Súrodenecký kočík pre deti s ročným rozdielom
Ahojte žienky, mám dilemu - v auguste sa nám ma narodiť bábo a rozdiel medzi prvým bude presne rok aj nejaký mesiac. Neviem ako potom fungovať s prechádzkami a či sa oplatí kupovať surodenecky kocik. Prosím ak máte niektorá podivný situáciu, ako ste to riešili? Ďakujem za každý koment 🙂
ja som vyuzila, casto som sama s detmi chodila von, na nakupy...
@mata3312 ja som kúpila stupienok ku kočíku. Tie súrodenecké kočíky sú veľké ako krava. Alebo som mala staršiu v sportiaku a mladšiu v nosiči
Staršie bude mať rok, čiže ešte bude často v kočíku, bude aj spať. Využijete.
@mata3312 ja som kúpila stupienok ku kočíku. Tie súrodenecké kočíky sú veľké ako krava. Alebo som mala staršiu v sportiaku a mladšiu v nosiči
@petronellla87 bugaboo je super.
Mam 18 m rozdiel a vyuzivame denne. A to ma starsi uz 2,5 roka. Ale mne dieta starsie chcelo byt v kociku a rad sa vozi stale. Stupienok je u nas blbost lebo len vymysla hore dole.
Áno využijes
My sme mali presne rok a mesiac medzi chlapcami. Veľmi sa nám osvedcil kočiar jogger city select. Da sa z neho spraviť aj jednokočík, co bolo veľmi výhodné. Využili sme ho fakt veľa.
@petronellla87 nad stupienkom som tiež rozmýšľala, ale nad takým kde sa dá aj sadnúť . Len tam nie sú nejaké pasy aby dieťa nespadlo. Čo sa týka nosiča , nad tým som tiež premýšľala , len bude leto a neviem či nebude bábätku veľmi teplo v ňom 🤔.
Mam 18 m rozdiel a vyuzivame denne. A to ma starsi uz 2,5 roka. Ale mne dieta starsie chcelo byt v kociku a rad sa vozi stale. Stupienok je u nas blbost lebo len vymysla hore dole.
@really8 u nás je malá dosť šidlo, tak neviem či v kočíku dlho vydrzi, ale neviem ako bude na tom s chodením
@petronellla87 bugaboo je super.
@kavasmliekom ten som pozrela, teda taký typu donkey, len budem potrebovať chodiť na nákupy a asi sa s ním nevojdem nikde do bežného vchodu 😕
@kavasmliekom ten som pozrela, teda taký typu donkey, len budem potrebovať chodiť na nákupy a asi sa s ním nevojdem nikde do bežného vchodu 😕
@mata3312 vojde sa s ním všade, aj do bežného výťahu
@mata3312 mam 14 mesiacov medzi detmi a vyuzivala som surodenecky kocik stale. Ale az sportovy som mala. Dovtedy nosic pre mladsieho a kocik pre starsiu
@mata3312 no ak je sidlo neviem ci ho udrzis sediet alebo stat na stupienku. Strcit do kocika, zapnut je vzdy istota ale dopredu nikto nevie ake bude mat deti. Nad donkey som premyslala tiez ale za tu cenu ma strasne vela negativ. Mame thule double a vlastne sa zmestim vsade kde vozickari. Ale ja som chcela sedenie vedla seba. Teraz ked su starsi je to super
@mata3312 este je myslim cybex gazelle ten je surodenecky, ale deti su za sebou a potom vies pouzivat uz aj len pre jedno, ak sa ti zda bugaboo donkey siroke