Súrodenecký kočík pre deti s rozdielom veku 20 mesiacov
Ahojte aký kočík by ste mi poradí s rozdielom veku 20mes
Chcela by som súrodenecky kočík ale zároveň keď idem s jedním babom ako jednokocik len čo som kuk na nete na tie trojkolesové boli aspoň na obrázkoch väčšie deti a ja potrebujem vaničku alebo nejaký taký aby som malú mohla vyniesť domov po výťahu a syn cupitá po svojich . Ale to by som chcela asi nemožne na tomto svete aby sa zmestil do výťahu malého cca 100x 90cm . Alebo nejaký súrodenecké čo by sa do tak malého výťahu zmestil
Bumbleride Indie Twinn sa do takeho vytahu zmesti, a za neho vojdu este dvaja ludia, ked sa zda malo miesta, rucka sa v sekunde da sklopit nahor a nezavadzia. Prejde cez 80tky dvere. Lepsi kocik by som asi ani odporucit nemohla, najlepsie vyuzita pomocka co mame pre deti, pardon, pre nas! A skladanie do auta? Najrychlejsie, a rozkladanie este rychlejsie. Zeny, iny ani neuvazujte, .. aj ked sa ide s jednym dietatom ze druhe si uz kolobezkuje sem tam, tolko nakladu odnesie, aj kufor, 12 piv a obrovsky melon : ) Bonus: da sa kompletne vyzliect a kazda cast prat, na nezaplatenie.

@dorrottka
Prvomrade ďakujem za vyhľadanie info ukážem polovičke a uvidíme