icon

Tipy na kúpu kočíka v Poľsku

malablska
16. aug 2017

Zdravim Vas. chcela by som sa opytat, ci viete poradit ( a ci sa to aj oplati hlavne kvalitovo) kupit kociar v Polsku..a skor v kamennych obchodoch ako na trhu? viete mi dat nejake tipy? dakujem

acer11
•
16. aug 2017

Tak poľský kočiar je "kvalitovo" to naj čo môžeš kúpiť 😝

alicka850
•
16. aug 2017

Zaleží na kolko detí to chces. Na jedno Ti stačí aj polský, ale potom ho môžeš vyhodiť. Vravím z osobnej skusnosti- Camarelo Malaga.Ale mne vyhovoval a kedze mam velky vekový rozdiel, kočík neodkladam. Za tú cenu pekný dizajn a jedno dieťa vydrží.

tortelinka
•
16. aug 2017

@alicka850 môj poľský lacný kočík odvozil tri deti a furt je v pohode

jonnie
•
16. aug 2017

Votriem sa...viete mi niekto napisat - kde v Jablonke sa nachadza nejaky obchod s detskym sortimentom - teda okrem trhov. Vdaka.

verkaia
•
16. aug 2017

Sestra má tretie dieťa v kočíki z PL, vsetci hovořili že nevydrží ta konstrukcia :D no a vydržela a stále drží za 330 e. Camarello . :D neviem či to tím závislivci přežili :D oplatí sa. Aj já mám z PL ,max.spokojnost kupeny v Novom Targu.

janulik2008
•
16. aug 2017

mame polsky a spokojnost. vydrzal zimu a navozil sa toho z obchodu ... takze neznamena ze polsky nekvalitny

bibaryba
•
16. aug 2017

Ja mám poľský kočiar už 13 rokov a je fit a povozil 3 deti

uzanka16
•
16. aug 2017

My sme mali poľský a vydržal rok,povolila konštrukcia a sa rozpadol 😀,Kočík Maximo čo dostať už aj u nás.Druhy sme už kúpili na Slovensku.

marlenka222
•
16. aug 2017

@malablska ja mam polsky krasnal s 30 rocnou tradiciou. Dcera sa na nom vyvozila a je uplne ako novy. X krat prany, rozlozitelny, vozeny v aute hore dole stale. Kupovany na SR za paradbych 250€. Nelutujem. Za tu cenu splnil ucel ktorym je vozenie dietata. A ti ktori dali vyse 500€ na SR si hlavu trieskali lebo deticky nemohli ani prdnut v kociku za tolke peniaze 😀

naty_s
•
16. aug 2017

Tiez spokojnost...polsky Tako Mohican. Uz bude pre druhe babo a stale ako novy ☺

lellla
•
16. aug 2017

Sestra mala kocik s polska kocik ma 10 rokov vyvozil 4 deti a este bude u starkej vozit dalsie vnucence..stale je dobry nevrzga nezlomil sa nic lenn sme ho vytepovali 😝 ja som si kupila tiez pl kocik tako junama uvidime co vydrzi ten 😂

majuska72
•
16. aug 2017

Kopa kočíkov čo sú dostupné na Slovensku sú dovezené z PL, takže určite radšej kúpiť tam za oveľa nižšiu cenu 🙂

deti95060810
•
16. aug 2017

pri prvom som mala poľský kočík. Z trhu. Bol krásny. Farebný. Ale aký bol krásny taký bol nepodarený. Za 4 mesiace poriadne vybledol, a chodil stále dookola....musela som jednu stranu držať vo vzduchu, aby sme nerobili koliečko.... 😀
Kde skončil neviem, ex si ho zobral, lebo on ho kúpil....nepodarok.

bibenka1991
•
16. aug 2017

Ja mam kociar zo SK za 420eur, kamaratka ma z PL presne ten isty, len ina farba za 470eur. Dnes uz neplati, ze sa oplati chodit do Polska na nakupy

flofli
•
17. aug 2017

No to je pravda ale ešte sa tam dá aj dobre nakúpiť. Stačí si nejaké vytipovať, pozrieť koľko stoja tu a potom pozrieť tam a možno sa pošťastí. Ja som kupovala kočík na slovensku ale tiež mám pár kamarátok, ktoré išli loviť kočíky do poľska a zatiaľ im držia v pohode tak ako mne

alicka850
•
17. aug 2017

@tortelinka tak zaleží, ako ho využívaš :D Moj odvozil jedno a je na rozpadnutie, odišli mi ložiská na kolesách, muž ich menil, vyšedivela strieška atď.. Ale my sme stale vonku, takže možno je to aj tým. A mám cele kočíkové obdobie jeden, vanička používaná pol roka je ako nová, ale šport. časť do smetí...

mirka183
•
17. aug 2017

mala som kočík z PL , pri dcére, spokojnosť. Kúpili sme aj teraz za 250 €, takže super cena, kočík podľa mojich predstáv. Nechcela som nič drahé, lebo neskôr chcem kúpiť menší športiak, golfáč.

malablska
autor
•
17. aug 2017

@marlenka222 prosim vas a kde na SR ste ho kupovali? dakujem
DAKUJEM aj vam vsetkym za info 🙂 a este ako tak citam, tak vela z vas kociare priamo z trhov a nebehali vyslovene po kamennych predajniach. dakujem ;)

tami2014
•
17. aug 2017

1. Camarelo art
2. Camarelo granada
3. Camarelo eos
Nedam na Camarelo dopustit. 🙂

carrot_apple
•
17. aug 2017

ja mám X-lander a nedám na neho dopustiť a stál 700e v roku 2009 a je stáleTIP TOP, prežil už tretie dieťa!

tortelinka
•
17. aug 2017

@alicka850 využíval sa veľa, skladal do auta, cestoval, vôbec nie je šedivý, vyblednutý....možno závisí aj od kusu

janka95
•
17. aug 2017

My sme kúpili poľský v strbe od jednej pani čo predáva kočiare Zn maked a keď sme ho predávali po 9mesiacoch bol ako nový, ľahko sa ovladal a mal veľkú vaničku nášmu malému úplne stačil 🙂 🙂 kamarátka kúpila na trhu ťažký nedal sa ľahko ovládať a po mesiaci vrzgal aj strieška sa zlomila ale zas s ním mohla inak narábať , takže priamo z trhu by som asi nebrala 🙂