanka79 nasa mala v zime 1,5 roka a bez problemov v kombineze a vo fusaku..neviem ako ine fusaky ale lodger je podajny cize dobre sadol do kociara, kamoska ma ten klasicky slalom ale pre nasu malu je stale akysi velky, smyka sa na nom dole ako keby