icon

Váham s farbou kočík, šedý, či čierny?

sivana09
24. jún 2019

Konečne som, zdá sa, zúžila výber budúceho kočíka čo sa značky a modelu týka. Som už asi rozhodnutá pre Britax go big 2.
Teraz riešim farbu, najviac sa mi páči čierny, ale bojím sa, či to nie je najnepraktickejsia farba pre kočík z dôvodu či v ňom nebude príliš horúco v lete.
Viete mi v tom poradiť, či ísť radšej do svetlo šedej alebo kúpiť čierny?

galioska
•
24. jún 2019

Ono v lete to bude páliť na kočík tak či tak, môžeš ho prelozit plienkou počas kocikovania a v najväčších horúčavách určite nepôjdete vonku a nebudete sa vystavovať žiareniu, ja som mala čierny...

candii
•
Autor odpoveď zmazal
•
siska53
•
24. jún 2019

@sivana09 ja by som čierny nekupovala, ale to je moj nazor. Radsej ten sedy.. ja som mala cerveny.

evinkakub
•
24. jún 2019

aj ja som chcela cierny, nakoniec sme kupili sedy... nie pre praktickost, ale preto, lebo sa mi zdal byt krajsi v predajni....
cierna mi v obchode prisla taka lacnana tom kociku.. ale urcite som sa nebala toho, ze by cierna bola horsia akakolvek ina.

ave_eva
•
24. jún 2019

toto tu minule kolovalo....

erickatt
•
24. jún 2019

@sivana09 ja ako úplne ,,stara kofa" nechapem. Čierny kočík? Šak to jak truhla. Nemaju niečo veselé?? Živé farby... Ano moje deti su veľké a bola ina móda , ale aj teraz by som šla do pekných farieb. 😊😊. Ak tak teda tak sivú,

kikuska555
•
24. jún 2019

@erickatt neviem co je to za modu, ja som mlada a tiez je to pre mna pojazdna truhla. Ale je problem najst pekny kocik, ked som kupovala teraz par mesiqcov do zadu vzdy som prisla s revom domov ze v tych predajnach nemaju nic len cierne alebo sede

candii
•
Autor odpoveď zmazal
•
nikusiak9
•
24. jún 2019

Mame sivocierny ale ma tam tolko doplnkov farebnycb ze to zanikne aj akej je farby ci uz fusak, deka, podlozka atd

bubina76
•
24. jún 2019

Ja mam sivy (ten Grey Melange) s bielou konstrukciou a neviem sa nan vynadivat, je uzasny ☺️ Takze za mna sedy 😉

saskia_98
•
24. jún 2019

@sivana09 ja som mala čierno sivý s uv do 50 a bol super, teraz v lete aj keď palilo na kočík, tak dnu vobec nebolo horúco a keď boli teraz tieto 30tky aj tak som s nim bola len v tieni.. A páliť ti bude na každý kočiar. Švagriná mala bielo sivý ale nemala toto uv do 50 a bolo v ňom teplejsie ako v mojom.

martinoocka
•
24. jún 2019

Super vyber kocika 😉👍 a podla mna tiez je ten sedy krajsi, daju sa pekne doplnky k nemu doladit. na ciernej bude skor vidiet kazdu smuhu....

ptmt1011
•
Odpoveď bola odstránená
•
oliviaolivova0
•
24. jún 2019

Čierny vyzerá ako malá truhla, okrem toho že v ňom bude zaručene viac teplo bude na ňom vidno každú spinku.

natassha1
•
24. jún 2019

ako ja by som sla isto do tej sede. hrozne moc sa mi pacia take sede kociariky a je to dobra farba, co sa aj pripadneho zaspinenia tyka. vhodny ako pre dievca tak aj pre chlapca

elenatomasova
•
24. jún 2019

V lete čierny kočík hruza,nikdy by som do neho nedala dieťa.Vobec by som čierne veci pre malé deti nevyrabala.

martinoocka
•
24. jún 2019

@bubina76 s bielou ale tusim je go, go big maju iba ciernu

luvivinka
•
Autor odpoveď zmazal
•
cichlida
•
24. jún 2019

Ja som milovala cierne kocare...aj som take mala, mne sa zas nepacia kadejake camarela a riko a take, ved kazda mame svoj vkus...tak si vyber podla svojho uvazenia...ale ak budes v lete pri novorodencovi pouzivat vanu, asi by som kupila bledsiu farbu ked vidim ten test teploty, ja som mala obe zimne takze v lete uz v sportaku a tam predsalen je to otvorenejsie, deti vacsie, takze uz ta cierna z tohto hladiska zrejme tak nevadila .

bubina76
•
24. jún 2019

@martinoocka Aj go big maju bielu konstrukciu, aha... 😉

martinoocka
•
24. jún 2019

@bubina76 aha tak super . Svagrina kupovala pred vyse 2 rokmi a vraj vtedy biely nezohnala

mirro
•
24. jún 2019

@ptmt1011 pripomenulo mi to časy,keď sa mi narodila dcéra a v pôrodnici ju navliekli do fialového oblečka,na ktoré bol primár novorodeneckého vyslovene alergický. Sestričky museli všetky bábätká prezliecť do "normálneho"...

ptmt1011
•
Odpoveď bola odstránená
•
relaxx11
•
28. jún 2019

@kikuska555 majú aj iné farby, len si treba pozrieť inú značku.

kikuska555
•
28. jún 2019

@relaxx11 hovorim alebo teda pisem o vsetkych znackach vojdes do predajne a 95% su tmave kociky

livia341
•
28. jún 2019

@sivana09 jednoznačne sivú si kúpte, ako čiernu. Veď by mu bolo strašne teplo a deťom patria svieže farby a nie čierne aby malo dobre že nie smútok.

relaxx11
•
28. jún 2019

@kikuska555 ja som si vždy vyhliadla farebné možnosti na internete. Práveže napr.v predajni Centrum kočíkov v Nr majú rôzne farby, nie je to tam iba sivo čierne 🙂