Valco Snap 4 alebo a Britax Motion
Ahojte prosim o skusenosti a rady ktory kocik vybrat.
Ahoj...neviem ci je to ešte aktuálne ale chcem sa opýtať....dá sa kočík valco baby zložiť aj s pripnutym fusakom? Alebo ho treba vzdy odopmut?
@daniela2011 ahoj,da sa aj s fusakom. Mam aj nanoznik a ten len do pol odzipsujem. Nezcvakne mi to do tej poistky na rozlozenie,chyba tak 3cm,a na silu to tlacit nebudem 😀
@zuzana247 dakujem
@ajka91 myslis tie akoze nafukovacie? nie ja mam tie klasicke gumene obycajne, nafukovacie su za priplatok.. som s nimi spokojna, aj do terenu.. na youtube mam aj recenziu - video v terene ... je super, prejde vsetko nehrkoce nic, ja som velmi spokojna a to som mala viacero kocikov 🙂
@zuzana247 ďakujem zuzka ste zlata 🙂 zisťujem si to preto lebo dcérka ma rok a pol a neviem ako dlho mi ešte v kočíku obsedí tak zase nechcem dať do kočíka nejakú velku investíciu 🙂 takže to vidím tak že nam stačia aj PVA, ženy to chvalia a v ZH nemame uplne dokonalé chodníky ale zase to nie je najhoršie tak myslím, že bude stačiť 🙂 ešte sa Vás spýtam keď už Vás tu mám je opierka dostatočne vysoka?
@montemotherone Prosim Vás a vy máte tailormade ci trend?
@ajka91 ani jedno ani druhé. Základnú jednoduchú verziu z roku 2014
Ahojte baby, ja len tak sa zapojím. Kúpila som Street, mala som pred ním Valco snap 4. V porovnaní bol podľa mňa Valco lepší, taký stabilnejší. Ale so Street som ešte vonku nebola. Valco bol super, bola som s nim max spokojná. Ľahučky, priestranný, mne tá sustiakovina - látka nevadila, dobre sa to dalo čistiť. A to skladanie mi ešte na Street vadí. Skladá sa von sedacou časťou, čo je horšie. Nuž, ale už ho mám. Kolieska tiež ešte rozmýšľam dokúpiť tie nafukovacie, len zase +70€.čo nieje málo. Takže tak. Ja mám Street limitku, nie ten čierny ale celý "modrý" a látka je tam fajn. Taká riflova pevná. Takýto je, kuknite fotky. Inak ten Valco Trend som tiež chcela, lenže sa mi nechcelo už dávať vyše 400€ s nafukovacimi kolesami. Uvidím, čo dá tento Street, lebo zase dizajnovo sa mi viac páčil ako valco snap. No myslím, že sú veľmi podobné.
@monty38 nechyba lebo uz mam vacsie dieta..je to asi jedine minus..mohli ho tam dat..ale da sa pod striesku nazriet cez taky otvor na boku ako sa spajaju latky ked to odhrnies jemne..
@nelie1 no..ja som tiez nechcela tolko platit ale fakt tieto kolesa su super..su ine ako klasickw stare valco malo a su maksie a prejdu bez hrkania uplbd vsetko...ja vela skladam kociar do auta takze voci streetu tiec3kg rozdiel vahy bol obrovsky rozdiel ked som chytila poskladany jeden a druhy..

@barborkac ano