Valco Snap 4 alebo a Britax Motion
Ahojte prosim o skusenosti a rady ktory kocik vybrat.
Tak ja nevviem,kocky co mate b motion,ste ozaj spokojne??ja sm ho synovi kupila ked mal 4 mesiace ale popri nom som musela mat vzdy nejaky iny...lebo sa mi zda pre to dieta velky,dnes ma 16 mesiacov,a stale mu je taky velky nejaky,vobec nemam pocit ze sa mu tam pohodlne sedi....vzdy je poskladany do jednej strany,zahok sa mu smykne az neviem kam....asi by som ho uz nekupila....myslim ze pre dieta je idealne korytkove sedenie,kde pekne pohodlne lezi,sedi...nepada do stran.moj nazor.
@milagrosss20 a kolieska su ake?
Baby, tie ktore mate Britax B motion plus, ste spokojne s tym polohovanim chrbatika, ze tam nie je 90• ? My sme museli kupit tento, lebo maly ma 1,5r a 14kg, ale to sedenie......
Oprety byt nechce, ked chce sadnut, musim ho odopnut a ked ho odopnem, vylieza mi z kocika 😭 Spat v nom nechce, zda sa mi skor nepohodlny pre neho ako pohodlny. Vsetko ostatne je ok, mne je jedno ako sa zatvara, normalne rozmyslam, ze ho predam.
@charlie1980 ake ma prosím polohovanis chrbatika B motion plus ?
@dodka258 No praveze nie uplne na 90• , taky pololah a Moj tak nechce byt.
@charlie1980 dostat kupit,alebo si vyrobit pas na uplny sed 🙂
Da sa to na konstrukciu pod striesku a ked date do sedu,tak zapnete este tu pracku a vlastne to drzi ta druha pracka vyssie 🙂
ja sa chystam ho urobit 🙂 (foto je z netu)
@charlie1980 a to len prosim ta len bmotion plus alebo aj ten bez plus?
@babullka Tak to Neviem.
@zuzana247 Dakujem za inspiraciu 😄
@babullka vsetky to tak maju 🙂
@charlie1980 nemas za co,rado sa stalo 😉
Ja mam inak aj Valco Trend,a uz aj Britax B-motion 3 😂
@zuzana247 No a teda, ktory je lepsi ? Lebo cojaviem.....az taka nadsena zas nie som. Doma mame buginu za 100€ po starsom a dnes sa v nej uzasne vyspal. No tak mi na toto povedz nieco 😂
@charlie1980 valco je lahsie,ked ho skladam a nakladam do auta. A britax je lepsi do terenu,ked chodime okolo jareza kde su konare a tak,alebo po lesnej ceste.
ale inak mas pravdu,segra mala Bexu len sportak a to bol tank,akurat ze sa vylamali zubky na polohovanie a nevedno kam sa podelo polohovanie noziciek. Odvozil 3 deti a tomu kociku dokopy nic nieje 😃 nevybledol,nevrzga. Ale neda sa ani kupit. Keby bol ok tak k nemu berem len nieco lahke do auta 🙂
@babullka pogumovane.
@moneequa nie su penove..uz som to tu viackrat pisala.
Su gumene a perfekne! Nie tvrdy hrkotavy plast, Ni nie pena..taka super guma ako nafukovacky...
Pozor ultra nie jw Trend!! To objednavas klasicke stare valco snap4, iba otocne..tam du kolesa ine...
Ja mam nove Valco snap4 TREND tailor made Denim odtien....to je uplne iny kocik..
Proste musis mat v nazve Trend..
baby poraďte mi. vybrala som si valco kočík. Malý má zatiaľ len tri mesiace, ale teda rada by som ho využívala už teraz. rozhodujem sa medzi trendom a ultra verziou. nechýba vám pri trend verzii možnosť otočiť sedačku? Ja si to nejak neviem predstaviť. našla som, že existuje aj trend ultra, ale neviem sa dopátrať, kde ju kúpiť.
@mazura trend bude znova dostupny az 6/2018 🙂 na ultra by som kupila nafukovacky. Tym ze nieje odpruzeny tak je tvrdy,nafukovacky to trochu zmakkcia 🙂 alebo zvyknu na CZ fb stranke my mame valco,alebo valco kocarky pisat zeny,ze kupili taku vlozku Teddy,zmensujucu a makksiu a do toho davali mensie deti 🙂
https://www.kociky.sk/tovar/bo-jungle-univerzal...
Taketo nieco.

@katrin21 Dakujem 🙂 kupili sme nakoniec Valco Trend a som spokojná, akurát niekedy mám pocit že predne kolieska trošičku hrkajú ale to asii preto, že predtým sme mali nafukovacie kolesá. Inak nemám čo vytknúť. A to okienko mne osobne vôbec nechýba