icon

Valco Snap 4 alebo a Britax Motion

bukrisek
31. jan 2018

Ahojte prosim o skusenosti a rady ktory kocik vybrat.

somavi
6. feb 2018
daniela2011
19. feb 2018

Ahoj...neviem ci je to ešte aktuálne ale chcem sa opýtať....dá sa kočík valco baby zložiť aj s pripnutym fusakom? Alebo ho treba vzdy odopmut?

zuzana247
19. feb 2018

@daniela2011 ahoj,da sa aj s fusakom. Mam aj nanoznik a ten len do pol odzipsujem. Nezcvakne mi to do tej poistky na rozlozenie,chyba tak 3cm,a na silu to tlacit nebudem 😀

daniela2011
19. feb 2018

@zuzana247 dakujem

ajka91
6. mar 2018

@katrin21 kolko vás vyšiel kočik? Ďakujem

katrin21
6. mar 2018

a.
@ajka91 mna 349 v zlave asi 333 ale uz su aj lacnejsie asi na nete vraj

ajka91
7. mar 2018

@katrin21 zdravim prosím Vás vy máte PVA bezdušové kolesá? Aké sú nehrkocú alebo tak? ďakujem

katrin21
7. mar 2018

@ajka91 myslis tie akoze nafukovacie? nie ja mam tie klasicke gumene obycajne, nafukovacie su za priplatok.. som s nimi spokojna, aj do terenu.. na youtube mam aj recenziu - video v terene ... je super, prejde vsetko nehrkoce nic, ja som velmi spokojna a to som mala viacero kocikov 🙂

ajka91
8. mar 2018

@katrin21 dakujem za odpoveď. A to su asi tie co mate vy tie PVA lebo ked pozerám kočik tak tento stoji okolo 349 a potom sa predadva s nafukovacimi za nieco vyše 400e. Preto som sa pytala lebo celkom nerozumiem ake su to tie PVA bezdušove 🙂

katrin21
8. mar 2018

@ajka91 tak asi PVA su to...klasicke plastove gumene..ano s nafukovacimi bol este drahsi..ale netreba ich ..jedine ze by si.bola z TAtier z mate stale vela snehu ..ale inak su ok aj tieto

ajka91
8. mar 2018

@katrin21 z tatier nie sme a na tury sa tiez nechystame :D dakujem pekne za pomoc

zuzana247
8. mar 2018

@ajka91 pozeram ze ste zo zh,chodte pozriet do Myosu vo Zvolene v TPD tam mavaju oba,aj s nafukovackami aj bez 🙂
Aj cenu maju v pohode. S nafukovackami nas vysiel 429€ s PVA stal 349€ 🙂
Inak kocik je to super 🙂

ajka91
8. mar 2018

@zuzana247 ďakujem zuzka ste zlata 🙂 zisťujem si to preto lebo dcérka ma rok a pol a neviem ako dlho mi ešte v kočíku obsedí tak zase nechcem dať do kočíka nejakú velku investíciu 🙂 takže to vidím tak že nam stačia aj PVA, ženy to chvalia a v ZH nemame uplne dokonalé chodníky ale zase to nie je najhoršie tak myslím, že bude stačiť 🙂 ešte sa Vás spýtam keď už Vás tu mám je opierka dostatočne vysoka?

zuzana247
8. mar 2018

@ajka91 jasne poznam,aj mi v ZC mame super chodniky 😀
oni aj tie PVA na trende su vacsie tie kolesa ako na klasickom snap4. Ano opierka je vysoka dost ma 50cm 🙂
Akurat mi pise kamaratka,ze mali v ZV vcera inventuru. Tak radsej si zavolajte predtym 🙂

ajka91
8. mar 2018

@montemotherone Prosim Vás a vy máte tailormade ci trend?

ajka91
8. mar 2018

@katrin21 Ešte posledná otázka sklon chrbátika je aký? Dá sa dat do uplneho sedu?

katrin21
8. mar 2018

@ajka91 no.podla mna taky ako u vacsiny kocikov.neni to uplne pravy uhol ale neni to ani pololah..podla mna ok

katrin21
8. mar 2018

@ajka91 mate v tom chaos..tailormade je oba latka..naxov potahu..tkany..lepsi ako tie sustakove..ale kupite ho aj nz klasickom valcu...aj na type Trend..Trend sa robi len s touto latkou..

katrin21
8. mar 2018

@ajka91 jz som kuppovalaa kocik ked mala dcera 1.5r a pohoda..

montemotherone
9. mar 2018

@ajka91 ani jedno ani druhé. Základnú jednoduchú verziu z roku 2014

zuzana247
9. mar 2018

@katrin21 ja len tak pre zaujimavost, kolko ma cm dcerka,lebo na tej foto vyzera ze je riadne vysoka 🙂

ajka91
9. mar 2018

@katrin21 ano rozumiem tomu dakujem....takže myslite že mám vybrať trend? aký je tam rozdiel okrem striesky a tej koze na rukoväti a madle

katrin21
9. mar 2018

@zuzana247 asi je..po mne..😁davno som ju nemerala ale nosi 92ku oblecko..nejakd tricka uz ma ajj 98

katrin21
9. mar 2018

@ajka91 no rozdiel je celkovy..v rozmeroch kocika..polohovanie rucky..vyska celeho kocika..tvar strechy...celkove jazdenie je pohodlnejsie..ten kocik ide sam...Ak poznas kocik Street tak je dizajnovo ako on ale o 3kg lahsi..a lahsie sa manevruje

ajka91
9. mar 2018

@katrin21 ano poznam aj nad nim som rozmýšlala. Ale valco som si vybrala prave kvoli tej vahe 🙂 A tento trend je o vela vačší ako klasicke snap4

nelie1
13. mar 2018

Ahojte baby, ja len tak sa zapojím. Kúpila som Street, mala som pred ním Valco snap 4. V porovnaní bol podľa mňa Valco lepší, taký stabilnejší. Ale so Street som ešte vonku nebola. Valco bol super, bola som s nim max spokojná. Ľahučky, priestranný, mne tá sustiakovina - látka nevadila, dobre sa to dalo čistiť. A to skladanie mi ešte na Street vadí. Skladá sa von sedacou časťou, čo je horšie. Nuž, ale už ho mám. Kolieska tiež ešte rozmýšľam dokúpiť tie nafukovacie, len zase +70€.čo nieje málo. Takže tak. Ja mám Street limitku, nie ten čierny ale celý "modrý" a látka je tam fajn. Taká riflova pevná. Takýto je, kuknite fotky. Inak ten Valco Trend som tiež chcela, lenže sa mi nechcelo už dávať vyše 400€ s nafukovacimi kolesami. Uvidím, čo dá tento Street, lebo zase dizajnovo sa mi viac páčil ako valco snap. No myslím, že sú veľmi podobné.

monty38
31. mar 2018

@katrin21 ahoj, prosím ta chcen sa spýtať nehyba ti na novom vakcu oknienko na strieske?

zuzana247
31. mar 2018

@monty38 mne osobne nechyba 🙂 maly tam isiel ako 10mes. a ked som potrebovala tak som kukla spredu 🙂

katrin21
31. mar 2018

@monty38 nechyba lebo uz mam vacsie dieta..je to asi jedine minus..mohli ho tam dat..ale da sa pod striesku nazriet cez taky otvor na boku ako sa spajaju latky ked to odhrnies jemne..
@nelie1 no..ja som tiez nechcela tolko platit ale fakt tieto kolesa su super..su ine ako klasickw stare valco malo a su maksie a prejdu bez hrkania uplbd vsetko...ja vela skladam kociar do auta takze voci streetu tiec3kg rozdiel vahy bol obrovsky rozdiel ked som chytila poskladany jeden a druhy..

katrin21
31. mar 2018

@ajka91 je vacsi , to je pre mna vyhoda.je vyssi..lepsie sa vozi...ale po zlozeni nie.je malicky...aj vahu ma nizku😉..ako stare valco. Takze to sa mi pacilo..